Gustaf Odesláno 10. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Minutová jede plynule, stejně jako chrono vterinovka...
JanNovakJan Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Samozřejmě tam patřilo "vteřinová ručička je malá a skáče po sekundách", minutová nemá kam skákat, opsal jsem to z dotazu, kde je to také uvedeno chybně
dr.sphinx Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 (upraveno) Gustafe díky. JNJ: jak to mám dobudoucna říkat dobře? Opravdu mi šlo o "normální minutovou ručičku". Minutová má kam skákat (Gustaf to myslím pochopil): u některých lepších quartzů (třeba i některé Citizeny) se opravdu minutovka pohybuje v okem viditelných diskrétních krocích, u F150 třeba po 10s. V případě 7T04 to bylo krajně nepravděpodobné, ale od čeho to fórum máme, žejo Upraveno 10. června 2017 uživatelem dr.sphinx
Gustaf Odesláno 10. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Pohoda, hlavně že všichni víme o co jde a dotaz byl zodpovezen...
XXmass Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Pridavam dve neumele fotky mych na meshi... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 10. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2017 (upraveno) Nevim nevim...asi nechám gumu a kůži. Ten mesh není dle mého gusta. Ale já ho vseobecne moc nemusim... Upraveno 10. června 2017 uživatelem Gustaf
XXmass Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Odesláno 10. června 2017 Ve skutecnosti to vypada lip... :-) Kazdopadne mesh opravdu asi nesedne kazdemu, mel jsem to podobne, ale ukazalo se, ze je to v zasade pohodlnejsi verze tahu. Takze za me ano, ale chapu... :-)
M@C Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 Muzete mi prosim napsat, jakou roztec na reminek maji tyto hodinky? Uz jsem si je konecne objednal a chci si objednat jiny reminek, ten origo mi tam moc nepasuje.Diky.
vraby Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2017 Muzete mi prosim napsat, jakou roztec na reminek maji tyto hodinky? Uz jsem si je konecne objednal a chci si objednat jiny reminek, ten origo mi tam moc nepasuje.Diky.je toho plnej net 22mm
M@C Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2017 Dnes jsem vymenil origo reminek za kozeny NATO strap a takhle je to podle meho gusta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 30. srpna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 No, vypadají na něm taky dobře pěkný...
leebauer Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 A mě se zrovna ten mesh na nich líbí.Je teda pravda že mě se asi líbí na všem,ale tady jim rozhodně sluší.Jinak to kožený nato taky dobrý ale nemáš tam náhodou 24ku? Nebo se mi to jen zdá?
M@C Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Na te fotce tam vypada trosku natesnany. Je fakt ze po koupi jsem ho behem "instalace" premeroval, protoze mi prisel taky trosku sirsi, ale je to 22, asi ty hodinky maji nozicky trosku uzsi. V realu to ale neni moc videt, nevadi to nicemu...
Gustaf Odesláno 1. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2017 nějaké podzimní výtvory... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stalker Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Nádherné fotky.Přesně takové hledám,ale solár.
tano Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Povedlo se Gusto a koukam, ze spatne foti, jak moje Eterna.Jinak se mi to moc libi
shewcza Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Odesláno 1. října 2017 Hodinky krásné, stejně jako fotky. Jen škoda, že to nejsou automaty. Kdyby jo, tak už je nosím na ruce. A ty subcifry bych tam taky nepotřeboval. Tak jako tak, velice povedené hodinky a za ty peníze je to až neuvěřitelné.
Gustaf Odesláno 1. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2017 díky..byly to jen takový rychlocvaky. Žena už si ťukala na čelo, že jsem magor. Pár dní před tím, jsem totiž takle fotil Hamiltony ale hodiny jsou to parádní...ikyž baterkáče
Cova Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 Gustafe, bylo by možno poprosit, kde jsi koupil ten modrý gumový řemínek, popř. odkaz? Díky.
M@C Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2018 Nevim, jak Gustaf, ale ja ho mam odtud https://www.aliexpress.com/item/Mens-watchband-Silicon-Rubber-Waterproof-Divers-Watch-Strap-Band-18mm-20mm-22mm-24mm-red-blue-navy/32776949699.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.rQ4lBB
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se