CsabaC Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Chlapi, poopravim sa a ospravedlnujem sa za spamovanie a zavadzanie doteraz. To plexi nie je vypukle. Ma vrch plochy a ma jemne konusovity tvar zvazujuci sa ku kraju. Skusim to vyfotit v porovnani s plochou
stenly Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Na antiku se vyskytla i tato vložka, která je plochá, ale evidentně tam nesedí a dle mého to originál nebude. Tvar, typ písma a tloušťkou písma jsou jiné. Buďto bylo víc typů vložek z Eltonu, nebo se snažil někdo o ala praparexo. Nevím jak to je, ale je to zajímavé se pídit.
CsabaC Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Pracujem na tom. Len ta technika
CsabaC Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Zial neviem to lepsie vyfotit. Na prvom obrazku vidiet jemne ten ukos i to ze ciarky posobia zahnuto vdaka tomu
CsabaC Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Ta vlozka lunety z antiku mi pripomina styl od doriaana. A ta je plocha
CsabaC Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) Zhora. Prava je od doriaana. Novu eltonovku som uz dal spat do hodiniek Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem CsabaC
valjoux Odesláno 1. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2017 Já nepovažuji tuto debatu za neužitečnou patří k těmto hodinkám a byl jsem nakopnut k tomu aby se udělala opravdu bombírovaná. Jsem zvědav jak to dopadne.Jinak jak dál postupovat? Mám na stole dalších 14 pouzder z bronzu. Lunety musím nechat dodělat a co korunky? A co povrchovka?
CsabaC Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Chlapi, este jedna otazka tykajuca sa igeniek.Nosievam igeny denne a vsimol som si, ze hrany igeniek, kde prekukla mosadz su dost ostre. Taktiez luneta i ked ta odrata az tak nie je. V dosledku toho som spozoroval, ze mam na niektorých koselach, termotricko na ryby, atd, rozstrapkany lem oblecenie. Stava sa to i Vam? A ti co mate nerez, ake mate na nich hrany?Lebo i nova plastova luneta na ps2ky ma dost ostre hrany, co prisla z eltonu. Preto by zaujimalo, ci to robili i nove igeny, ci zachovalejsie, alebo nie.Vdaka za Vase odpovede.
CsabaC Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 doplnim, ze igeny som doteraz mal kazdy den od rana do vecera, takze fakt den co den su na ruke vdaka tomu, ze su lahke a presne.
zekon7302 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Vláďa mi na pár dní zapujčil svoje dílo, musím říct že úroveň spracování je dost dobrá a nemít E.S tak si to pouzdro koupím. V porovnání s E.S moc velké rozdíly nejsou, spíš vyditelné ne, pokud si nasadíte lupu a víte co hledat tak možná se něco najde. Jde o to, že pokud chcete renovovat a záchrana původního pouzdra je již ztracena, doporučuji se na Vláďu obrátit, stojí to za to. Zkusím to nafotit, zatím se mi nepodařilo najít čas, ale vynasnažím se.
bohus76 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 OT_ Budu si hrát na Karlose,ale nedá mi to Dušane,viditelné je s měkkým :-)
bohus76 Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Já vím,viditelný by měl být s tvrdým :-)
stenly Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 Upozorňování na gramatické chyby je velice trapné. Daleko trapnější, než dělání samotných chyb.
Hardslimer Odesláno 2. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2017 (upraveno) Náhodou, mně to pomohlo! ;-)Nebuď labuť! :-) Upraveno 2. listopadu 2017 uživatelem Hardslimer
Tikal Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2017 Upozorňování na gramatické chyby je velice trapné. Daleko trapnější, než dělání samotných chyb. Zajímavá úvaha... Ty pozdra jsou super, člověk si alespoň udělá představu, co je s tím sraní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se