Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi, poopravim sa a ospravedlnujem sa za spamovanie a zavadzanie doteraz. To plexi nie je vypukle. Ma vrch plochy a ma jemne konusovity tvar zvazujuci sa ku kraju. Skusim to vyfotit v porovnani s plochou

Odesláno

Na antiku se vyskytla i tato vložka, která je plochá, ale evidentně tam nesedí a dle mého to originál nebude. Tvar, typ písma a tloušťkou písma jsou jiné. Buďto bylo víc typů vložek z Eltonu, nebo se snažil někdo o ala praparexo. Nevím jak to je, ale je to zajímavé se pídit. 

post-46377-0-07775200-1509523769_thumb.png

Odesláno

Já nepovažuji tuto debatu za neužitečnou patří k těmto hodinkám a byl jsem nakopnut k tomu aby se udělala opravdu bombírovaná. Jsem zvědav jak to dopadne.

Jinak jak dál postupovat? Mám na stole dalších 14 pouzder z bronzu. Lunety musím nechat dodělat a co korunky? A co povrchovka?

post-23268-0-06929100-1509542624_thumb.jpg

post-23268-0-55602200-1509542634_thumb.jpg

Odesláno

Chlapi, este jedna otazka tykajuca sa igeniek.

Nosievam igeny denne a vsimol som si, ze hrany igeniek, kde prekukla mosadz su dost ostre. Taktiez luneta i ked ta odrata az tak nie je. V dosledku toho som spozoroval, ze mam na niektorých koselach, termotricko na ryby, atd, rozstrapkany lem oblecenie. Stava sa to i Vam? A ti co mate nerez, ake mate na nich hrany?

Lebo i nova plastova luneta na ps2ky ma dost ostre hrany, co prisla z eltonu. Preto by zaujimalo, ci to robili i nove igeny, ci zachovalejsie, alebo nie.

Vdaka za Vase odpovede.

Odesláno

Vláďa mi na pár dní zapujčil svoje dílo, musím říct že úroveň spracování je dost dobrá a nemít E.S tak si to pouzdro koupím. V porovnání s E.S moc velké rozdíly nejsou, spíš vyditelné ne, pokud si nasadíte lupu a víte co hledat tak možná se něco najde. Jde o to, že pokud chcete renovovat a záchrana původního pouzdra je již ztracena, doporučuji se na Vláďu obrátit, stojí to za to. Zkusím to nafotit, zatím se mi nepodařilo najít čas, ale vynasnažím se.

Odesláno

Upozorňování na gramatické chyby je velice trapné. Daleko trapnější, než dělání samotných chyb. 

Zajímavá úvaha...

Ty pozdra jsou super, člověk si alespoň udělá představu, co je s tím sraní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...