Xenomorfus Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Nenašel sem na tohoto kolegu hodnocení, proto zakládám.Konstatuji tedy, že obchod proběhl v naprostém pořádku, rychlé a jasné jednání, okamžitý převod peněz, zkrátka vše, jak má být. Bylo mi potěšením a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2017 I ja potvrzuji - vse ok.Diky za obchod. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Již druhý obchod a vše opět v naprostém pořádku včetně velmi rychlé domluvy, okamžité platby, zpětné vazby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Bleskova domluva, okamzity prevod penez. Mohu jen doporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Jelikož jsem nikde nenašel hodnocení, tak zakládám první. Děkuji za rychlý a bezproblémový obchod, super domluva i rychlá platba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Děkuji za rychlý a bezproblémový obchod, super domluva i rychlá platba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Takze, hodnotenie nejaky ten tyzden po nakupe. Nemal som cas.elmi mily kolega, velmi ochotne dosiel az ku mne do prace a doviezol hodinky za "par" tisic. Super pokec.Mrzi ma, ze kvoli pracovnemu vytazeniu nebol cas na KLP ( kafelimopivo) Odporucam vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2018 Další dva rychlé a bezproblémové řemenové obchody. Rychlé a jasné jednání, bezprostřední platba, prostě bezvyhradně doporučuji a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Jenom se přidám ke kladným hodnocením, není co vytknout. Děkuji za obchod a příjemný pokec.Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Děkuji za obchod a příjemné i když velmi krátké pokecání. Vše proběhlo na jedničku, takže určitě všem doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Díky za obchod a zároveň i pokec u kávy. Co se týče obchodu, jako takového, tak mohu vřele doporučit, vše na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Děkuji za příjemný obchod, vše bylo v pořádku. Vše bylo předvedeno do posledního detailu. Je to velmi seriozní člen a kdykoliv zopakuji znovu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfonz Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Velmi příjemný a rychlý obchod. Vše 100% sedělo. Díky za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Bezproblémová domluva. Děkuji za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe44 Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Perfektní, rychlá domluva, fajn pokec, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Za mne obchod na 1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 6. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2018 Skvělá domluva a organizace, hodinky super, žádné komplikace Byl jsem moc spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Rychla domluva, rychlej prevod, co vic si prat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 dvakrat po sobe, nejak se nam pciza rozjel Rychla domluva, rychlej prevod, co vic si prat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Rychla a seriozni osobka, prijel az ke mne domu, za mne chvalim a doporucuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se