Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teď se tady budu "chlubit cizím peřím". Triasky patří mému synovi, vybral si je, má je rád a i po půl roce se mu pořád líbí.

Průměr 41mm bez korunky (šroubovací)

deklarovaná voděodolnost 100m (plavání a skotačení ve vodě zvládají dobře)

povrchová úprava snad PVD ?

přesnost - při nošení +15 s/den, při odložení na bok s korunkou dole +5s/den

rezerva nátahu asi 35 hod

původní pásek z pravé umělé kůže byl nahrazen (ihned po jeho destrukci při pádu do bláta :thumbsdown_anim: ) gumovým páskem šíře 22mm - neznámé značky.

Několikrát jsem si je půjčil a oceňuji na nich příkladnou čitelnost číselníku a jeho podsvícení. :thumbsup_anim:

post-2585-1201550373.jpg

post-2585-1201550385.jpg

post-2585-1201550398.jpg

post-2585-1201550408.jpg

Odesláno (upraveno)

Děkuji za zprávu.

Doplním - strojek je populární Seagull ST-16.

Mám na cestě podobné, v barvě kovu a s číselníkem "pilot".

Myslím, že jsou to slušné hodinky pro každodenní použití.

post-1232-1201590636.jpg

Upraveno uživatelem dubraro
Odesláno
  dubraro napsal:
Děkuji za zprávu.

Mám na cestě podobné, v barvě kovu a s číselníkem "pilot".

Myslím, že jsou to slušné hodinky pro každodenní použití.

post-1232-1201590636.jpg

Nevypadají vůbec marně :thumbsup_anim: . Děkuji za upřesnění ohledně kalibru. :thumbsup_anim:

Jenom chci dodat, že jsou zatím neuvěřitelně odolné hodinky (syn má neskutečně agresivní pot) a snášejí dobře všechny outdoorové činnosti. :speak_cool:

Odesláno
  Viktor napsal:
Měly by mít menší hodinovou ručičku.

Měly, měla by ukazovat na vnitřní stupnici.

Ale já jsem rád že je taková jaká je. Měl jsem pilotky s krátkou hodinovou ručkou a byly dost špatně čitelné.

Z hlediska čistoty stylu by také měly být ručky černě orámované a ne celé bílé.

Odesláno
  dubraro napsal:

Ale já jsem rád že je taková jaká je. Měl jsem pilotky s krátkou hodinovou ručkou a byly dost špatně čitelné.

Myslím, že fígl je v tom, že ručky jsou univerzální pro různé druhy číselníků. :worried_anim: A tak to někde sedí a jinde moc ne. Každopádně podmínku čitelnosti splňují vždy. A to i za velmi snížené viditelnosti. :thumbsup_anim:

post-2585-1201730785.jpg

Odesláno (upraveno)

Opravdu některé ty Trias-y nevypadají až tak špatně... Jako "cestovní" hodinky by to nemusela být špatná volba...

To Dubraro: Lze zjistit, který model má jaký strojek? Sea-Gull? (našel jsem tam akorát nějaký kvaziunitas....) Objednávals přes eBay?

Upraveno uživatelem Andreas.ks
Odesláno
  Andreas.ks napsal:
Opravdu některé ty Trias-y nevypadají až tak špatně... Jako "cestovní" hodinky by to nemusela být špatná volba...

To Dubraro: Lze zjistit, který model má jaký strojek? Sea-Gull? (našel jsem tam akorát nějaký kvaziunitas....) Objednávals přes eBay?

Lze to zjistit v případě, že je strojek vidět. Výrobce se tím asi nechlubí. Ale možná na dotaz by odpověděl.

Trias-ky jsou čistá čína, ale asi jim aspoň radí někdo s evropským estetickým cítěním.

Objednával jsem na e-bay, u prodejce "disaya!".

Odesláno
  budo napsal:
Má tu někdo představu na kolik může vyjít tahle sranda?

http://www.trias-watch.com/ - sekce KLASSISCH, model Kopernikus

95 EUR z Německa http://www.elimbo.de/EAP00009onw-trias_kop...tico_bianco.htm

150 EUR z Německa http://cgi.ebay.it/Montre-de-luxe-TRIAS-KO...emZ220192768501

nebo dražit, např. http://cgi.ebay.at/TRIAS-KOPERNIKUS-AUTOMA...0QQcmdZViewItem

Odesláno
  dubraro napsal:
Děkuji za zprávu.

...

Nebo podle vzhledu taky NN38, pripadne dalsi asi 3 klony Citizenu (miyoty) 82X0 (A) podle toho, jak jsou na tom zrovna s datumem ;) Pripadne original, ale o tom pochybuju.

Samozrejme, pokud jsou nejake informace primo od vyrobce, tak je to jina, ale osobne bych to tipoval spis na to NN38. Coz je mozna to same, akorat jinak oznacene ;)

• Po roku...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno
  V 30. 1. 2008 v 15:39, 'dubraro' napsal:

<!--quoteo(post=141040:date=30.1.2008 - 10:49:name=Viktor)--><div class='quotetop'>QUOTE(Viktor @ 30.1.2008 - 10:49) 141040[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->Měly by mít menší hodinovou ručičku.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Nějaké orámování ruček by to chtělo, ale zase vypada že mají celkem dobré lumi...ale pro dítě(pubertáka) velmi schopné hodinky. Palec nahoru.

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...