Kruda Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2022 Jedny Yachty hlásím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2022 Marky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hrozna Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2022 Ty jsou krásný. Připomínají mi černý 'tribute to mark XI', pokud to teda nejsou ony a ten modrý odlesk neni jen oční šalba. Mít je (a já je chci) tak bych asi zvážil zelený nato řemen...
Kid_A Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2022 V 21. 4. 2022 v 7:26, hrozna napsal: Ty jsou krásný. Připomínají mi černý 'tribute to mark XI', pokud to teda nejsou ony a ten modrý odlesk neni jen oční šalba. Mít je (a já je chci) tak bych asi zvážil zelený nato řemen... Mas recht, jsou to cerny tribute to mark xi a je to jen modrej antireflex:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pku Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2022 Ahoj, po té co jsem před více než rokem prodal své milované Exupery IW3878-06 a definitivně přesedlal na Panerai, se mi naskytla příležitost a vrátil jsem se s tímto novým modelem do vod IWC. Jestli zůstanou na trvalo a nebo se rozhodnu, že je za pár měsíců nebo let pustím nejsem schopen říct, ale momentálně je mám a užívám si to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2022 Skvele @pku.... rikali jsme si s clenem @Karussell kdo tyhle gmt asi nasál:)) tady pekne rano.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pku Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2022 Před hodinou, Kid_A napsal: Skvele @pku.... rikali jsme si s clenem @Karussell kdo tyhle gmt asi nasál:)) tady pekne rano.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo jo tak už to víte. Díky.
Kid_A Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2022 Marky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2022 třetí kousek do rodiny IWC, limitkový Šaffky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2022 Nee, ale maj mě tam rádi. Zaměstnanecký hodinky jsou se jménem obdarovaného na dýnku. Je par kousku bez jména
Conrad Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Odesláno 27. března 2023 Mohu se mýlit, ale myslím, že jsem našel Svatý grál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Odesláno 28. března 2023 Wow, Conrade, za 20 let existence fora tvoje prvni fotka... a hned takovych hezkych hodinek
Conrad Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Odesláno 28. března 2023 před 35 minutami, kdojinej napsal: Wow, Conrade, za 20 let existence fora tvoje prvni fotka... a hned takovych hezkych hodinek Je to tím že ať fotím co fotím vyjde to jako rybník v mlze
Dali Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Odesláno 28. března 2023 před 17 hodinami, Conrad napsal: Mohu se mýlit, ale myslím, že jsem našel Svatý grál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nemýlíš jsou úžasný. Je to klasika a ještě dlouho bude.
Jumbo Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Odesláno 29. března 2023 V 27. 3. 2023 v 21:29, Conrad napsal: Mohu se mýlit, ale myslím, že jsem našel Svatý grál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Řekl bych, že je poměrně velká šance, že jsi ho opravdu našel!
Tristan123 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2023 (upraveno) Su sice stare, ale patria do rodiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. srpna 2023 uživatelem Tristan123
johnnyblejz Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Odesláno 14. října 2023 (upraveno) Zdravim, ja mam strasne rad jednoducha Portofina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. října 2023 uživatelem johnnyblejz
Dali Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Odesláno 14. října 2023 V 15. 8. 2023 v 12:59, Tristan123 napsal: Su sice stare, ale patria do rodiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parádní kousek. Gratuluju.
Dawe Patek Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Odesláno 16. října 2023 V 29. 3. 2023 v 16:29, Jumbo napsal: Řekl bych, že je poměrně velká šance, že jsi ho opravdu našel! Kdybys někdy zvažoval prodej, dej vědět
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se