Kruda Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Jedny Yachty hlásím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Marky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Ty jsou krásný. Připomínají mi černý 'tribute to mark XI', pokud to teda nejsou ony a ten modrý odlesk neni jen oční šalba. Mít je (a já je chci) tak bych asi zvážil zelený nato řemen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 V 21. 4. 2022 v 7:26, hrozna napsal: Ty jsou krásný. Připomínají mi černý 'tribute to mark XI', pokud to teda nejsou ony a ten modrý odlesk neni jen oční šalba. Mít je (a já je chci) tak bych asi zvážil zelený nato řemen... Mas recht, jsou to cerny tribute to mark xi a je to jen modrej antireflex:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Ahoj, po té co jsem před více než rokem prodal své milované Exupery IW3878-06 a definitivně přesedlal na Panerai, se mi naskytla příležitost a vrátil jsem se s tímto novým modelem do vod IWC. Jestli zůstanou na trvalo a nebo se rozhodnu, že je za pár měsíců nebo let pustím nejsem schopen říct, ale momentálně je mám a užívám si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Skvele @pku.... rikali jsme si s clenem @Karussell kdo tyhle gmt asi nasál:)) tady pekne rano.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Před hodinou, Kid_A napsal: Skvele @pku.... rikali jsme si s clenem @Karussell kdo tyhle gmt asi nasál:)) tady pekne rano.... Jo jo tak už to víte. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 Marky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2022 třetí kousek do rodiny IWC, limitkový Šaffky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Ty delas v Schaffhausenu..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Nee, ale maj mě tam rádi. Zaměstnanecký hodinky jsou se jménem obdarovaného na dýnku. Je par kousku bez jména Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Mohu se mýlit, ale myslím, že jsem našel Svatý grál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Wow, Conrade, za 20 let existence fora tvoje prvni fotka... a hned takovych hezkych hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 před 35 minutami, kdojinej napsal: Wow, Conrade, za 20 let existence fora tvoje prvni fotka... a hned takovych hezkych hodinek Je to tím že ať fotím co fotím vyjde to jako rybník v mlze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 před 17 hodinami, Conrad napsal: Mohu se mýlit, ale myslím, že jsem našel Svatý grál Nemýlíš jsou úžasný. Je to klasika a ještě dlouho bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 V 27. 3. 2023 v 21:29, Conrad napsal: Mohu se mýlit, ale myslím, že jsem našel Svatý grál Řekl bych, že je poměrně velká šance, že jsi ho opravdu našel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tristan123 Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 (upraveno) Su sice stare, ale patria do rodiny. Upraveno 15. srpna 2023 uživatelem Tristan123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnnyblejz Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 (upraveno) Zdravim, ja mam strasne rad jednoducha Portofina Upraveno 14. října 2023 uživatelem johnnyblejz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 V 15. 8. 2023 v 12:59, Tristan123 napsal: Su sice stare, ale patria do rodiny. Parádní kousek. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawe Patek Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 V 29. 3. 2023 v 16:29, Jumbo napsal: Řekl bych, že je poměrně velká šance, že jsi ho opravdu našel! Kdybys někdy zvažoval prodej, dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se