Slevin Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 aha dík, no mě to připadá děsně velký, ale to bych si to musel zkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 (upraveno) Přátelé, měl bych takový dotaz, na stránkách IWC píší datech o hodinkách DIAMETER, je tím myšleno pouzdro nebo pouzdro a korunka. Mě to totiž připadá, že oblekovky přes 40mm jsou příliš velké a to mají od IWC skoro všechny... kup Mark XVI a ses z obliga. 39mm, nejsou drahy a jsou to pilotky nejklasictejsi.. Upraveno 15. února 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
durgo Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 sibirparáda, s čiernym remeňom by som si ich vedel predstaviť na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 sibir paráda, s čiernym remeňom by som si ich vedel predstaviť na ruke ja je nemam, jenom radim dalsimu zavislakovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 At to ozivime, moje dvojcata, obavam se, ze brzo pribude do rodinky neco sportovnejsiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Tak tohle je paráda. Já osobně mám pouze ty první. O těch druhých dost vážně uvažuju.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Dik, mas taky modrou limitku nebo cerny ? Hod foto, vintazky inga jsou nejhezci hodinky co jsem kdy mel, jsou skvele, co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slevin Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 (upraveno) kup Mark XVI a ses z obliga. 39mm, nejsou drahy a jsou to pilotky nejklasictejsi..Jsou parádní, leda bych musel z druhé ruky. Už jsem po nich pokukoval, ale asi zatí mimo moji ligu... Upraveno 15. února 2012 uživatelem MichalV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 BP SS - nový model, BP WG a pilotky chrono SS - obé St. Exupery, pilotky UTC RG St. Exupery, všechny Spitfajry - těma jsem začínal, dvoje Top Guny (44 a 46mm), troje Aquatimery od Cousteaua a jedny Boesch LE, jedny nový Galapágy, jedny Deep One, dvoje vintage, jedny zlatý kapesky a několik plechových, snad jsem na žádný nezapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 15. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Luxusní dvojka ... IWC je prostě stejně třída ... Jednoduché a přitom téměř dokonalé ... Hezké spojení ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Dik, mas taky modrou limitku nebo cerny ? Hod foto, vintazky inga jsou nejhezci hodinky co jsem kdy mel, jsou skvele, co ? Mám černý. O těch limitkách jsem před půl rokem nevěděl. podle mě jsou to jedny z nejlepších IWC vůbec. Trpím úchylkou na přesnost automatů a tyhle vintážky ve winderu dělají -3s za měsíc!!! Tohle neumí ani jedny moje rolády. Foto dodám za chvíli. Mám je ale vyfocený jen ve winderu s některými ostatními. Navíc neumím fotit, takže foto nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 BP SS - nový model, BP WG a pilotky chrono SS - obé St. Exupery, pilotky UTC RG St. Exupery, všechny Spitfajry - těma jsem začínal, dvoje Top Guny (44 a 46mm), troje Aquatimery od Cousteaua a jedny Boesch LE, jedny nový Galapágy, jedny Deep One, dvoje vintage, jedny zlatý kapesky a několik plechových, snad jsem na žádný nezapomněl co pridat nejakou skupinovou fotku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Přidávám slíbené foto vintážek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Tak ja na svoje druhe IWC cekam (prvni mam zlate cibule,vytecny stav chodej,no jak Schaffhausenky), ted budou nekde nad Atlantikem, jsou to 502218, udajne prej byly na ruce mene nez 12 hodin,komplet s papiry.Tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Tak ja na svoje druhe IWC cekam (prvni mam zlate cibule,vytecny stav chodej,no jak Schaffhausenky), ted budou nekde nad Atlantikem, jsou to 502218, udajne prej byly na ruce mene nez 12 hodin,komplet s papiry.Tyhle Edit: A ta čelist dolů i vlastikovi a vendafovi Upraveno 16. února 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Vy jste se tu nejak rozjeli. Takovyhle objemy jsou pak uz jen u rolexaku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 kerob: moc pěkný, ošem tohle je trochu jiná liga, tady je Rolex žebráček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Vlastik: No potes koste. To je teda naloz. Panstvo bije:"Bravo!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 kerob: Musím ale uznat, že poslat jen tak někomu půl mega do USA za tyhle IWC je celkem odvaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Tak ja na svoje druhe IWC cekam (prvni mam zlate cibule,vytecny stav chodej,no jak Schaffhausenky), ted budou nekde nad Atlantikem, jsou to 502218, udajne prej byly na ruce mene nez 12 hodin,komplet s papiry.Tyhle Super - jeden z nejlepších strojů současnosti. Jen na moje zápěstí trochu moc velkej kalibr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se