Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Bandicoot: jojo ale ten není v Portofino, ne? Gas: hele náhodou mám pořádný hodinky třeba Prim Igen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 IWC Portofino moophase a jsem unešen, to by mohlo být ono. Pořádný průměr , přehledný a krásný cifr! Bandicoot: jojo ale ten není v Portofino, ne? My nemluvíme o Portofino Moonphase handwound z edice Vintage? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Gas: hele náhodou mám pořádný hodinky třeba Prim Igen je to sranda, ja prosel becka, omegu, rolex ( mel jsem skoro vse vcetne dayton ) zenith, vacherony dual time a skoncil komplet u iwc, asi laska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Portofino jsou nádherný, já mám poluce z tohodle. Nestačí fotky, ale vidět a taky slyšet naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 nadhera, nevahej a ber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 je to sranda, ja prosel becka, omegu, rolex ( mel jsem skoro vse vcetne dayton ) zenith, vacherony dual time a skoncil komplet u iwc, asi laska Fortis, soudruhu - vy jste vlastně sourozenci s Romanem, je fakt, že se mi u IWC líbí taky dost modelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Vintazky jsou pekne vsechny. Upraveno 16. února 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Fortis, soudruhu - vy jste vlastně sourozenci s Romanem, je fakt, že se mi u IWC líbí taky dost modelů. jako se mnou? Já bych ho za bráchu nechtěl. Je to sice cucák mladej, ale je z toho ležení pod železem tak napumpovanej, že by mě v pokojíčku mlátil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 jako se mnou? Já bych ho za bráchu nechtěl. Je to sice cucák mladej, ale je z toho ležení pod železem tak napumpovanej, že by mě v pokojíčku mlátil. tlamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Tak chlapci dneska jsem si byl prohlédnout IWC Portofino moophase a jsem unešen, to by mohlo být ono. Pořádný průměr , přehledný a krásný cifr! naaaadhera,decent,jemne a cena neni tak silena,jestli to dopadne,referenceeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 cece kdyz mas tolik krasnych hodinek, tak mas urcite i fotak nebudu urcite sam, kdo se rad podiva, mas pekny kousky Souhlas..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) My nemluvíme o Portofino Moonphase handwound z edice Vintage? Ano přesně ty, jsou fakt moc pěkný a moonphase je moje krevní skupina Upraveno 16. února 2012 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Tak proc se ptas na kalibr? Rozklikl jsi si vubec muj odkaz (takovy ten podtrzeny text)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Teď jsem dorazil domů, byl jsem na mobilu, ještě jsem ani nestačil to otevřít, narychlo jsem poslal obrázek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Ano přesně ty, jsou fakt moc pěkný a moonphase je moje krevní skupina běž do nich,jsou upe fajne, ta lajna,strih, prehledny cifernik, oni to snad jinak neumeji, delaji je srdcem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Kua ty vintazni portofina jsou fakt husty ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Hlavně jsou hustý i naživo Bandicoot: díky za odkaz, tam jsou ale platinové, to je tak 600 litrů, to nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Ocel v ceniku 2010 za 9k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Hlavně jsou hustý i naživo Ale to je prece jasny, tohle je IWC live jsou stejne husty jako moje modry inga, vsechny fotky je przni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 kurňa už to vidím, že je zase 150 litrů v háji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se