kerob Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 AUUUUÁÁÁÁÁÁÁU NÁDHERA Gratulujem nech ti dlho a verne sluzia... a budu aj potomkom jj, jsou supeeer, akorat neusim, kdo za ech 500 let bude kontrolovat presnost moonphase, jestli to udelalo ten den, diiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 6. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2012 Akože som si to nevšimol skôr??? V prvom rade musím pochváliť hodinky a v druhom rade odvahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 7. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2012 Akože som si to nevšimol skôr??? V prvom rade musím pochváliť hodinky a v druhom rade odvahu jo jsou upe super, jedine co mi na nich chybi, ale to jsem vedel, je lumi.Snad by stacily jen rucky, ale v noci vetsinou spim,tak neni nezbytne. Odvaha to byla, ale ebay je spolehlivy vicekrat vyzkouseny a na osobni kontakt chlapek reagoval vic nez pozitivne a navrhl i pomocnou ruku driv,nez jsem se odvazil ho pozadat. Tedy od zacatku zrejme, ze vi co ma, co to obnasi a jak pomoci zajemci, ackoliv se zabyva jinou oblasti prodeje. Sedaci cast byla sevrena, kdyz jsem si tu precetl, jak nekteri dopadli,i kdyz nakonec dostali svoje zpet. Myslim ze mam na dlouho,ne-li nadosmrti pokoj od zajmu o takovy orloj. Ale uzivam si ho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Tak uz jsou IWC 502218 tam, kam patri. No nejsou pekny? Za dva dny udelaly +2 sec.Zatim se snazeji, to maji stesti. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 To vypadá z profilu na pěknou pixlu, poctivá, chlapácká výška se mi líbila na Doppelchronographu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 JJ, vyska 15,6mm, prum 42mm, jsou neprehlednutelne!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Ty jsou fakt nádherný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Dokonalost sama. Mohu jen tiše závidět . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Kolik to ma korekcnich cudliku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 To je žrádlo!!! Ta barva ciferníku a ten hnědej řemen! Opravdu nádhera! Překvapuje mě ta přesnost! To je skvělý! Snad to vydrží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Kolik to ma korekcnich cudliku? zadnej, pouze korunku,to vidis z boku,ze tam nic neni. Korunka ma 3 polohy - natah - perp calendar - nastaveni casu. V tom je to kouzlo. A jak mi uz tady kolega rekl a me se to stalo,NEJDE couvat!! Takze kdyz pretahnes, zastavit stopkou a pockat az nadejde spravny okamzik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 To je taková drobná pižka na kráse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 To je taková drobná pižka na kráse... asi takhle, nekdo tu psal, ze couvat jde,ale skacou pry mesice, coz je pitomost,protoze to musi vsechno najednou (nebo to skoci vsechno jak ma), nevim, lehce jsem to zkusil,ale nic. V prirucce s obrazkama jsem nic o tom nenasel, ale tu jsem jen proletl ocima. Podstatny je, ze mezi 8 p.m. a 2 a.m. se s tim nema nic delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 Holt poradny orloj chce i nejake znalosti a oběti. To není jako práce s buzolou děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 vsak jsem taky musel sebrat vsechnu odvahu do toho jit.Zatim delaji tak 7sec za den plus, ale kdyz spinkaji na cifru, rano je to tak plus 2sec, tak asi tech 62 kamenu se snazi,sec muzou.Jinak porad spokojenost,asi si je vezmu do rakve :smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Parádní hodinky i když na můj vkus příliš mnoho komplikací. V každém případě obdivuji tu odvahu, kupovat takovouhle strojovnu přes ebay, to je sebevražda. Hodně, hodně by mi u takhle komplikovaných hodinek chyběla záruka, případný servis bych platit nechtěl. Tím nechci nic, v žádném případě, přivolávat. Omlouvám se, jen mě to napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 Vedel jsem,jakou strojovnu si kupuju a verim,ze to jsou dozivotni hodinky,samozrejme ne porad na ruce. Dokumenty mam k tomu vcetne karticek vsechny,kompletni origo baleni,byly opravdu tak tech 10 hodin na ruce,jak amik deklaroval, i ochranne folie zcela neosahane,na pouzdru a sklu ani tecka.Tak snad vse v poho a kdyby,nemyslim si po tom co jsem tady o chovani IWC k reklamacim i po zaruce nacetl, ze by se ke mne obratil vyrobce zady.U takoveho stroje ovsem neocekavam jakykoliv blackout, to bych je snad musel strcit do mlaticky.Majitel Lamborgini (nebo Opel Manta )taky neocekava, ze s takovym autem bude porad stat v servisu.Cena na ebay byla velmi privetiva,dokonce jsem usmlouval jeste nizsi cenu s prodejcem nez deklaroval.Zjevne vedel co dela a co me ceka na druhe strane, tak mi jeste velmi vyrazne pomohl,ale detaily bych si nechal pro sebe nebo ke kave. Nicmene pres ebay nakupuji casto veci tady nesehnatelne nebo vyrazne u nas predrazene a zatim zadny problem, i kdyz vsude se najde cerna ovce. Dnes rano mely +3 s, nejlepe se jim spinka na cifru, dobry vykon.ufff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 ... U takoveho stroje ovsem neocekavam jakykoliv blackout, to bych je snad musel strcit do mlaticky. Majitel Lamborgini (nebo Opel Manta )taky neocekava, ze s takovym autem bude porad stat v servisu. ....... Nádherný stroj od mé oblíbené značky. Opravdu gratuluji. Bude šlapat no jak ... švýcarské hodinky. O to bych strach neměl. Jen s tím Lamborghini jsi nedal zrovna nejlepší příklad Viz: Christiano Ronaldo nenastartoval měsíc staré Lamborghini Aventador Ale klid, švýcaři nejsou italové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 celozivotni uspory padly, je to opravdu masinka, a presná.. Jsou to bezesporu zajímavé hodinky i když se přiznám, že mě nějak neoslovily. Každopádně celoživotní úspory bych určitě do nich nedal i když v tvém případě jde spíš o žertík vzhledem k tomu, že máš v IWC hodinkách násobně větší peníze. Uživej si jich a gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 No, slysel jsi tu ranu, jak mi spadl kamen ze srdce? Ale jinak spokojenost a budu sledovat odchylky presnosti a obcas pisnu.Doma je polohuji a hledam spravnou nocni polohu,zatim vychazi na cifru nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se