watchesss Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Dakujem. Az teraz som si to vsimol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Nenech si zkazit radost, to je jen takový můj vnitřní pocit. Ale kvůli němu jsem si koupil raději Mark XV...Dakujem. Az teraz som si to vsimol 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Pěkný kousek! Este som si ich ani nestihol nastavit Podla mna jedny z najvydarenejsich pilotiek, Mark XVI. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Este som si ich ani nestihol nastavit Podla mna jedny z najvydarenejsich pilotiek, Mark XVI. Blahopreji, at ti delaji radost! Jsou opravdu pekne!Koupeny u nas? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Blahopreji, at ti delaji radost! Jsou opravdu pekne!Koupeny u nas? Dakujem, ano, http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75001-iwc-mark-xvi/. Nove, kupovane 05/2014 so zarukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Pěknej,ale zatím jsem o tom ani nepřemýšlel, mám to na origo kůži tak není potřeba vyhazovat peníze... Ale máš pravdu, že by vypadaly o level lépe. Začnu hledat...Misut mne dostal,nakonec jsem to zkusil a myslím, že to vůbec nedopadlo špatně, není to sice origo (ten stojí 10t), ale když si zvyknu nic není nemožné... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2014 Nenech si zkazit radost, to je jen takový můj vnitřní pocit. Ale kvůli němu jsem si koupil raději Mark XV...Ani jsem si nějak nevšiml, že je máš. Kolik jich (nás) tu vlatně je? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Už je mám pár roků, kupoval jsem je jako nové v Oriose jako desetiletou trezorovku.Ani jsem si nějak nevšiml, že je máš. Kolik jich (nás) tu vlatně je? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Už je mám pár roků, kupoval jsem je jako nové v Oriose jako desetiletou trezorovku.Jasně tak to jóó. Já jen, že jsem je tady neregistroval ani neviděl fotky (asi někde budou). Mohl bych Tě ještě poprosit buď o fotku nebo odkaz kde jí najdu? Jde mi o řemínek, já je koupil s origo překlápěčkou, ale neorigo černým řemínkem. Tak jsem jej nechal ušít, je pěknej, ale neodhadl jsem miniaturní vzdálenost mezi stěžejkama a pouzdrem, tak se mi tam teď trochu drbe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Myslím, že jsem je zde zatím nikde nepublikoval. Přidávám nějakou fotku, co jsem vyšťáral v počítači. Ty stežejky jsou origo prohlé, potom se tam ten řemen lépe vleze.Jasně tak to jóó. Já jen, že jsem je tady neregistroval ani neviděl fotky (asi někde budou). Mohl bych Tě ještě poprosit buď o fotku nebo odkaz kde jí najdu? Jde mi o řemínek, já je koupil s origo překlápěčkou, ale neorigo černým řemínkem. Tak jsem jej nechal ušít, je pěknej, ale neodhadl jsem miniaturní vzdálenost mezi stěžejkama a pouzdrem, tak se mi tam teď trochu drbe. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 (upraveno) No este jedneho vlastnika Mark XV som dopatral Btw. nechodi tiez na toto forum? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 27. srpna 2014 uživatelem watchesss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Myslím, že jsem je zde zatím nikde nepublikoval. Přidávám nějakou fotku, co jsem vyšťáral v počítači. Ty stežejky jsou origo prohlé, potom se tam ten řemen lépe vleze. Díky, to s těmi stěžejkami jsem nevěděl. Takže origo je přeci jen čerenej řemen. Já mám aktuálně ušitej pilotní řemen ala Mark XVI, ale občas přemejšlím, že bych je dal na nějakej elegannější, viděl jsem nějaký kroukouše v tmavě hnedý, který by mohly docela sedět. Potřebuju hneděj, byť třeba tmavě, protože je nosím do práce a boty mám převážně hnědý. Ale nevím zda to s tím krokoušem není prasárna. No, pro mě jsou to takový skoro oblekovky, tak by se to třeba sneslo. No este jedneho vlastnika Mark XV som dopatral Btw. nechodi tiez na toto forum? Tak to Ti pěkně děkuju. Zatím první důvod proč je prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Potřebuju hneděj, byť třeba tmavě, protože je nosím do práce a boty mám převážně hnědý. Ale nevím zda to s tím krokoušem není prasárna. No, pro mě jsou to takový skoro oblekovky, tak by se to třeba sneslo. Objednal som si http://www.strapshop.cz/iwc/rios-hurricane, tmavohnedy Ako alternativa nieco od http://www.jacobstraps.com/js1c-correas-iwc-exupery.html, mam od neho remen na Ingy, a je to parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 (upraveno) http://www.strapshop.cz/iwc/rios-hurricane http://www.jacobstraps.com/js1c-correas-iwc-exupery.html Opravil som URL, zahypertextovalo to aj ciarku... Uz su s presnym odklikom. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 27. srpna 2014 uživatelem watchesss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Tak to Ti pěkně děkuju. Zatím první důvod proč je prodat. Dufam, ze nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 http://www.strapshop.cz/iwc/rios-hurricane http://www.jacobstraps.com/js1c-correas-iwc-exupery.html Opravil som URL, zahypertextovalo to aj ciarku... Uz su s presnym odklikom.Problém "patnáctek" je, že nožky mají rozteč 19mm, což výběr dost omezuje. Ale ten druhej shop jsem neznal, mrknu tam až budu mít víc klidu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Problém "patnáctek" je, že nožky mají rozteč 19mm, což výběr dost omezuje. Ale ten druhej shop jsem neznal, mrknu tam až budu mít víc klidu. Díky. Ked kolega u neho objednaval remen na Ingy, urobil mu presne dierky a samotne velkosti remienkov na mieru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Ked kolega u neho objednaval remen na Ingy, urobil mu presne dierky a samotne velkosti remienkov na mieru.Ten tmavohnědej aligátor je super. Já se stavím ve strapshopu, zjistím, co bych tam mohl pořídt (k origo překlápěčce) a uvidím. Každopádně díky za tip. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Ten tmavohnědej aligátor je super. Já se stavím ve strapshopu, zjistím, co bych tam mohl pořídt (k origo překlápěčce) a uvidím. Každopádně díky za tip. my pleasure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misut Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Misut mne dostal,nakonec jsem to zkusil a myslím, že to vůbec nedopadlo špatně, není to sice origo (ten stojí 10t), ale když si zvyknu nic není nemožné...Jak na ně koukám, neznám nic, co by na meshi vypadalo lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se