brnakp Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Fotku uchycení přidám o něco později, právě když jsem cvakl fotku, tak se vybila baterka ve foťáku... Ale je to opravdu tak, že po sundání náramku zůstanou na hodinkách stěžejky, na které se dá "nacvaknout" origo kaučuk. Přezutí trvá pár sekund. No a ty stěžejky jsou sice o něco tlustší, ale měly by jít vyndat, takže by teoreticky šlo použít jakýkoli standardní řemen/tah/nato atd. Jenom jsem to zatím nezkoušel a asi ani nebudu, protože kombinace tah/kaučuk mi úplně stačí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Přidávám slíbenou fotku uchycení tahu, ale omlouvám se za kvalitu, focení za tmy ve světle lampičky není zrovna ideální... Snad je z toho aspoň něco poznat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Pokud by ty stěžejky nebyly vyndavací, pak bych moc nechápal změnu toho systému. I když už pouhá možnost dát NATO je super. Měl jsem ten předchozí systém s gumou i tahem a bylo to naprosto super. Začíná se mi tenhle nový model líbit, jsem fanda vnitřních lunet a tohle trumfuje mého aktuálního favorita Pontos S Diver. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Vyndávání stěžejek nemůžu potvrdit ani vyvrátit :-) Nezkoušel jsem to, ale rozhodně se s nimi dá točit, nejsou pevnou součástí těla hodinek. Navíc je na nich na obou koncích takové zúžené místo, za které se zřejmě dá zatlačit (ale ne tak jednoduše jako u klasických stěžejek), takže teoreticky by asi vyndat šly. Jen je k tomu nejspíš potřeba lepší nářadí, než mám doma... Ale jak říkám, neřeším to, kombinace guma/tah mi naprosto stačí. A vnitřní luneta je opravdu parádní. To můžu potvrdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Este som tu neprispel, tak nejake foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Jsou parádní! Obecně všechny IWC Laureus nemají chybu. Něco podobného plánuju, až dorostu do věku pro oblekovky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 (upraveno) Tyhle hodinky jsou vážně ultimátní! Krása! Vevnitř je ETA? Upraveno 28. května 2015 uživatelem ondralbc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2015 Jsou parádní! Obecně všechny IWC Laureus nemají chybu. Něco podobného plánuju, až dorostu do věku pro oblekovky :-)Diky, no nemusia to byt oblekovky Tyhle hodinky jsou vážně ultimátní! Krása! Vevnitř je ETA? No buhuzial ano, ale nejak som sa odosobnil od toho myslim, ze az teraz posledne edicie Laureus su s inhouse... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 pekny, jako nove !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tichymeloun Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Este som tu neprispel, tak nejake foto... Ahoj, ta korunka je puvodni? Videl jsem je mnohokrat, ale vzdy s "probus scafisia", nikdy s rybickou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechino Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 to michal: držka dole, moc pěkný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Ahoj, ta korunka je puvodni? Videl jsem je mnohokrat, ale vzdy s "probus scafisia", nikdy s rybickou... No to teda netusim, dal si mi chrobaka do hlavy tak to preverim :) to michal: držka dole, moc pěkný :-) Diky diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domkac Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 (upraveno) Dovolim si aj ja najnovsim prirastkom Upraveno 13. června 2015 uživatelem domkac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Jsem šťastný za Ingy s chrono v edici AMG. Sorry za foto z mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novas Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Spitfire současně, ale pro příště už vím, že se vyplatí počkat na Portuguese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lifer Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 (upraveno) Nazdar přátelé, dovolím si pochlubit se s IWC TopGun IW379901. Mám je teprve krátce ale jsou super. Nejlepší hodinky co jsem kdy nosil. Upraveno 22. prosince 2017 uživatelem Lifer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Nevim, do jakýho jinýho vlákna to dát. Nikdy jsem tenhle model neměl v ruce, ale ty nožky pouzdra mi přijdou hodně ocucaný - co na to řikáte? Jinak jsou za supr cenu, AR by se vyřešil, šrámy by nevadily.. ale ocucání pouzdra by bylo blbý. https://www.chronoshop.cz/bazar/iwc-aquatimer-chronograph-komise-420180046 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Nepřijde mi to jako vysloveně ocucané. Dle mého je horší celkový stav spolu se stavem AR, to je na celkový servis nebo min. úkol pro velmi zdatného leštiče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Dik. Se na ne asi pojedu mrknout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se