boo-beek Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Tak je to pod střechou... a je to pod střechou s neuvěřitelným příběhem... v podstatě došlo k výměně stávajících IWC co jsem tady kdysi koupil od Popshopa za BP Někdy v roce 2005 jsem si tady od Popshopa koupil IWC.. diameter 44, velmi tenký okraj, ciferník v barvě medu, velmi originální font čísel, takový hranatý, velmi hlasitý tikot s velmi malou frekvencí.... bouchnul jsem na ně hnědého krokodýla a byl jsem za hrozného frajera... Kdekoliv jsem se s nima objevil, u Dušáka, Bechyněho, nad nima presonál slintal , půjčoval si je z ruky a běhal s nima dozadu Což byla sranda,protože mně stály 30 tkč.. Já vždycky byl na ty B-Uhren... tak vám tak furt koukákm po IWC BP... přemýšlím, občas si nechám do toho vstoupit chuť na jiné hodinky, Glashutte a pod.... a pak mi kamarád říká "Hele, vole, ty tamty IWCčka stejně nenosíš tak je střel a bude na BP" ... Když jsem byl na srazu tak si těch "medových IWC" nikdo moc nevšimnul... ale zase jinej kámoš říkal "to je kup roku vole, na tom vyděláš" ... a jak řekl tak se stalo... s drbným doplatkem jsem díky tomu získal IWC Big Pilot... ikonu B-Uhren... jedna fotka z ruky a mobilu , jak se mi ještě chvěje Ty vole! Tak to je masakr! Blahopreju k hodinkam i k takovy klice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 gratuluju...užij si je..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Ty vole me je spatne!!!!!!!!!!!!! Gratuluju strasne moc - tohle je sen kazdeho milovnika leteckejch hodinek a BP korunuji tvoji vyjimecnou sbirku!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Ty vole me je spatne!!!!!!!!!!!!! Gratuluju strasne moc - tohle je sen kazdeho milovnika leteckejch hodinek a BP korunuji tvoji vyjimecnou sbirku!!!!!!!!!!!!! děkuju, děkuju, děkuju Fakt je to sranda, ale stály mně zlomeček ceny za kterou se prodávají tak už mi zbývá jen ty Glashutte a Wempe a mám to kompletní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 (upraveno) Bomba!!!! Tohle je proste kauf roku!!!! Jsem nadsenej i za tebe, i kdyz bych vlastne mel bejt nasranej Upraveno 29. prosince 2008 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 potřeboval bych ještě několik 50tikorun vyměnit za pětitisícikoruny... nemá někdo zájem? :) :) Ony ty předchozí IWC byly opravdu parádní a luxusní oblekovky ala portuguese a Popshop tady zřejmě udělal při odhadu ceny chybku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Takze si navic vojebal Popshopa, to ma dvojnasobnou cenu!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Gratuluji, ale nemáš pravdu že si jich na srazu nikdo nevšiml,víš se se mi pro tu barvu ciferníku a atypický font moc líbily Tak si ty BP užij je to paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Gratuluji, ale nemáš pravdu že si jich na srazu nikdo nevšiml,víš se se mi pro tu barvu ciferníku a atypický font moc líbily Tak si ty BP užij je to paráda Ty si byl, kamaráde, světlou vyjímkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Takze si navic vojebal Popshopa, to ma dvojnasobnou cenu!!!!!!!!!!!! nevojebal... a ani bych to neudělal... já jsem taková trubka, že bych ho na to upozornil Já také nevěděl, že můžou mít takovou cenu... no uidíme... ještě mám od popshopa jedny IWC co jsou v rubrice prodej už pěkně dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 29. prosince 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Takze si navic vojebal Popshopa, to ma dvojnasobnou cenu!!!!!!!!!!!! To snad ani nejde ... Každopádně pěkný, moooc pěkný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Gratuluju k BP. BTW, kde měli ten starej model bez rámování datumovýho okýnka etc..? Líbí se mi mnohem víc než současnej model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 no tohle je právě ten poslední model.. ten s tím rámováním už nedělaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 ale je pravda, že na oficiálních stránkách mají stále jen ty s tím stříbrným rámováním... takže teď nevím.. buďto já mám špatné info a nebo se s tím prostě u IWC nikdo nedělal kvůli detailu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Onion: Přijmi i mou gratulaci, co k tomu dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Ony ty předchozí IWC byly opravdu parádní a luxusní oblekovky ala portuguese ... je tu na fóre niekde ich fotka? a k BP gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Dobra story, uzij si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 já bych se přimlouval za foto původních šafhauzenek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 ty cibuláři !!! jestli jsou to ty iwc co myslím, tak ten co ti je vyměnil ze bp, které jsou doufám origo a nepoškozené, tak se jdi natvrdo ožrat, samozřejmě bez hodinek, protože to je jako vyhrát ve sportce, to se prostě nestává, takže obrovská gratulace myslím, že až ten agent co ti je vyměnil zjistí co udělal, tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Onione ty starej veksláku - gratuluji a doufám, že mi je někdy ukážeš, abych ti mohl říct, že jsou moc velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se