Přejít na obsah

Kdo všechno tu vlastní IWC a jaký?!?

rorda

Doporučené příspěvky

Asi je to správně, ale nevím, jestli si na to zvyknu. Teď si vzpomínám, že Portuguese 7 days to měli taky obráceně, ale tam jsem to hned přehodil a nijak jsem to neřešil. U BP je to divný na obě strany, protože ta část se sponou je hodně krátká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dali jaký máš obvod zápěstí ? já si je zkoušel a pro mě jsou v podstatě nenositelné, mám zápěstí pod 17cm a vypadal jsem groteskně :)

Já mám zápěstí 19 - 19,5 cm. Pilotky v téhle velikosti na mé ruce nevypadají zas tak velké. Jsem zvyklý na Steinhart 47 a bez problémů. Společenské jsou pro mě akorát 42 - 43 cm. Až si je nadělím 4. tak udělám víc fotek na ruce.

Odkaz ke komentáři

Já mám zápěstí 19 - 19,5 cm. Pilotky v téhle velikosti na mé ruce nevypadají zas tak velké. Jsem zvyklý na Steinhart 47 a bez problémů. Společenské jsou pro mě akorát 42 - 43 cm. Až si je nadělím 4. tak udělám víc fotek na ruce.

Velka gratulace, to je sen mnohych!

Mam stejne zapesti a muzu potvrdit, ze Steinhart 47mm i Omega 49mm (ani nechtely pryc z ruky) jsou prijemne nositelne a masivnejsi 42mm bez problemu. Obcas se obevi i damska rucka se Steinhart 47mm, jako na minulem brnenskem srazu.

(off: Jakto ze tu maji lidi tak uzky zapesti, kdyz ja je mam normalni? A to mi jeste zhubly o pul cm, protoze pul roku sidim sportovani;-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si udělal radost k svátku, rozbalím si je až 4., takže zatím jenom narychlo. Mám z nich velkou radost. :wub:

Nevíte někdo, jestli je tam správně nasazený řemen? Do teď jsem měl za to, že ta kratší část se sponou patří na 12. Takže po 4. pokračování až bude rezerna chodu na 3. :thumbsup_anim:

Blahopřeju a těším se na fotky... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Takže taky přikládám všechny svoje letošní přírůstky. Zleva Doublechrono Spitfire, Top Gun Chrono (stále na prodej za 5000jůro) a Top Gun Doublechrono. Mocná spokojenost, ještě čekám rare Omegy Americas Cup. Koukám že ty poslední jsem nějak nedbale setřel :-)

post-3698-1248200795.jpg

post-3698-1248200815.jpg

post-3698-1248200847.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...