xlaque Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Suhlasim, ked som na Timezone alebo Purists videl fotky Big Pilotov, tiež som sa nad tym remeňom čudoval, ale ma to tak byť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 je to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Asi je to správně, ale nevím, jestli si na to zvyknu. Teď si vzpomínám, že Portuguese 7 days to měli taky obráceně, ale tam jsem to hned přehodil a nijak jsem to neřešil. U BP je to divný na obě strany, protože ta část se sponou je hodně krátká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Dali jaký máš obvod zápěstí ? já si je zkoušel a pro mě jsou v podstatě nenositelné, mám zápěstí pod 17cm a vypadal jsem groteskně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2009 Dali jaký máš obvod zápěstí ? já si je zkoušel a pro mě jsou v podstatě nenositelné, mám zápěstí pod 17cm a vypadal jsem groteskně Já mám zápěstí 19 - 19,5 cm. Pilotky v téhle velikosti na mé ruce nevypadají zas tak velké. Jsem zvyklý na Steinhart 47 a bez problémů. Společenské jsou pro mě akorát 42 - 43 cm. Až si je nadělím 4. tak udělám víc fotek na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 Já mám zápěstí 19 - 19,5 cm. tak to jo, já jsem prostě podvýživa a jdu raději do 42,5 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 Já mám zápěstí 19 - 19,5 cm. Pilotky v téhle velikosti na mé ruce nevypadají zas tak velké. Jsem zvyklý na Steinhart 47 a bez problémů. Společenské jsou pro mě akorát 42 - 43 cm. Až si je nadělím 4. tak udělám víc fotek na ruce. Velka gratulace, to je sen mnohych! Mam stejne zapesti a muzu potvrdit, ze Steinhart 47mm i Omega 49mm (ani nechtely pryc z ruky) jsou prijemne nositelne a masivnejsi 42mm bez problemu. Obcas se obevi i damska rucka se Steinhart 47mm, jako na minulem brnenskem srazu. (off: Jakto ze tu maji lidi tak uzky zapesti, kdyz ja je mam normalni? A to mi jeste zhubly o pul cm, protoze pul roku sidim sportovani;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 Tak jsem si udělal radost k svátku, rozbalím si je až 4., takže zatím jenom narychlo. Mám z nich velkou radost. Nevíte někdo, jestli je tam správně nasazený řemen? Do teď jsem měl za to, že ta kratší část se sponou patří na 12. Takže po 4. pokračování až bude rezerna chodu na 3. Blahopřeju a těším se na fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2009 Dali: Tak vše nej Dalibore. A kde jsou jako ty fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2009 Dali: Tak vše nej Dalibore. A kde jsou jako ty fotky? Ty jsi teda netrpělivej, omlouvám se za zpoždění, už to sem hrnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2009 Muzete mi rict jaka je v Cechach cena IWC Portuguese Chrono Automatic? Poptaval jsem je v Dubaji, tak abych vedel jestli se mi vyplati si podzimni dovolenou naplanovat tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppprochy23 Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2009 Ty jsi teda netrpělivej, omlouvám se za zpoždění, už to sem hrnu. Gratulace ke krásnému úlovku. Svátek se zřejmě vydařil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Muzete mi rict jaka je v Cechach cena IWC Portuguese Chrono Automatic? Poptaval jsem je v Dubaji, tak abych vedel jestli se mi vyplati si podzimni dovolenou naplanovat tam. 2 Donuts: a aká je tá cena v Dubaji?...možno sa tam, ale v "zime" premiestnim aj ja... Zdraví, Pišta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Tak jsem taky v klubu. V pondělí je dostanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Bomba Jeremy ! Jsou nadherne, prosim te jaky maji prumer .. vypadaji opravdu velke .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Bomba Jeremy ! Jsou nadherne, prosim te jaky maji prumer .. vypadaji opravdu velke .... 41 bez korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 41 bez korunky. Aha tak to jenom ta fotka trochu mate , cekal jsem vetsi cislo ... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Jeremy, gratuluju, dobrá volba. Jsou parádní. Tož vítej bratře. Dantechno, všechny Portuguese vypadají větší, úzká luneta, velký ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Takže taky přikládám všechny svoje letošní přírůstky. Zleva Doublechrono Spitfire, Top Gun Chrono (stále na prodej za 5000jůro) a Top Gun Doublechrono. Mocná spokojenost, ještě čekám rare Omegy Americas Cup. Koukám že ty poslední jsem nějak nedbale setřel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Tieto Spitfire boli u mna kedysi na wishliste, ale potom som si zistil udaj o vyške a vratil som sa na zem Nemaš k nim vtipnu prihodu ako k tym nedoppelovym Top Gunom ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se