Přejít na obsah

Bitcoin

Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, bluman napsal:

To sa Ti dnes podarilo kupit dno?

Ja som ten dnesny vyplach len tak tak prezil :sweatdrop:

Uplny dno ne, bral jsem za 113, a 20% to taky nebylo jak koukam, pocital jsem to jen z hlavy :-), takze jen 18. Ja hned realizoval zisk, cekal jsem to vic krvavejsi a ono to zase leti nahoru 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po měsíci...

Já jsem pár let nakupoval, pak pár let čekal a dneska prodal. Jako defakto pár peněz. Nicméně potěšilo to. Měl jsem v hlavě nastaveno, že pokud se mé portfólio dostane na určitou hodnotu, tak to prodám a tadaaaaaa je to tady. 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Ajaj napsal:

jako z čeho mám bejt vodvařenej? Že dneska Cardano (kde mám největší pozici) udělalo +40%? 
Go go babe 🚀 zopakuj to ještě 3x a jsem na nule 🤦🤦🤦

Nekřič, nekřič, už jenom 30%😆

Odkaz ke komentáři

Ja od prelomu roku 2021 / 2022 kdy jsme jeste s kolegou tezili BTC 24/7 mam nejake zasoby a vzdy kdyz to vyleti,tak se cast proda.A cast je stale v drzeni.

Je hlavni si vzdy dat nejaky limit,kdy prodat. Ja jsem aktualne na cca 200% zisku. A stale vyhlizim milnik 100K USD

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Když už jsem bral, tak budu i danit. Případně poznámky proč prosím nepokladejte.

Měl jsem to relativně jednoduché. Částky jsou fiktivní jen pro orientaci. Na burzu poslal 10 tis. z burzy obdržel 25 tis. Zisk je 15 tis. Bude stačit když do kolonky ostatní příjem napíšu 15 tis. A nebudu dávat žádnou přílohu. Nebo příloha, kde to rozepisu je povinná? Děkuji za pomoc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...