Prochy68 Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 No je to silenstvi, ale vcera jsem do toho vrazil 2 stovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Tady to bude samý lambo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Hele, za uz to zase prodal na vrcholu a ted koukam, ze se mi zase nakoupilo neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 před 47 minutami, Gustaf napsal: Tady to bude samý lambo... Nebude, pač na Revolutu neni a Kojnbejs jsem liny zakladat, ale mel jsem pripravenou deaitku zkusit...Mohlo byt na desticky uz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Řekl bych, že hype ustal.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Jak to tu čtu, asi jsem neměl Shibu prodávat. Nakoupil jsem 15M za 100eur a prodal za 850pod vrchem. Jak za pár let uvidím že budeze mít lamba a ja hovno, budu asi nasranej. Lidi totiž fakt řeší počty mincí a ne smysl dané crypto. Cekam na dip a koupím tu cubu zas Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Jaky Lamba? Ostrovy v karibiku je ted novel level Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Ja jsem ale vůl že jsem to prodal. Auta už netahnou co. 2valce hybridy nikdo nechce Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 uz ani Karibik nejede….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendyG Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Je fajn že se dá zarobit i na shitcoinech (doslova), ale smutný je že spousta lidí na tom i pěkně prodělá.. Ale ždímějte to chlapi, dokud se neobjeví třetí čokl nebo Dogelon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Asi málokdo má koule do shitcoinů narvat tolik peněz, aby na tom megazbohatl. Takže i když v procentech bude nárůst zisku super, tak nominálně asi nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendyG Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 S tím souhlasím, paradoxně je ale spousta retail investorů kteří do toho narvou slušnou sumu, aniž by měli páru do čeho investují Co už, až poletí BTC nad 75k, zase to odstartuje FOMO. Dovolím si přiložit obrázek pro pobavení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Asi málokdo má koule do shitcoinů narvat tolik peněz, aby na tom megazbohatl. Takže i když v procentech bude nárůst zisku super, tak nominálně asi nic moc.No ja uz to navysuju, zacal jsem na dvacce, pak pade a ted uz obcas vezmu i za kilo. Myslim jednotky & samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Co byste doporučili na obchodování/směnu shitcoinů? Mám coinbase pro a tam je toho málo a třeba ta shibu si tam koupit nemůžu. Tak jsem si založil etoro, ale to mi vůbec nevyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Ja mam binance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 před 5 minutami, Anton_ napsal: Co byste doporučili na obchodování/směnu shitcoinů? Mám coinbase pro a tam je toho málo a třeba ta shibu si tam koupit nemůžu. Tak jsem si založil etoro, ale to mi vůbec nevyhovuje. Třeba Binance...a nebo si radši najdi jinou zábavu:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Právě teď, xcmaniax napsal: Třeba Binance...a nebo si radši najdi jinou zábavu:-D Je to dobra zabava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Tu jsem si dneska založil, ale nějak tam nevidím sepa platbu a za kartu chtí 1,8% židi...ale to se pak v tich obřích ziskách ztratí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 presne tak, co to je u crypto 2% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendyG Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Na etoro mají brutální spready u krypta, často 3-5%.. Binance donedávna nabízel deposit € zdarma, bohužel to už neplatí Ale myslím že by mělo jít depositnout USD z Revolutu stále bez poplatku. Doporučuji mrknout ještě na FTX burzu, na shitcoiny se vy*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se