Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník eloga
Odesláno

hezký zprávy, mi to tady baví jen sledovat bo je to celé scifi i když Sibiř tomu dává punc běžné burziální atmosféry... a Scifi má takový příhodný nick.... , ovšem nic proti vaší zábavě  :notworthy:  :cheers:

Odesláno

No asi jak kazdej uzna za vhodny nee...? Ja myslim, ze kdo se smeje naposled tak ten se smeje nejlip... krypto je zacatek neceho at chces nebo ne, tak to vidim ja..

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

to určitě, jen nikde není napsaný, že se Black Friday z roku 1929 nemůže opakovat, spíše se mi zdá, že začíná přihořívat nebo přituhovat, jak si kdo vybere, přičemž tohle zrovna k ničemu dobrému ani nepřispívá ani nevede. Zatím je to jen zábava. I když kdo ví že? Já tedy osobně raději  jen zlato......, zatím s tím vystačím.

Ale možná že nakonec za pár let už budou naprosto zásadní klíčové komponenty k základnímu životu, počínaje H2O, důležitější než si dnes dokážeme představit nebo připustit.  :cheers:

Upraveno uživatelem eloga
  • po měsíci...
Návštěvník eloga
Odesláno

:photo:  :photo:

Jak bude Lightning Network fungovat v praxi?
  • Chci například pomocí LN zaplatit Alešovi, s nímž nemám vytvořený kanál.
  • Mám ale vytvořený kanál s Barborou, která má vytvořený kanál s Alešem.
  • V případě, že je v obou kanálech dostatek prostředků, mohu Alešovi zaplatit s pomocí Barbory ??a platba projde přes dva kanály.
  • Do hry vstupuje Cyril ? chce mi zaplatit, ale nemá kanál ani se mnou ani s Barborou.
  • Cyril má však kanál s Alešem. Dokáže mi tak zaplatit přes tři kanály, cestou Cyril >> Aleš >> Barbora >> Já.

:punk:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Krasna jizda za posle 2 dny... co rikate??

Ze na to seru, smažu Blockfolio jak mi navrhuje kámoš a budu tajně doufat v opakování historie na nový ATH a že pak ?budu hodně někde? časem :-) Je to strašný žrout času a navíc visím převážně v altech a to je snad ještě větší krvavé moře :-) Ale tak zas - ztrátu bych realizoval až při prodeji, na což se fakt nechystám.

Odesláno

Asi tak nak... pevne doufejme v pozutivní rozhodnuti SEC 21.9...

Ja už to normálně přestal sledovat. Popravdě už ani nevěřím žádným TA, predikcím, atd. Hrají si s tím velryby, marketcap je tak malej, že je to pro velký hráče easy, čekám ještě ?bod zlomu?, klidně někde kolem 4,8-5ti. Ale mne je to jedno, moje ?strategie? byly rychlý intraday obrátky alt / btc, dokud to šlo. Pak jsem zůstal převážně v altech a teď jsem stejně hodler z donucení... Ale stále věřím ještě ve velkou jízdu - otázka kterým směrem :-)

Ještě se podle mne i čeká na pořádný vyplach hardcore hodlerů, prostě až ?fear index? ještě vyletí. A pak uvidíme.

Někde jsem také viděl hezký koment: ?came for the money, stayed for the tech? - takže když už jsem věnoval tolik času se něco naučit, tak loď neopustím, ani kdyby náhodou šla ke dnu. A navíc věřím technologii, jsme u něčeho, co může být revolucí, internetem 3.0, atd.

Odesláno

Myslete si co chcete, ale pravda je taková, že nikdo, ale vůbec nikdo nemá ani nejmenší tušení, jestli to půjde dolu, nebo nahoru,  nebo se to bude ku*va točit v kruhu :-D. Tak nějak to říkal ten týpek co zaučoval Belforta ve Vlkovi z Wallstreet ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...