Ajaj Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 CIM VIC PADA, TIM VIC KUPUJ Kdyz uz do pekla, tak na certovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Jak pise Ajaj. Ja prikoupil za 40, ted az půjde pod 35 tak prikoupim znovu. Atd Hlavne by me zajimalo co ten Matic, kupoval sem tady po vasich referencich za 1.7 pujde to na tech 10 jo ^^ ze bych taky jeste prisypal… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Jak pise Ajaj. Ja prikoupil za 40, ted az půjde pod 35 tak prikoupim znovu. Atd Hlavne by me zajimalo co ten Matic, kupoval sem tady po vasich referencich za 1.7 pujde to na tech 10 jo ^^ ze bych taky jeste prisypal…Ja tomu věřím. Budu taky ještě dokupovat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Zatim z toho nemam moc dobry pocit, teprve jsme zacal a uz jsme ve ztrate skoro 100 dolaru. Mate jeste nejaky zajimavy tip krom maticu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 (upraveno) před 3 minutami, krutor napsal: Zatim z toho nemam moc dobry pocit, teprve jsme zacal a uz jsme ve ztrate skoro 100 dolaru. Mate jeste nejaky zajimavy tip krom maticu? Tak nabízím možnost ochrany před sebou samotným. Další dva litry pošleš mně na účet, tak o ně nepřijdeš. Za nějaký čas ti půlku z toho pošlu já zpátky, takže vlastně ještě litr vyděláš Jednoduchý, výhodný pro oba, v klidu a bez stresu. Upraveno 22. května 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 na matic si počkám až bude pod dolar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 před 7 minutami, Tom4 napsal: Tak nabízím možnost ochrany před sebou samotným. Další dva litry pošleš mně na účet, tak o ně nepřijdeš. Za nějaký čas ti půlku z toho pošlu já zpátky, takže vlastně ještě litr vyděláš Jednoduchý, výhodný pro oba, v klidu a bez stresu. Nezni to zas tak spatne, ale jeste pockam az se s spalim poradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Jenom pro zajimavost, jak se (technicky) vlastne dani zisk z krypto v Cechach? zatim to mam jako hru, ale pocitam ze to tady (DDR) budu muset zacit resit. Blby je, ze mi muj broker neudela rocni vypis z prodeje/nakupu (jako u akcii), takze teoreticky musim kazdou transakci dolozit vypisem…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Zatim z toho nemam moc dobry pocit, teprve jsme zacal a uz jsme ve ztrate skoro 100 dolaru. Mate jeste nejaky zajimavy tip krom maticu? Zajimavej tip jak prodelat bych mel, muzes mi to poslat na ucet . Ja tecu tak +- dvojku, ake kdo ti da 20% denne, ze jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2021 Jenom pro zajimavost, jak se (technicky) vlastne dani zisk z krypto v Cechach? zatim to mam jako hru, ale pocitam ze to tady (DDR) budu muset zacit resit. Blby je, ze mi muj broker neudela rocni vypis z prodeje/nakupu (jako u akcii), takze teoreticky musim kazdou transakci dolozit vypisem….Technicky je to popsany, prakticky bych rekl ze se to moc nedani (mam na mysli soukrome osoby) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Zase to padá, až se probudí USA tak se možná dočkáme i toho vstupu pod 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 V 18. 5. 2021 v 20:06, Micey napsal: Takze @Rodeo65 dik a jestli na tom prodelam kalhoty tak ti napisu osklivou SZ Uz se to blizi.. zatim minus 60% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Az bude mit Musk dost nakoupeno zalevno, tweetne, ze Tesla zas bude brat platby v Bitcoinech, a poleti to nahoru jako Starship Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 před 14 minutami, Micey napsal: Uz se to blizi.. zatim minus 60% Taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Asi to tam necham lezet a nebudu aspon par mesicu sledovat. Vubec mi z toho neni dobre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Ja pod 34 prikoupim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 A nebudeš se bát, že dno je o dost hlouběji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Mam plan do 10 prikupovat, pak na to seru . Jak psal Ajaj, je to gambling. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 Všechno to jde nějak dolů...matic už pod 1dolar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 23. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2021 (upraveno) Kde kupujete ten Matic? Na Revolutu jsem ho nenasel. Jedu podle hesla od Ajaje. To se mi desne zalibilo. Navic to mam v genech, strejda se leta "zivil" ruletou. Pak sel teda bydlet na par let k rodicum do pokojicku... :))) Jeste se zeptam, co to Eretheum. Rikal jsem si, ze musim diverzifikovat a tam teprve tecu... Upraveno 23. května 2021 uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se