Micey Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Jakože je lepší něco koupit, když je to levný, než když je to drahý? Sakra to sem měl vědět dřív:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Mate nekdo twitter? Nebo neco podobneho? Ze byste tam vypustili, ze pri platbe v BTC pada cekacka u AD Rolexu. To byste videli tu raketu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 problem je v tom, vedet kdy uz je to levny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Právě teď, AndyAaron napsal: Mate nekdo twitter? Nebo neco podobneho? Ze byste tam vypustili, ze pri platbe v BTC pada cekacka u AD Rolexu. To byste videli tu raketu… Musk ted nakoupi a pak vypusti nejakou informaci a uvidi se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Hajzl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 A to Saylor včera nakoupil docela ranec:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 koukam, ze za pul miliardy, ten ma ted ztratu, copak ty nase drobaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Me teď spíš zajímá jaká je kapitalice určitých kryptomen. Dle mě je vidět jak čemu lidé věří...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Nejakej tweet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 …..dneska se dobre nakupovalo….muzeme zptky na stromy….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 No jestli to pujde timhle tempem, tak se mi za chvili neco mozna i uproda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 No jestli to pujde timhle tempem, tak se mi za chvili neco mozna i uprodato fakt jedes v modelu cca 10% in-out? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Na tomhle nakupu co jsem chytil dno mam tusim nastaveno kolem 25-30, ale presne uz nevim. 10 je malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Tohle je na tom krasny. Jak se 2x za den poseres. Nejdriv jak ti to sfoukne Portfolio a pak ze jsi chvili na to na dne nenakoupil, protoze to leti jak raketa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 před 1 hodinou, Ajaj napsal: Tohle je na tom krasny. Jak se 2x za den poseres. Nejdriv jak ti to sfoukne Portfolio a pak ze jsi chvili na to na dne nenakoupil, protoze to leti jak raketa a nebo se to i povede, ale ve srandovním měřítku s dětskými částkami: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Jooo, tohle se mi dneska povedlo taky……jenom předtím jsem 8x za posledních 48h trefoval dno, který neexistuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Binance, nebo coinbase, nebo ????? Cim vic transakci delam, tim min me bavi zivit revolut i kdyz jde o smesne nizky castky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 ale zatím jsem dneska ztratil “jenom” 800€….ALE já se vrátím a pak to bude velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Ja uz to asi mrdam, necham to tam a mrknu tak za 5 let. Tohle neni na moje nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se