vanderB. Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Taky jsem si řikal možná umřeli hlady mezitim...nebo to nechtěj zakřiknout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 v sobotu jsem na 2x odstřelil cely portfolio s pěkným ziskem, ze za par dni nakoupim se slevou. No a vod ty doby mlatim hlavou do zdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 S dovolenim bych si zamlatil s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Tak takový choutky jsem tentokrát neměl naštěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Jsem na dovoleny, takze to sleduju z povzdali, drzim a po par mesicich jsem na nule. Kazdopadne nakupni prikazy pokud to trochu spadne mam nastaveny. Takze sup dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 ty vole my jsme investoři každej se modlí ať to leze nahoru a já už druhej den brečím proč to nepadne aspoň o 15% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Ja to stále neřeším a každý měsíc dokoupim za stejný obnos jak už nějaký ten pátek.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 ty vole my jsme investoři každej se modlí ať to leze nahoru a já už druhej den brečím proč to nepadne aspoň o 15%To je to riziko, kdyz to vysypes vsechno, pak chvili cekas, nakoupis draz nez si prodal a vzapeti sesup dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Ono to zas dolu pude. Pred mesicem jsem se vysral na denni monitorovani, protoze to vypadalo, ze se to bude drzet furt dole kolem 32k a ja uz nemel za co nakupovat. Tak jsem cekal a ejhle, ted se to vysvihlo. Tak jsem prodal a za draho nakupovat nebudu. Proste zase tyden/dva/mesic pockam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Ja pořád nakupuju a nic neprodávám. Průměrnou cenu BTC mám furt pod 17500usd/1BTC. Ono to letos ještě vyletí všechno...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 mě se vrátila důvěra, že to zase může pěkně vyletět a může být trochu sranda. Pořád v tom mám pár korun, ale až to spadne, možná trošku přitlačím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Pořád to stavím na úroveň sázek na Sportku Nevím co je teď přesně impulzem růstu, naposledy jsem zaregistroval jen upgrade u Etherea, ale to je už tak týden. Pořád to lidi kupují a prodávají na základě růstu a poklesu cen a jejich aritmetického očekávání, většina investorů (aspoň těch drobných) o tom zdaleka neuvažuje jako o měně ale jen jako o "číslech". Celý je to tedy jen velká hra a tak k tomu přistupuju - neumím si představit tam dát velkou část portfolia a čekat na zhodnocení v dlouhodobém horizontu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AweOne Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 kámoš to tu asi číta, pretože minulý týždeň mi s nadšením oznamoval, že si vzal spotrebák a všetko vrazil do krypta. Asi tiež už vyberá farbu lamba ... samozrejme mu držím palce a dúfam, že vyberie správne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 kámoš to tu asi číta, pretože minulý týždeň mi s nadšením oznamoval, že si vzal spotrebák a všetko vrazil do krypta. Asi tiež už vyberá farbu lamba ... samozrejme mu držím palce a dúfam, že vyberie správnePockej, to jako vazne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 před 5 hodinami, AweOne napsal: kámoš to tu asi číta, pretože minulý týždeň mi s nadšením oznamoval, že si vzal spotrebák a všetko vrazil do krypta. Asi tiež už vyberá farbu lamba ... samozrejme mu držím palce a dúfam, že vyberie správne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Ty vole, to je to co si musím koupit! Koule, jen ty koule mi chybí na správný investování! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AweOne Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 před 15 hodinami, Prochy68 napsal: před 17 hodinami, AweOne napsal: kámoš to tu asi číta, pretože minulý týždeň mi s nadšením oznamoval, že si vzal spotrebák a všetko vrazil do krypta. Asi tiež už vyberá farbu lamba ... samozrejme mu držím palce a dúfam, že vyberie správne Pockej, to jako vazne? je to tak... myslím ale, že jeden z coinov, kam šla podstatná časť prostriedkov bol XRP a tuším spomínal nákup niekde okolo 0,4 USD. Takže k dnešku zisk cez 100 % Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 kdy bylo xrp za nakup za 0,4? v breznu? ja za 0,9 prodal, cekam az to spadne k 0,5 - takze ted se pridavam k tem, co mlati hlavou do zdi, protoze jsem mel nastaveny nakup par desetinek pod tu hranici, na kterou se to dostalo v druhe puli cervence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 V 10. 8. 2021 v 9:44, Ajaj napsal: v sobotu jsem na 2x odstřelil cely portfolio s pěkným ziskem, ze za par dni nakoupim se slevou. No a vod ty doby mlatim hlavou do zdi Divny. Uz je patek a mlatim hlavou o zed cim dal vice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Na vikend to spadne. Musi. Koupim. V pondeli to zas pude nahoru. Prodam. Neni nad to mit plan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se