wizard-ov Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Binance.... ale osobně jsem do Iota nešel, zdá se mi to už dost moderované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Lepší je koupit cfd, kde může být páka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Chci se zeptat, jakou bitcoinovou burzu pouzivate? Bitstamp je udajne nejvetsi evropska burza, ale uz asi dva tydny nereaguji a ucty neoveruji, pripadne je mrazi, a lide se na fb rozciluji co se deje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Já jsem se teď registroval na Bitstamp.A mas overeny ucet? Jak rikam v predchozim prispevku neco se tam deje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 bittrex, binance, bitstamp, coinbase (vysoke poplatky), gdax. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 6. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidetone Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Ja prodal vsechno tesne pred korekci a ted nabijim na velky drop po emisi futures btc, jestli nejaky prijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Jako, drop asi přijde - otázka je, jestli to spadne pod tvou cenu ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Jestli budem mít každej den nový "all time high" články na coindesku, asi se začnu nudit. Tisícovka dolarů za den? Pfff.Jsem zvědavej, jestli dokáže poskočit i rychlejš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 no kto nakupil iotu za 5 usd ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 no kto nakupil iotu za 5 usd ? korekce na 3 a po novým roce 300 uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 to je neskutecny, jak to skace nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 A mas overeny ucet? Jak rikam v predchozim prispevku neco se tam deje...Nemám. Podle mne se registruje velkej ranec lidí proto to trvá tak dlouho a taky podle toho raketové roste cena. Začíná opravdu masovej nákup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 korekce na 3 a po novým roce 300 uvidíme jj, presne podla ocakavani. po novom roku skok na 10. takze dokupit za 3 a drzat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Nemám. Podle mne se registruje velkej ranec lidí proto to trvá tak dlouho a taky podle toho raketové roste cena. Začíná opravdu masovej nákup.Já jsem se chtěla zaregistrovat asi před měsícem a kvůli čekání na schvaleni jsem prosvihla tenhle megarust. Doteď to neschválili přecházím jinam. Chci koupit ASAP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 to je neskutecny, jak to skace nahoruNeuvěřitelný,před chvílí to bylo 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Generální bubu https://roklen24.cz/a/SgBvM/britanie-zasahuje-proti-bitcoinu-chce -regulaci-pro-celou-eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 (upraveno) Revolut ma ode dneska podporu Bitcoin, Litecoin a Ether. Blby je, ze musite mit Premium ucet a porad jeste neumi delat top up primo z CZK kreditek (coz vcera tvrdili, ze bude nekdy v breznu).. Upraveno 7. prosince 2017 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 (upraveno) svet se zblaznil... Upraveno 7. prosince 2017 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Hm. Jak se znám tak když to dnes koupím tak zitra to bude za 1000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se