artsvk Odesláno 12. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2021 V 6. 9. 2021 v 15:56, artsvk napsal: Ak chces mizerny tip, kupil som shiden 4.99€/SDN... za nekrestansky vela penazi. Radsej nepozeraj aky ma trend. Tak to az tak zly kauf nebol otazka uz len kedy vystupit. Teraz so slusnym ziskom, alebo si trieskat hlavu ak shiden (parachain rovnako ako MOVR) pojde cestou moonriveru. sem to malo ist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Co to bylo na tom LTC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 jo to mě taky pobavilo. 25% výstřel nahoru a během pár minut 35% dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 ještě že jsem všechno prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Ja prodal za 222 a koupil zpet za 180, bohuzel jen 1 . Nevedel jsem co se deje, tak ksem chtel postupne a nez jsem dal kafe, bylo to pryc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Co to bylo na tom LTC?Litecoin tweeted that Walmart was integrated LTC for payment. After 10 minutes deleted the tweet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2021 Litecoin tweeted that Walmart was integrated LTC for payment. After 10 minutes deleted the tweetNo to jsou sachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Tak jak chlapci? Mám nastoupit zpátky do vlaku nebo je konečná ještě daleko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 Naskoc... Ted bude Up na lambo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Nakoupeno a muzeme nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendyG Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Zdravím pánové, jste někdo moudrý ze systému danění krypta? Je to pořád trochu šedá zóna, setkal jsem se s více názory.. Celkem mě zarazilo že např. i při swapu SOL->BTC by se měl případný zisk taky danit, i když člověk nechce vykešovat. (příklad kdy na Solaně mam 5x zisk a chci se jen posunout více do bezpečí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Zdravím pánové, jste někdo moudrý ze systému danění krypta? Je to pořád trochu šedá zóna, setkal jsem se s více názory.. Celkem mě zarazilo že např. i při swapu SOL->BTC by se měl případný zisk taky danit, i když člověk nechce vykešovat. (příklad kdy na Solaně mam 5x zisk a chci se jen posunout více do bezpečí) Moudrej asi neni nikdo, ale co jsem cetl, melo by se danit presne jak popisujes, kazdy swap pri kterem ti vznikne zisk. Ale jakej menovej kurz pouzit k prepoctu na czk to jsem se nikde nedocetl. Myslim jestli se musi pouzit aktualni ke dni transakce nebo lze pouzit jednotnej kterej se vyhlasuje na celej rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 A kdyz budu mit ze swapu ztratu, dostanu nejakou dotaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 před 2 minutami, AndyAaron napsal: A kdyz budu mit ze swapu ztratu, dostanu nejakou dotaci? No jasne, staci napsat Alence von Bankrot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Super, dik za info, cenim si toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Predpokladam, ze ztrata se zapocita proti zisku v danovem priznani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendyG Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Jojo, ztráta by se měla "odečíst". No, budu asi hledat nějakou dostupnou appku která mi to spočítá, protože v těch desítkách obchodů, do toho odměny za staking.. z toho by se člověk zbláznil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Tohle se přece nedá kontrolovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Tohle se přece nedá kontrolovat...No a vo tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 tak urcite:) je jen otázkou času, než data někdo nabídne vládám EU. podobna kauze byla s lichenstejnskymi a svycarskymi konty v Německu. Lze dohledat na googlu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se