panedge Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 m.n.-Jack&Jones,horko v tom není,to nosili vojáci na poušti:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Sahara boots..vyrábí je Clarks, snaží se o to Baťa co jsem si všimnul.. m.n.-Jack&Jones,horko v tom není,to nosili vojáci na poušti:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 A nejsou to náhodou "Desert Boots"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 organic-samozřejmě že jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 organic-samozřejmě že jsou jj, desert boots je kategorie ... u Loaku jim ale dali jmeno Sahara, takze mozna proto ta zamena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Máte recht, měl jsem otevřený loak a tak mě to zmátlo...desert boots je správnéjj, desert boots je kategorie ... u Loaku jim ale dali jmeno Sahara, takze mozna proto ta zamena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Loake má dvoje podobný boty, Sahara: http://www.loake.co.uk/loake-lifestyle/boot/sahara.html a Kalahari: http://www.exquisiteshoes.co.uk/mens-shoes-c1/boots-c17/loake-loake-mens-kalahari-grey-suede-ankle-boot-p274 Druhý jsem měl, vzal asi 3x a prodal a ty první jsem zkoušel v Le Premier, ale taky mi neseděly. Na mě jsou bohužel ukrutně široký ve špičce, takže mi vůbec nesedí. Docela mě to mrzelo, protože vzhledově byly fajn. Takže nosím Lennoxy, který jsou typově relativně podobný a sedí mi super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Dneska jsem nejel na moto, tak jsem kanady nechal doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Chceme vidiet viac. Zatial je to dobre. Hnede boty, modre ponozky biele nohavice, velmi ma zaujima zvysok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Kousek je vidět v co máte na ruce. Světlé sako, modrá košile a modrej kostkovanej kapesníček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Potřeboval bych radu na téma desert boots. Uvažuju o clarks, v okolí 100km si je nemám kde vyzkoušet. Chtěl bych vědět jak ste na tom s velikostí. Doporučujete obvyklé číslo, nebo radši menší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Já pořídil z UK tyhle. Kdybys je chtěl zkusit, dej vědět. Mám velikost 43. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Traveller: dík, střih je správný, ale chci něco ze semiše.Kdysi už sem semišové botky měl a mlhavě si vzpomínám že byly hodně poddajné a už po pár dnech nošení jakoby povolily. Proto by mě zajímalo jestli se to týká i těch clarks. Jestli někdo nosí menší velikost než ostatní boty,Někdo další pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Ja mel desert boots od nich cca dva roky siper pohodlny boty , jediny co me sralo, ze tim jak byly sity jen jako flex tak se svrsek odlepoval a pres svy do nich tekla voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Než jsem se zásobil Red Wingama, který mi vydrží tak do 2022, jsem si kupoval pravidelně na ebayi na jednu sezonu desert boots Roamers z anglické ebay. Jsou to indický šméčka, ale ten rok vydrží. Za 8 stovek, co se daj koupit, strčí Baťu do kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Dnes sportovně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 (upraveno) Dnes sportovně... Hell yeah! Keen. Upraveno 30. května 2014 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 JAJA-měl jsem Lacoste cca před dvěma lety a staly se z nich strašný škrpály zhruba po třech tejdnech nošení:-( Ty je máš úplně nový to vypadá,tak uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 JAJA-měl jsem Lacoste cca před dvěma lety a staly se z nich strašný škrpály zhruba po třech tejdnech nošení:-( Ty je máš úplně nový to vypadá,tak uvidíš.No to máš recht, ale já těch Lacoste protočím tak 5 párů za rok, tak to neřeším ... Prostě je párkrát vezmu, a hned začnou vypadat jak škrpály, tak je přestanu nosit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 (upraveno) moje posledné akvizície... Upraveno 3. června 2014 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se