Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi, tak mam delší dobu takové dilema. Chci si objednat tan oxfordky. A nevím jestli mám vzit jednobarevnou klasiku nebo dvoubarevné v kombinaci s modrou. Rád bych to nosil normálně do práce.

Nadhoď o jaké konkrétní jde, pak se bude líp radit :-)

Návštěvník Mitak
Odesláno

Spíš záleží, jestli na to máš koule :-) ta dvojbarevná varianta bude táhnout oči všech okolo.

Odesláno

Jsou drahy a kvalitni. Existujou lidi, pro ktery neni kilo za boty zivotne dulezita suma. Lidi, pro ktery jo, si takovydle boty proste nekupujou. Kurva zvyknete si uz na to, ze ani u nas uz se svet nerozdeluje jen napr. na elektrikare a jejich sefy.

Ano, 100 000 Kč není pro dost lidí životně důležitá suma, ALE ZA BOTY!

Co musí být na botech tak MEGA aby byla ospravedlnivá cenovka 100 000 Kč?

Kolik třeba stojí krokodýlí kůže na boty, nebo nevím z čeho se dají boty eště udělat?

Odesláno

Ty Red Wingy musím na zimu mít. Sou fakt pecka, ale pudu do Moc Toe

Z vlastní zkušenosti se mi lépe nosí round toe RW. Moc toe střihy jsou mi za prstama dost úzký. Ale to může být tím, že mám moc toe o číslo menší než 9111 a 3140 s kulatou špičkou.

Odesláno

Ano, 100 000 Kč není pro dost lidí životně důležitá suma, ALE ZA BOTY!

Co musí být na botech tak MEGA aby byla ospravedlnivá cenovka 100 000 Kč?

Kolik třeba stojí krokodýlí kůže na boty, nebo nevím z čeho se dají boty eště udělat?

jak již jsem psal , tak na na jeden pár potřebuješ dvě kůže a pokud ty boty jsou kotníkový tak tak jen kůže na svršek vyjde třeba 80K a klidně i víc? 

Což mi zase nepříjde tolik v porovnání s taškou od vitóna z obyčejnýho pogumovanýho plátna za 30-40 tisíc který šijou v tisícových seriích?

Odesláno

jak již jsem psal , tak na na jeden pár potřebuješ dvě kůže a pokud ty boty jsou kotníkový tak tak jen kůže na svršek vyjde třeba 80K a klidně i víc? 

Což mi zase nepříjde tolik v porovnání s taškou od vitóna z obyčejnýho pogumovanýho plátna za 30-40 tisíc který šijou v tisícových seriích?

Takže, to je opravdu kvůli nákladům?, opravdu existuje kůže která stojí tolik?

Co je to za kůži - ta krokodýlí?

Odesláno

Ano, kvalitni material holt neco stoji. Kvalitni kuze z krokodyla , popripade aligatira stoji ranec. Proto i kvalitni reminek z kroko na hodinky stoji od 5tisic vejs .

Odesláno

Ano, kvalitni material holt neco stoji. Kvalitni kuze z krokodyla , popripade aligatira stoji ranec. Proto i kvalitni reminek z kroko na hodinky stoji od 5tisic vejs .

Díky

Odesláno

Z vlastní zkušenosti se mi lépe nosí round toe RW. Moc toe střihy jsou mi za prstama dost úzký. Ale to může být tím, že mám moc toe o číslo menší než 9111 a 3140 s kulatou špičkou.

Já když je zkoušel, tak 9111 mi byly akorát v mé běžné velikosti, Classic Moc mi ve stejný velikosti byly volný a Classic Chukka jsem v téže velikosti vůbec neobul (přes nárt). Vše vyzkoušeno v Demin Heads. Takže 9111 jsou, resp. řada Classic Round je pro mě jasná volba. Tehdy jsem blbec nekoupil a od tý doby nemají mojí velikost. Průběžně ještě sjíždím Spartoo, tam mají občas zajímavý ceny.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Já je zkoušel taky v denim heads a ty Moc Toe mi seděly dobře, ale pořád jsem laboroval jestli je vzít hned dobře nebo trochu menší s tím, že nejsou  teda na fest a počítat, že se prošlápnou a bylo to před létem tak, že to nechám pak na zimu. Mě se se nejvíc líbí Moc Toe barva 8131 ty sou fakt pecka a skladem je neměly a musely by se objednat. Ty 9111 jako taky nejsou ošklivý, ale přijdou mi jako takový farmářky...

Upraveno uživatelem Strocek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...