markwagner Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Penedge - a co tyhle hyperadept retail lidovejch 720 usd
quest987 Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Takže dvoje yeezy pod stromek-právě jsem dostal email z Footshopu,že 350 jsou moje!!hezky pekne štestičko se usmálo. na pokolikate to vyslo?
panedge Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 hezky pekne štestičko se usmálo. na pokolikate to vyslo?Po ctvrty myslim,nevim:-)Ale prej jich ted bylo o neco vic nez minule,takze sance byly vetsi.A navic jsem prispel na dobrou vec-do slosovani si se dostal koupi listku,kterej sel na koupi voziku pro nemocnou holcinu.
panedge Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Penedge - a co tyhle hyperadept retail lidovejch 720 usdVubec neznam,ale jsou good.Cena strasna:-(
markwagner Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 jen 2 ksefty v NYC - celosvetove 1000 ks prvni serie oproti Yeezy kde kazdej shop dostane 200-400 ks
markwagner Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Vubec neznam,ale jsou good.Cena strasna:-( penedge - kdyz je sezenes tak si král...
Marfael Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Panedge je svými asi 587 páry tenisek král i tak.
markwagner Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Panedge je svými asi 587 páry tenisek král i tak. 587 WTF si dělas "prdel" ne?
panedge Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 587 WTF si dělas "prdel" ne?To vis,ze si dela prdel.
panedge Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 už 588?:-))Panove neblbnete,divil bych se,ze bych mel vic jak 30 paru.
Bells Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Já bych ten tvůj botník chtěl snad i vidět, asi se někdy zastavím, až budu v Trauči. Tak mě napadá, jak jsi na tom v porovnání s ženou? Většinou má ženské osazenstvo mnohem větší počet bot, ale ve tvém případě o tom dost silně pochybuju Na druhou stranu tvá žena musí být maximálně spokojená, protože co se týče bot, tak asi neslýchá názory typu - Bože zase další boty?
efreeti Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 No hele postujes tady cca jeden novy model tydne...myslim ze to bude vic nez 30 Ale tenisky jsou to pekny, to zas jo
panedge Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 (upraveno) Já bych ten tvůj botník chtěl snad i vidět, asi se někdy zastavím, až budu v Trauči. Tak mě napadá, jak jsi na tom v porovnání s ženou? Většinou má ženské osazenstvo mnohem větší počet bot, ale ve tvém případě o tom dost silně pochybuju Na druhou stranu tvá žena musí být maximálně spokojená, protože co se týče bot, tak asi neslýchá názory typu - Bože zase další boty? Mam vic bot nez zena...asi:-))Jinak ja mam rad celkove modu,takze jsem rad,kdyz si kupuje veci.A botnik vam vyfotim nekdy o svatkach,az bude cas to nahromadit:-))) Jarmilky,jak rika Marosh:-) Upraveno 20. prosince 2016 uživatelem panedge
Filip.J Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 Dneska na transfúzce - jedinej ve slušných botách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivan_989 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Slávnostne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2016 Jelikož mám na cestě nové botky, budu muset doplnit cedrové napínáky. Budu opět objednávat z Bexley, podobně jako v létě. Nechce se někdo přidat? Vyjdou pak o půlku levněji než u nás a když nás bude dost, tak to bude bez poštovného. Minule mi ještě pár lidí psalo, že by ještě nějaké upotřebili, ale už si nepamatuji, kdo to byl. Pokud by tedy měl někdo zájem, písněte SZ, ať neplevelíme tady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se