Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele normálně jsem si to šel porovnat a došel jsem k závěru, že nevim co ti mám říct :) . Mě seděj dobře. Jsou hrozně pohodlný a na to jak sou pohodlný, tak jsou docela stabilní v držení nohy (jestli mi rozumíš) jako že nešmajdaj, noha v nich nekloktá atd. Sou děsně pohodlný. Maj trošku užší špičku, takže já oproti superstárům mám ty ZX 700 o půl čísla větší a vyhovuje mi to, ale asi by se poddaly i ve stejný velikosti. Jedny z nejpohodlnějších kecek co jsem měl a že jsem jich měl docela dost  :)  

Díky za reakci. No, stejně asi budu muset zkusit...Právě hlavně přední část potřebuju širší...

Odesláno

Tak mi držte palce ať seděj ........

grenson ? Objednal si o polcisla mensie ako máš bežne ?
Odesláno

Vzal sem svoje normální číslo proč?

Grenson vyraba vraj svoje boots more generous size....aha, ale to je f-size...tak by mohli snadnut...
Odesláno

Dlubix - tie do mesta, co je to za značku? Dik

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Z leve strany

Loake Hyde

Red Wing Moc Toe

Red Wing Iron Ranger

Odesláno

Pro zajímavost...co je na nich špatně? Mi to připadá víc než ok.

Neni na nich samotnych nic spatne. Ale nejdu mi dokopy s tymi botami. Proste mi to pripada ze to dokopy nepasuje.
Odesláno

No zhora to vypadá celkom gut. Si sa ale asi pekne zrubal niekde na ľade :) Neni ti teraz v nich zima keď sú také deravé a dotrhane?

Odesláno (upraveno)

No zhora to vypadá celkom gut. Si sa ale asi pekne zrubal niekde na ľade :) Neni ti teraz v nich zima keď sú také deravé a dotrhane?

Ted roztrhany dziny nenosim,bych chcipl

Dneska Tubulary(ne venku)3ad8ccc372c6320a0fd95b70db305e97.jpg

Upraveno uživatelem panedge

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...