Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem asi staromódní, nebo co, ale tohle mi fakt přijde už na chlapa, no, jak to říct slušne...jednou jsem tady kolegovi hanil gumaky, ty byly teda proti tomuhle hezky, tímto se mu omlouvam...

Mluvím teda vo tech kozackach, ne vo tech dvoubarevnejch krapech...

Právěže staromodní moc nejseš pač tyhle vysoký toecap oxford jsou klasika už párset let , spíš jseš zvyklej na nějaký modní jebky ... 

Odesláno

Právěže staromodní moc nejseš pač tyhle vysoký toecap oxford jsou klasika už párset let , spíš jseš zvyklej na nějaký modní jebky ...

Tak mne by se ty botky líbily, nebejt takhle vysoký. Co jsou podle tebe módní jebky? Všechno, co není šitý ručně?

Odesláno

Predpokladam, ze villain mluvil hlavne o tech co postoval Vojta. Proti tem Wolverinum co postoval Moty asi nikdo nic mit ani nemuze prece...krome ceny :)

Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk

Odesláno

Príjde mi to tak, že sa bavíte spoločne, ale každý o inom :-D Niečo v zmysle jeden sa pýta o Wolverin a ten druhý mu odpovedá zas o Meermin. Alebo sa mi to len zdá? Pridám môj osobný názor. Wolverin ee, ale za Meermin palec hore.

Odesláno (upraveno)

Poradí si s tímhle šitím každej opravář obuvy (aby nepoškodil membránu) nebo musím najít někoho specializovaného?

Jedná se o Hanwag Alaska GTX

Pokud nevyjde reklamace budu to muset řešit vlastními silami.

post-23865-0-13760200-1509283567_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Podzimni udrzba...casove trosku narocny, ale jinak pohodicka a vune vosku a oleju.

Mam vic ramovek nez zena. Nastesti ji zejtra prijdou novy Cheaney, tak se pomer trochu narovna :).

513aa7a4a3b0dd57f64b9edacdf191bb.jpg

Odesláno (upraveno)

Poradí si s tímhle šitím každej opravář obuvy (aby nepoškodil membránu) nebo musím najít někoho specializovaného?

Jedná se o Hanwag Alaska GTX

Pokud nevyjde reklamace budu to muset řešit vlastními silami.

Já doporučím Rest Day.

Konzultaci na základě fotek emailem, telefonem.

Mám od nich zrepasované dva páry Meindl a výborně.

http://restday.cz/cs/kontakt/

edit ještě V.I.K. - tenkrát byl dražší a delší čekání, vlastní zkušenost nemám, zůstal jesm u RD

http://www.trekovaobuv.eu/

Upraveno uživatelem horal
Odesláno

Mám podobnou sbírku. Možná malinko rozmanitějí, ale zase o nějaký ten pár skromější. Vždy mi udělá radost, když tu uvidím, nějaké pěkné Goodyear welt. Bohužel jsme v menšině, proti těm keckám za tísíce. Palec nahoru.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...