ivan_989 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna (upraveno) @sibirnayaTo sa ti fakt páči ? Alebo sú superpohodlne a ten výzor ta až tak netrápi? Upraveno 23. srpna uživatelem ivan_989 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna před 15 minutami, ivan_989 napsal: @sibirnayaTo sa ti fakt páči ? Alebo sú superpohodlne a ten výzor ta až tak netrápi? Sto lidi, sto chuti. Hej, paci, jinak bych je nenosil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Jak máš fešácky vyžehlené ty mašličky, dobře ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna před 34 minutami, sibirnaya napsal: Hej, paci, jinak bych je nenosil... To je fajn. Mne sa zvyčajne boty bud ľúbia alebo sú mi pohodlné. Ne moc často nájdem boty co su aj aj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna před 1 hodinou, ivan_989 napsal: To je fajn. Mne sa zvyčajne boty bud ľúbia alebo sú mi pohodlné. Ne moc často nájdem boty co su aj aj. Zkoušel jsi Tod’s? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna před 27 minutami, Humanzero napsal: Zkoušel jsi Tod’s? Len som ich zopar obzeral a držal v ruke. V ten deň som kúpil Bally, tak som bol saturovany Ale nabudúce skúsim. Dik za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Akorát já hodně dlouho vybíral, hodně modelů mělo divný číslování . Ale jinak když jsem si vybral super boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Celkom zaujímavé video. Podľa príspevkov v tomto vlakne som si myslel ze GG je solídna značka produkujuca solídne výrobky. Teraz mam ale zmiesane pocity. https://youtu.be/0nLb5K7MbIQ?si=0iZ1iEPeBMootexA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna O každé věci můžeš natočit že je drahá a zbytečná pokud za ni dáš víc než 100 Pro mě je kvalita na prvním místě… prvním GG je cca 15let, ani u jedněch prošoupaná podrážka, žádné popraskání kůže, žádné prodření u achylovky a kdyby ano tak mi to zrenovují. Musím se smát srovnání s converze a spol… Converze mi vydrželi cca půl roku…prasklá podrážka v místě ohybu, druhé kotníčkové po cca 7mesiců prošoupaná podrážka která měla asi 1mm já jsem v klidu každý ať kupuje dle sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna (upraveno) Jinak příkládam fotky Superstarů těch 15ti letých. Můžeš to tomu amíkovi přeposlat a to jsou v rotaci takže žádné odložené , ale pravidelně nošené. Upraveno 24. srpna uživatelem Humanzero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Asi GG nebude jediná značka, čo za posledných 15 rokov upadla s kvalitou. Verím ti, ze v minulosti to bolo o niečom inom ako teraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Necháváš se moc ovlivňovat internetemjá boty zkouším roky a nenechávám se ovlivňovat joudou co to děla pro svý money. Poslední jsem koupil před rokem a nepoznal jsem změnu. Každý ať si koupi co je mu libo, máš lhůtu na vracení, youtubera k tomu fakt nepotřebuju 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Nechci Asii, chci handmade, chci kvalitu, chci recyklaci a personifikaci , pohodlnost a musí být něčím zajímavé a líbit se mi. To mi ta značka splňuje . Samozřejmě ne všechny boty se mi od nich líbí mají asi pro chlapy 15 modelových řad, takže mám i boty jiných značek. Vše vyzkoušeno vlastním výběrem bez celebrity, který mi jsou u zadku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 15 hours ago, Humanzero said: … prvním GG je cca 15let, ani u jedněch prošoupaná podrážka Hmm, tak toto sa mi nezda, zeby to nejaky material dal. Iba ak na ukor dalsich vlastnosti, ako napr. "trakcia" alebo pohodlie. Ako casto ich nosis resp. kolko mas bot "v rotaci"? Ja ked som mal nejake oblubene (napr. adidas Goodyear), tak som ich nosil tak 90% casu a vtedy vydrzali podrazky max. tak 2-3 roky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna (upraveno) Nech len nekecam, dnes letnicky. Na ziadne velke chodenie to nie je, hlavne nie naboso, ale na leto fajn Upraveno 25. srpna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Záleží když ti tam napíšou Goodyear co ti to zaručí. Za mě nic. První cca 3roky jsem je nosil tak 60% času. Teď je vezmu tak jednou za týden. Je možno že si to blbě pamatuju radši kouknu jestli najdu nějaký doklad ať vás nelakuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Tak bohužel takovou archivaci e-mailu nemám a obchod The Corner už nějaký pátek neexistuje. Ale tyto dnešní mají prokazatelných 7let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Dva kousky do mé Vivo kolekce… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Víte jak jsme tady v dubnu řešili ty polobotky k myslivecký uniformě do max 3 litrů. Nepospíchal jsem na to a padlo to na Hugo Boss za jednou tolik, jak to tady na Chronomagu bejvá… Chtěl jsem co nejjednodušší a padly na první dobrou. Já myslim, že by to mohlo projít . 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna V 21. 8. 2024 v 11:01, koveras napsal: Hm, mohol by sa k tomu vyjadriť niekto z miestnych odborníkov na kožu, či je Jancarikov príbeh pravda, alebo ide o niečo podobné, ako u Vasky? Jančařík je košer , narozdíl od tlustejch a staňků .. 2 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se