Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 34 minutami, sibirnaya napsal:

Hej, paci, jinak bych je nenosil...

To je fajn. Mne sa zvyčajne boty bud ľúbia alebo sú mi pohodlné.  Ne moc často nájdem boty co su aj aj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 27 minutami, Humanzero napsal:

Zkoušel jsi Tod’s?

Len som ich zopar obzeral a držal v ruke. V ten deň som kúpil Bally, tak som bol saturovany  :) Ale nabudúce skúsim. Dik za tip.

Odkaz ke komentáři

O každé věci můžeš natočit že je drahá a zbytečná pokud za ni dáš víc než 100😀 Pro mě je kvalita na prvním místě… prvním GG je cca 15let, ani u jedněch prošoupaná podrážka, žádné popraskání kůže, žádné prodření u achylovky a kdyby ano tak mi to zrenovují. Musím se smát srovnání s converze a spol… Converze mi vydrželi cca půl roku…prasklá podrážka v místě ohybu, druhé kotníčkové po cca 7mesiců prošoupaná podrážka která měla asi 1mm🙂 já jsem v klidu každý ať kupuje dle sebe 

Odkaz ke komentáři

Jinak příkládam fotky Superstarů těch 15ti letých. Můžeš to tomu amíkovi přeposlat😀 a to jsou v rotaci takže žádné odložené , ale pravidelně nošené.

IMG_0140.jpeg

IMG_0141.jpeg

IMG_0143.jpeg

IMG_0142.jpeg

Upraveno uživatelem Humanzero
Odkaz ke komentáři

Necháváš se moc ovlivňovat internetem🙂já boty zkouším roky a nenechávám se ovlivňovat joudou co to děla pro svý money. Poslední jsem koupil před rokem a nepoznal jsem změnu. Každý ať si koupi co je mu libo, máš lhůtu na vracení, youtubera k tomu fakt nepotřebuju 😛

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Nechci Asii, chci handmade, chci kvalitu, chci recyklaci a personifikaci , pohodlnost a musí být něčím zajímavé a líbit se mi. To mi ta značka splňuje . Samozřejmě ne všechny boty se mi od nich líbí mají asi pro chlapy 15 modelových řad, takže mám i boty jiných značek. Vše vyzkoušeno vlastním výběrem bez celebrity, který mi jsou u zadku😀

Odkaz ke komentáři

15 hours ago, Humanzero said:

… prvním GG je cca 15let, ani u jedněch prošoupaná podrážka

Hmm, tak toto sa mi nezda, zeby to nejaky material dal. Iba ak na ukor dalsich vlastnosti, ako napr. "trakcia" alebo pohodlie. Ako casto ich nosis resp. kolko mas bot "v rotaci"? Ja ked som mal nejake oblubene (napr. adidas Goodyear), tak som ich nosil tak 90% casu a vtedy vydrzali podrazky max. tak 2-3 roky.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Nech len nekecam, dnes letnicky. Na ziadne velke chodenie to nie je, hlavne nie naboso, ale na leto fajn 😎

20240825_154054.thumb.jpg.e36d02026123b29392852222ffea8b05.jpg

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

Záleží když ti tam napíšou Goodyear co ti to zaručí. Za mě nic. První cca 3roky jsem je nosil tak 60% času. Teď je vezmu tak jednou za týden. Je možno že si to blbě pamatuju radši kouknu jestli najdu nějaký doklad ať vás nelakuju😀

Odkaz ke komentáři

Víte jak jsme tady v dubnu řešili ty polobotky k myslivecký uniformě do max 3 litrů. Nepospíchal jsem na to a padlo to na Hugo Boss za jednou tolik, jak to tady na Chronomagu bejvá… Chtěl jsem co nejjednodušší a padly na první dobrou. Já myslim, že by to mohlo projít :default_smile:.

IMG_20240825_185645.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 21. 8. 2024 v 11:01, koveras napsal:

Hm, mohol by sa k tomu vyjadriť niekto z miestnych odborníkov na kožu, či je Jancarikov príbeh pravda, alebo ide o niečo podobné, ako u Vasky?

Jančařík je košer , narozdíl od tlustejch a staňků .. 

• Like 2
  • Díky 1
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...