Koza_c Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Je pravda, ze 875 mam dost obarvene, ale na 9111 nic. Akorát budou od těch gatí trochu modrý ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Taky je budes urcite pekne "kosit", ale furt je mas paradni. .Vidím, že jim dávaš zabrat.Já zatím jenom zlehka. DSCN6655.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 na zimni nadilku pripraven. jen to na rizeni neni uplne ideal.. chces pujcit moonwatche ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 To sou pánský? dělají se pánsky i dámsky, google na 10 vteřin... ;o) http://www.sorel.com/mens-caribou-boot-NM1000.htmlhttp://www.sorel.com/womens-caribou-boot-NL1005.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 krom barevné kombinace žádný rozdíl.......tudíž dámské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Já dneska své Loake George. Omlouvám se za fotku, ale nohu si fotit ještě neumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 V .TM. Lewin na Chodove maj vyprodej bot Barker. Je to venku v regale pred obchodem, da se v tom pohrabat. Ja si nic nevybral, kvalita tech bot me nejak nezaujala, ale treba si nekdo vybere.Kdyby kvalita, ale ta cena je absolutně mimo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 na zimni nadilku pripraven. jen to na rizeni neni uplne ideal.. Na tydle boty jsem koukal před lety, jak vidno stále se dají koupit. Předpokládám, že řízení auta v nich bude špatné. Jinak si pamatuji že mě zaujaly, ale považuji je za extravagantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 asi jak kery auto, ale X5ka v automatu se ridit da a CR-V v manualu taky. do Prahy bych s tim asi nejel, ale par km do lesa a zpet je v pohode.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 asi jak kery auto, ale X5ka v automatu se ridit da a CR-V v manualu taky. do Prahy bych s tim asi nejel, ale par km do lesa a zpet je v pohode..Nemaj se nahodou k temhle botam nosit elastaky?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Má někdo z Vás zkušenosti s botama Irish setter ( http://work.irishsetterboots.com )? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funík Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Ahoj, já mám jedny vintážní. Je to normální RED WINGS. Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem funík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Díky, i když současná produkce už asi bohužel nebude Made in USA. Nicméně se optám - podrážka takhle vážně drží nebo je měněná? A pak furt řeším velikost - normálně mám 41, takže tady váhám mezi 7,5 a 8. Ale spíš mi to vychází na ty osmičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funík Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Velikost mi přijde standartní. Normálně nosím 9 a tohle je 9,5. Co se týče podrážky tak bych se nebál. Naopak, totálně rozšlapaný s novou podrážkou vypadají opravdu výborně a v denimheads to prý umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Zítra mě snad konečně dorazí opožděnej Vánoční dárek - Slim Fit zimní kabát. Zjistil jsem že k němu nemám žádné boty, co se k tomu nosí? Hodí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Velikost mi přijde standartní. Normálně nosím 9 a tohle je 9,5. Co se týče podrážky tak bych se nebál. Naopak, totálně rozšlapaný s novou podrážkou vypadají opravdu výborně a v denimheads to prý umí. No asi spíš risknu ty 8. Snad s nima nedopadnu jako manželka s Converse (blbá velikost). Řeším nějaký boty už cca měsíc, vlastně žádný nepotřebuju, ale tyhle se mi docela líbí:http://www.amazon.com/Irish-Setter-Work-83605-Brown/dp/B0058Z0XJ0 . Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Zítra mě snad konečně dorazí opožděnej Vánoční dárek - Slim Fit zimní kabát. Zjistil jsem že k němu nemám žádné boty, co se k tomu nosí? Hodí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Zítra mě snad konečně dorazí opožděnej Vánoční dárek - Slim Fit zimní kabát. Zjistil jsem že k němu nemám žádné boty, co se k tomu nosí? Hodí? Budu nad tím přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Zítra mě snad konečně dorazí opožděnej Vánoční dárek - Slim Fit zimní kabát. Zjistil jsem že k němu nemám žádné boty, co se k tomu nosí? Hodí? Budu nad tím přemýšlet Možná jsem trochu přestřelil s tou barvou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Ja som sa trochu prepocital... Ked nie je min. 2 stupne pod nulou tak mi v nich horia nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se