Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Gerlachy ve Zlíně??

Resp. Makaraobuv? U koho?

viz ZDE :-)

Co se mi líbí je toto:

"Vše lze zadat i přes náš eshop. V prodejně ve Zlíně držíme skladem celou velikostní řadu pro vyzkoušení obuvi (vel. 37?47), ne však od všech modelů. Pokud budeme mít Vámi požadované boty skladem, budou doručeny během 2?3 pracovních dní. V případě šití trvá doba dodání cca 3 týdny. V případě, že by Vám dodané boty velikostně nevyhovovaly (délka, šířka apod.), tak je vše samozřejmě řešitelné. Čisté, venku nenošené boty pošlete zpět k nám na provozovnu do Zlína. K botám přiložte popis, co Vám nevyhovovalo (např. potřebuji boty o x mm delší/kratší, potřebuji boty širší/užší a v kterém místě apod.). Dle Vašeho popisu Vám budou ušity boty přesně na míru"

Upraveno uživatelem warann
Návštěvník Strocek
Odesláno

Barev je mraky, každej si vybere. S cenama je to horší. Nějaký limitky nejsou problém za 1000 usd. Zajímavý je dofoukávání tou bradavicí na nártu. Tím se vlastně boty dotáhnou, tedy místo tkaniček. Ventilkem vedle se vzduch vypustí. Na to, že to začli dělat v roce 89 slušná vychytávka.

Ještě dokoupím Nike air max 1995..

Tyhle airmaxy sou legenda a kdo je měl, takto to byl super mazák  :) . Tahle barevná varianta je asi nejhezčí, kde je budeš kupovat?  Jinak ty Reeboky sou taky pecka. 

Odesláno

Barev je mraky, každej si vybere. S cenama je to horší. Nějaký limitky nejsou problém za 1000 usd. Zajímavý je dofoukávání tou bradavicí na nártu. Tím se vlastně boty dotáhnou, tedy místo tkaniček. Ventilkem vedle se vzduch vypustí. Na to, že to začli dělat v roce 89 slušná vychytávka.

Ještě dokoupím Nike air max 1995..

Tohle je, kua, klasika......moje nový air maxy jsou aspoň ve stejnejch barvách... :lol2:

Odesláno

Tyhle airmaxy sou legenda a kdo je měl, takto to byl super mazák  :) . Tahle barevná varianta je asi nejhezčí, kde je budeš kupovat?  Jinak ty Reeboky sou taky pecka. 

JJ, v tý době, čím víc bublin, tím líp...Nejspíš zase koupím na ebayi.

Tohle je, kua, klasika......moje nový air maxy jsou aspoň ve stejnejch barvách... :lol2:

:cheers:

Odesláno

No nevím jestli mám jen smůlu , nebo věci moc řeším , ale neodolal jsem a koupil si klasický kožený vansky ... Dobry .... Boty za dvojku ... A ejhle ... Nazuju boty a po 5ti minutach začnou vrzat ... Říkám si to se rozšlapne ... Rozšlaplo tak, že nejen , ze vržou, ale jako bonus je tam blbá stelka takže v patě i tlačej. O tom, že za jednu krátkou procházku chybi docela dost materialu na patě psat radši ani nebudu ... Takže za mě Vans už nikdy.

Odesláno

No nevím jestli mám jen smůlu , nebo věci moc řeším , ale neodolal jsem a koupil si klasický kožený vansky ... Dobry .... Boty za dvojku ... A ejhle ... Nazuju boty a po 5ti minutach začnou vrzat ... Říkám si to se rozšlapne ... Rozšlaplo tak, že nejen , ze vržou, ale jako bonus je tam blbá stelka takže v patě i tlačej. O tom, že za jednu krátkou procházku chybi docela dost materialu na patě psat radši ani nebudu ... Takže za mě Vans už nikdy.

Naprostej souhlas.....mně teda nevržou....ale mý kožený vansky v poměru cena/kvalita solidně pokulhávaj.

Kůže se na některejch místech divně vytáhla a matroš na podrážce bude asi nejspíš ze starejch žvejkaček.....a není to tím, že by je nějak často tahal.....těch svejch 39 párů bot dost střídám... :lol2:  :lol2:  :lol2:

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Můžu potvrdit, že jsem si koupil nějakej ten rok zpátky Vans TNT, ještě je tady mám skoro nenošný a to je tragédie. Všechno OK, ale pod vložkou jako kdyby byly nějaký hrboly nebo co, jakýkoliv obyčejný pantofle mi seděj na chodidlo líp jak tyhle Vansy, ale zase na druhou stranu jsem si koupil před měsícem Slip-Ony, nikdy jsem je neměl a chtěl jsme je prostě zkusit a musím říct, že zatím seděj pěkně až jsem byl překvapenej.

Sem přesvědčenej, že to výrobci dneska hrozně šulí a kvalita která mi přišla v 90tejch dobrá, tak teď je hrozná a přijde mi to jako takovej závod mezi výrobci co nejvíc prodat za co nejmenší náklady s tím, že co kdo přinese na reklamaci, tak tomu dáme nový a pořád se nám to vyplatí...

edit: jenom doplním, že za posledních dejme tomu 5 let, všechno co jsem reklamoval a nebylo toho málo, mi uznali...

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Kluci, aktualne taham 5 paru od Vansu, v podstate od zacatku devadesatek nosim vansky, protoze airwalky se me prestal libit. A nemam zadnej problem. Vetsinou jde o limitky, ale podrazka je stejna vaflofka jako u kazdejch. Jsou pohodlny a ochodim je stejne jako ostatni znacky. Krome platform z kola, tam sli do ha.zlu podrazky strasne rychle. Za me spokojenost.

tl

Návštěvník Strocek
Odesláno

http://www.footshop.cz/cs/panske-boty/4150-nike-air-max-95-ultra-jacquard-black-volt-dark-grey-metallic-silver.html

kdyby za ně nechtěli 6 tak by to šlo  ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Že bych si zase koupil černýho Petra?

Já mam na to holt smůlu? no alespoň mám motivaci na příští jaro si ušít svoje kecky :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...