Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Vidíš to sem ani nevěděl, jak píšeš s PR by se měli trochu polepšit. Ale základní čistě bílý si myslím, že by neměla být varianta co si sám navrhneš a za skoro trojku... Kort když to teď zase frčí, že by v Moledě měli trochu ty trendy sledovat, což není zas tak těžký. Ono by nebylo úplně od věci oslovit mladý návrháře, jako to bylo třeba u těch botasek, ale tam kluci z UMPRUM oslovili Botas sami. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když vyměníš "Moleda" za "Elton", tak to bude taky hezky sedět. To jsou holt ty firmy, kde se zastavil čas. Zas co jsem četl o botaskách, tak sice design dobrý, ale kvalita v háji...

A mám pocit, že když se do těch firem dostane tržní uvažování, tak je po kouzlu :( končí to výrobou v číně a brnkání na nostalgickou retro strunu.

Ono by možná stačilo, kdyby za těch cca 9 kil uměli udělat i celo černou a celo bílou botu

Odkaz ke komentáři

když vyměníš "Moleda" za "Elton", tak to bude taky hezky sedět. To jsou holt ty firmy, kde se zastavil čas. Zas co jsem četl o botaskách, tak sice design dobrý, ale kvalita v háji...

A mám pocit, že když se do těch firem dostane tržní uvažování, tak je po kouzlu :( končí to výrobou v číně a brnkání na nostalgickou retro strunu.

Ono by možná stačilo, kdyby za těch cca 9 kil uměli udělat i celo černou a celo bílou botu

Naprosto souhlasím. I když ty prestižky si myslím, že budou konkurence schopný botky, adům, najkám a jinejm, což u Eltonu v porovnání k zavedeným hodinářským značkám si nejsem moc jistej. Já si nemyslím, že by to bylo nějak drahý tomu udělat PR mezi třeba mladejma, krom toho když to umíš chytře, tak by to nestálo skoro nic si myslim. Proč neoslovit nějakou osobnost jak mezi zpěvákama, sportovcema, celebritama já myslim, že pro tu p...l a nostalgii by nemuseli lanařit moc dlouho. Jak jsem psal oslovil bych mladý návrháře z UMPRUM, který si myslim, že by si reklamu mezi mladejma udělali sami atd. jako jasný pak nějaká mediální masáž by se asi musela zaplatit. Jinak ten Elton je srovnatelný k porovnání stačí se podívat na jeho eshop a to je konečná, teda nevím jak teď, ale nedávno byl tragickej a tím to začíná...

Botas 66 mám jako pracovní botu už cca třetím rokem a furt drží.

Znám plno lidí co je maj (i brácha) a nenadávají, jako že by byli hotový z toho jak jsou dobrý to taky ne, ale normální moderní teniska napohodu.

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Full black

Podobný jsem měl skechers, první co jsem měl byly pecka, obecně bych mohl testovat boty na výdrž, protože když mi něco vydrží rok bez újmy je zázrak. Tyhle jsem měl 2 roky a kdyby nepraskl jeden malej šev na špičce, tak byly úplně OK. Pak jsem ty stejný koupil další dvoje a už to nestálo za nic :(

Deal%20With%20Skechers%20Trainers%20-%20

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Weinbrennery jsem kdysi nosil v krásné tmavě hnědé, ale ta jejich podrážka byla tak děsně těžká, že nosit je bylo spíše utrpení než potěšení. Nakonec skončili coby pracovní boty, ve kterých jsem oral apod.

Mimochodem, váže se k nim jedna historka. Coby nezkušený adolescent jsem si je tehdy - já vůl - vzal fungl nové na koncert Priessnitz k desce Nebel. Což o to, on by to zase až tak velký problém nebyl, ovšem zakecal jsem se tehdy se Švejdíkem a ujel mi poslední autobus. K nám domů to bylo z města nějakých 13 km, tak jsem se dal stopovat. Chvíli na to jeli Priessnitz kolem, zastavili mi, a že prý kam jedu a jestli nechci svézt. Pochopil jsem, že jedou krapet jinudy, ale říkal jsem si, že těch pár kilometrů přiblížení za tu cestu s mou oblíbenou kapelou stojí. Bohužel jsem tehdy ještě nevěděl, že ta alternativní cesta, na které mne pak vysadili, má jednu drobnou nevýhodu. Nejen, že po ní tehdy jezdilo pár aut za hodinu přes den, natožpak přes noc, ale navíc na její části u Karlína se jezdily závody do vrchu (a já šel samozřejmě v jejich protisměru, tudíž do kopce).

Nakonec jsem to ušel, ale ke konci už jsem přemýšlel o tom, že si ty boty snad sundám, ačkoliv byla celkem solidní kosa. Inu, bylo to na konci listopadu, a tehdy ty zimy ještě za něco stály.

Asi vám nemusím vyprávět o tom, že jsem měl paty rozmašírované na sračku. Takové puchýře jsem nikdy předtím - a chválabohu už ani nikdy potom - neměl. A pěkných pár dnů jsem pak navzdory zimě musel chodit v otevřených botách. Všechno to utrpení ale stejně nepřevážilo nad parádním koncertem, podpisy všech členů kapely a jízdou s nimi...

Odkaz ke komentáři

Zařekl jsem se,že Baťa už nikdy.Ale když jsem viděl tu zelenou,tak jsem neodolal.

Já do Baťi už nevlezu ani kdybych měl chodit bosky. Aspoň jsi si koupil ne přímo jejich značku. Minule se mi boty rozpadly po jednom dni nošení- reklamace neuznána ( přeš fakt, že byla podána tři dny od nákupu botou) a na můj dotaz proč to neuznali mi bylo odpovězeno, že prostě ne a ať si pořídím posudek od soudního znalce. ( ostatně dle recenzí na heurece poměrně častá věc) Takže jsem jim reklamaci odmítl podepsat řekl ať si ty boty strčí kam chtějí a odešel.... Psal jsem i komentář s průběhem reklamace na zákaznické oddělení a ani jsem jim nestál za odpověď.

Celkem jim přeju ať zkrachují...ostatně revenues jim spadly za poslední 4 roky asi o 60%....

Odkaz ke komentáři

V sobotu objednáno, v úterý odpoledne mi volal kurýr, že má pro mě balík. Byl jsem ale daleko od domova, tak jsme se dohodli, že k předání dojde ve středu ráno v 7.00. Vše klaplo podle plánu. I tak to byl docela fofr ze Somersetu. 

post-32939-0-02304800-1452776567_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

hm ten Ruda červený RW je vidět, že má vkus... alespoň teda v těch botách  :) .

A podepisuju se pod LukeD já si kdysi taky koupil Weinbrenner jako takový sportovní sandály a na to že to byly sandály, tak to byly snad nejtěžší boty co sem kdy měl na sobě a podrážka tvrdá jako dřeváky, asi po měsíci šly... Koukám, že to není jenom můj dojem, ale tu značku už nikdy

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...