Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Mate prosim skusenost s velkostami formal topanok na shoepassion? Ze ci treba brat polcislo vacsie / mensie, ako clovek bezne pouziva.

Vytiskni si z jejich webu papír s šablonou a změř se. Já bral 43 a mívám obvykle stejnou velikost. Pravda, že začátku jsem dost trpěl, byly docela tvrdé a úzké. Po roce jsou to bačkůrky a nejpohodlnější boty, co mám. A mají krásnou patinu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi dejte mi prosím tip na jarní bundu která by se hodila k černým koženým botám Clarks a jeanům, dlouho něco rozumného sháním a nějak nemám představivost.0ffb098f6c48f1e3e0ac29cc04a0942d.jpg

Něco od Burberry, měli teďka docela pěknou kolekci

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Vytiskni si z jejich webu papír s šablonou a změř se. Já bral 43 a mívám obvykle stejnou velikost. Pravda, že začátku jsem dost trpěl, byly docela tvrdé a úzké. Po roce jsou to bačkůrky a nejpohodlnější boty, co mám. A mají krásnou patinu.

no to som praveze spravil, ale nejako divne som asi na tom stal, lebo vyslo mi to o jeden a pol cisla viac ako bezne nosim..a presne ako ty, bezne mam 43, co je podla nich tusim 9,5....tak preto som neisty, 10 sa mi zda prilis vela.

Odkaz ke komentáři

Ok dik. Uz sem si myslel, ze sem nejaky vadny. Tubulary sem zkousel v kramu a pripadaly mi tvrde jak svina.

Vybiram nejake maximalne pohodle tenisky jako nahradu za ultraboost, ktere nemuzu sehnat v barevne kombinaci co by se mi libila.

Zatim je to mezi Asics Kayano, Asics gel 5, adidas eqt ...nic jineho me zatim nezaujalo

Odkaz ke komentáři

jj dik za info...zatim jeste vybiram...je fakt ze Footshop a Queens dokazou v posledni dobe nabidnout teniskove novinky obdivuhodne rychle

Ohledne NMD sem zatim trochu rozpolceny ze vzhledu otevreni ala ponozka...nevim jak dlouho muze trvat nez se to kolem kotniku vytaha

Upraveno uživatelem efreeti
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...