Frantik Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 No nejen v botách :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Frantiku: doufám že Tě brzy navštívim...máme mit poradu v Praze ale ještě to neni potvrzené.Mimochodem v čem chodiš do kanclu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Mate prosim skusenost s velkostami formal topanok na shoepassion? Ze ci treba brat polcislo vacsie / mensie, ako clovek bezne pouziva.Vytiskni si z jejich webu papír s šablonou a změř se. Já bral 43 a mívám obvykle stejnou velikost. Pravda, že začátku jsem dost trpěl, byly docela tvrdé a úzké. Po roce jsou to bačkůrky a nejpohodlnější boty, co mám. A mají krásnou patinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Frantiku: doufám že Tě brzy navštívim...máme mit poradu v Praze ale ještě to neni potvrzené.Mimochodem v čem chodiš do kanclu? Samy pekny kousky :-) Uvidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Lidi dejte mi prosím tip na jarní bundu která by se hodila k černým koženým botám Clarks a jeanům, dlouho něco rozumného sháním a nějak nemám představivost. Něco od Burberry, měli teďka docela pěknou kolekci Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Tubulary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Vytiskni si z jejich webu papír s šablonou a změř se. Já bral 43 a mívám obvykle stejnou velikost. Pravda, že začátku jsem dost trpěl, byly docela tvrdé a úzké. Po roce jsou to bačkůrky a nejpohodlnější boty, co mám. A mají krásnou patinu. no to som praveze spravil, ale nejako divne som asi na tom stal, lebo vyslo mi to o jeden a pol cisla viac ako bezne nosim..a presne ako ty, bezne mam 43, co je podla nich tusim 9,5....tak preto som neisty, 10 sa mi zda prilis vela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 čistě náhodou jsem narazil na tenhle odkaz, pro ty co by si chtěli nostalgicky vyhledat v čem kdysi chodili. Tak jenom na vědomí http://www.kicks-box.com/museum/7274-nike-air-flight-89-2000.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Cheaney, what else Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Dle nálady a počasí různé Nike. Na běhání Mizuno. Spokojený. Prostě keckař.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Dnes oblíbené boty i ponožky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Wanderer: co je to za model?Já dnes tyto, kopyto Claridge, pro mě asi nejpohodlnější od Loake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Barker a model se myslím jmenuje Grant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Tubulary Jak pohodlne jsou ty Tubulary ve srovnani s Asics co si nedavno taky postoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 efreeti-Asics jsou pohodlnejsi,Tubulary nejsou tak mekky.Ale i tak mi prijdou dost pohodlny.Jeste pohodlnejsi nez Asics mi prijdou Nike Huarache. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 Ok dik. Uz sem si myslel, ze sem nejaky vadny. Tubulary sem zkousel v kramu a pripadaly mi tvrde jak svina.Vybiram nejake maximalne pohodle tenisky jako nahradu za ultraboost, ktere nemuzu sehnat v barevne kombinaci co by se mi libila.Zatim je to mezi Asics Kayano, Asics gel 5, adidas eqt ...nic jineho me zatim nezaujalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 (upraveno) Efreeti : stejný pocit mám z tubularu i já . A ASICS Kayano mám a jsou OK . Asi zatím nejlepší ze všech bot co mám. Upraveno 16. března 2016 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 efreeti-vydrž dva-tři tejdny a podle mě bude nová kombinace barev ultraboostů.A zejtra startuje na Footshopu prodej Adidas NMD,což bude taky super pohodlná teniska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 (upraveno) jj dik za info...zatim jeste vybiram...je fakt ze Footshop a Queens dokazou v posledni dobe nabidnout teniskove novinky obdivuhodne rychleOhledne NMD sem zatim trochu rozpolceny ze vzhledu otevreni ala ponozka...nevim jak dlouho muze trvat nez se to kolem kotniku vytaha Upraveno 16. března 2016 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se