krakra Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 V 16. 3. 2016 v 5:31, Wanderer napsal: Dnes oblíbené boty i ponožky...Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 V 17. 3. 2016 v 9:04, panedge napsal: Covece tak na Footshopu uz nic,nakonec online byly jen dve barvy.Tak jsem zkusil Adidas.cz a tam skoro vsechny modely,takze jsem objednal barvu,kterou jsem chtel:-)]Rano jsem koukal na footshop. Zbytek barev je pouze dnes instore a co zbyde hodi na net. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Prekvapilo me ze ty ceny NMD jsou celkem privetive...ale nevim jesti se mi libi, spis se klonim k tomu ze ne. Ty spaliky v podrazce jsou na me asi moc velka divocina, plus otevreni ala ponozka mi taky moc neni po chuti. Kazdopadne ty co postoval panedge jsou z barevnych variaci asi nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 efreeti-no taky jsem cekal cenu nekde kolem bura,takze prijemny prekvapeni.Me se ty spalky prave moc libej:-)Zadek ty boty je vylozene suprovej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Nevim no ...me prijdou ty boty takovy pritepleny...behat v tom bych asi šel ale do mesta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 V 17. 3. 2016 v 12:03, laskajefajn napsal: Nevim no ...me prijdou ty boty takovy pritepleny...behat v tom bych asi šel ale do mesta?můžeš být konkrétní co je na tý botě přiteplenýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Moty: vypadaji jako holčiči bych rekl. Sto lidi sto nazoru...aasi to tak ma byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Treba vymysliet nieco nove na ozivenie klasiku uz kazdy pozna alebo kazdy ma.P.S.: Mne sa tiez nepacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 To jsou tenisky pro fajnsmekry,ne pro obycejny lidi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 tenisky sou fajn.. ale treba dat za tyhle 9 papouchu by musel jen blazen .. http://www.queens.cz/wear/56818/2/nike-air-max-90-hyperfuse-italy-ds/?gclid=CMfzs5ucm8sCFeEp0wodB5oK5A#utm_source=google.com&utm_medium=google-merchant&utm_campaign=google-merchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 každý zboží si najde svého kupce...ja na nich krome ceny neshledavam nic spatného...ruzne limitky a kolaborace se po svete prodavaji i za vic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Jako s hodinkama,zrovna tady bych čekal pochopení pro takový ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 V jaké zemi se tyto tenisky vyrábějí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Když to někdo koupí, tak ať si to koupí. Mít něco co ostatní nemaj, tak kdo chce, ať si připlatí. Já bych to taky nedal, protože nedostaneš nic navíc. Dostaneš klasický airmaxy, který dou normálka za trojku, tak tyhle sou za 9 v jiný barvě. Vlastně tenhle pocit nevšechnosti, že máš jiný střevíce jde mimo mě, ale mám pochopení pro ty co maj jinak, takže proč ne. Vyloženě s hodinkam a bych to nesrovnával, to je jako černý suby za 150K a suby s nějakou nevšední barvou za 450K a i to by možná někdo koupil, ale hodinky je trochu jinej druh zboží než botky na 2 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Nike Huarache jsou nejpohodlnejsi tenisky,jaky jsem kdy mel,neskutecny pohodli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Prave som nakupil na shoepassion. Pri platbe mi to same od seba znizilo cenu o skoro 20% oproti tomu co maju na webe. Nepouzil som ziadny voucher, nic. Huste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Dnes tak trochu jiné Nike RosheRun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Máme výročí. po léčebné kůře od Saphiru (Reno-mat, Renovateur, krém, vosk) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.Rimmer Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 taky jsem si dnes udělal malou radost :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 V 18. 3. 2016 v 9:31, ivan_989 napsal: Prave som nakupil na shoepassion. Pri platbe mi to same od seba znizilo cenu o skoro 20% oproti tomu co maju na webe. Nepouzil som ziadny voucher, nic. Huste.A co jsi tam kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se