Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

V 17. 3. 2016 v 9:04, panedge napsal:

Covece tak na Footshopu uz nic,nakonec online byly jen dve barvy.Tak jsem zkusil Adidas.cz a tam skoro vsechny modely,takze jsem objednal barvu,kterou jsem chtel:-)]

Rano jsem koukal na footshop. Zbytek barev je pouze dnes instore a co zbyde hodi na net.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prekvapilo me ze ty ceny NMD jsou celkem privetive...ale nevim jesti se mi libi, spis se klonim k tomu ze ne. Ty spaliky v podrazce jsou na me asi moc velka divocina, plus otevreni ala ponozka mi taky moc neni po chuti. Kazdopadne ty co postoval panedge jsou z barevnych variaci asi nejlepsi

Odkaz ke komentáři

Když to někdo koupí, tak ať si to koupí. Mít něco co ostatní nemaj, tak kdo chce, ať si připlatí. Já bych to taky nedal, protože nedostaneš nic navíc. Dostaneš klasický airmaxy, který dou normálka za trojku, tak tyhle sou za 9 v jiný barvě. Vlastně tenhle pocit nevšechnosti, že máš jiný střevíce jde mimo mě, ale mám pochopení pro ty co maj jinak, takže proč ne. Vyloženě s hodinkam a bych to nesrovnával, to je jako černý suby za 150K a suby s nějakou nevšední barvou za 450K a i to by možná někdo koupil, ale hodinky je trochu jinej druh zboží než botky na 2 roky.

Odkaz ke komentáři

Máme výročí. po léčebné kůře od Saphiru (Reno-mat, Renovateur, krém, vosk)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...