Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Leviathan-podivejme se,ja myslel,ze jedes jen kozeny boty a ty mas i super tenisky:-)

NO..prevazne ano. :-) Ale Air Maxy boli moj studentsky sen. Vtedy bola ina doba, bol som mlady a bez prostriedkov. Na prve som si tazko zarobil pocas brigady v konzervavni...a boli skoro navlas rovnake, ako tie cerveno biele AM Classic.

Tak si plnim detske sny.

a dakujem za slova uznania.

Inak je zaujimave, ze aj hodinkarske komunity v inych krajinach..sa tocia okrem hodiniek prevazne okolo, topanok, motoriek, nozov, event. zbrani.

Je to vsade rovnake.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zvladnem to a nekupim, zvladnem to a nekupim, zvladnem to a nekupim...jak sem praskate tie nike fotky, trha ma.

Ja som to nezvládol.. Outletove ceny a ešte s toho dole 50%... Čiže ofiko 140 outlet 95 a ešte 50%dole.. No nechaj to tam :)
Odkaz ke komentáři

Ja som to nezvládol.. Outletove ceny a ešte s toho dole 50%... Čiže ofiko 140 outlet 95 a ešte 50%dole.. No nechaj to tam :)

Do prkna, snad nepadnem tak hlboko aby som si nieco kupil len preto ze to je zlacnene a kupuju to ini a pochvaluju si to a odporucaju. Hm, ale z tejto vety priamo vyplyva ze by bola asi chyba nekupit ked ini beru aj 2 pary. Ach jo. Hrozny svet.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...