Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Několikrát zde zaznělo, že kožená podrážka vám vydrží až rok, samozřejmě ne při neustálém nošení. Bohužel jsem líný vyrazit na nákupy někam dál než do Zlína, a pod vlivem místního genia loci dávám pravidelně utržit Baťovi, a musím říct, že jsem teď řešil reklamaci po řádově deseti obutích a nachozených max. třech km, kdy podpatek mizi doslova před očima a paní na prodejně mi odpověděla suše, to je módní obuv, to není moc na chození... takže začnu uvažovat o zásadní změně značky - a díky za tip na Le Premier, potažmo Loake.

Baťova kvalita už na tom zdaleka není tak,jak byla dříve.Jediné co je stejné,je snad jen název,jinak to šlo rapidně dolů.Reklamace slyším ze všech stran.Je sympatické,že chceš nechat peníze u nás,ale obávám,že tadyuž patriotismus není na místě.Otázkou ještě,jakou měls modelovou řadu.Jestli niždí,střední,nebo vyšší třídu?Vyšší třídy bych se asi nebál,ale nižší a střední už není co byla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upřímně řečeno, tři roky zpět mi Baťa vyhovoval, protože přeci jen v okolí nic s tak širokým výběrem není, a cena je jednoduše významně jinde než např. u zmiňovaných Loake. Faktem je, že s růstem výdělku na sobě pociťuju tužbu dopřát si něco víc, když jsem se na to nadřel, a Baťa mi přestává vyhovovat. V souběhu s tím, že služebně cestuju po celé republice je potom nákup bot jinde v pohodě a realizovatelný. Takže díky za tip, nejspíš ještě tento týden se zajdu podívat i na Újezd.

A co se týče mé podpory místních podnikatelů, tak to není o patriotismu, ale prostém uvědomění si toho, že vzhledem k výše uvedenému je na mě, vrátit ty peníze do oběhu adekvátním způsobem. Takže mnohdy za cenu pošklebků nebo nepochopení ze strany mého okolí nakupuju především u lokálních prodejců, případně alespoň u společností odvádějících daně v ČR :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Už se nezměním, formální oblek nenosím a k tomu co provozuji, potřebuji sportovní boty a tak jsem si právě dokoupil do sbírky svých sportovních bot Saucony Xodus 3.0GTX tedy s Gore-Texovou membránou. Brzy přijdou na řadu vysoké Meindly a Garmonty.

Edit - už pomalu začíná sněžit 24n2143.gif24n2143.gif24n2143.gif24n2143.gif24n2143.gif

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Jo, jo, ráno už bylo trochu bílo. Ovšem je pravdou, že i já byl poněkud šokovaný.

Edit - to nemluvím o mé manželce , ta se málem zhroutila. Zimu nenávidí.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...