Marfael Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Několikrát zde zaznělo, že kožená podrážka vám vydrží až rok, samozřejmě ne při neustálém nošení. Bohužel jsem líný vyrazit na nákupy někam dál než do Zlína, a pod vlivem místního genia loci dávám pravidelně utržit Baťovi, a musím říct, že jsem teď řešil reklamaci po řádově deseti obutích a nachozených max. třech km, kdy podpatek mizi doslova před očima a paní na prodejně mi odpověděla suše, to je módní obuv, to není moc na chození... takže začnu uvažovat o zásadní změně značky - a díky za tip na Le Premier, potažmo Loake. Baťova kvalita už na tom zdaleka není tak,jak byla dříve.Jediné co je stejné,je snad jen název,jinak to šlo rapidně dolů.Reklamace slyším ze všech stran.Je sympatické,že chceš nechat peníze u nás,ale obávám,že tadyuž patriotismus není na místě.Otázkou ještě,jakou měls modelovou řadu.Jestli niždí,střední,nebo vyšší třídu?Vyšší třídy bych se asi nebál,ale nižší a střední už není co byla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 patriknapr-Baťa je tragickej,koupil jsem si dvoje na jaře-jedny barvěj ponožky jak prase a druhý po tejdnu nošení vypadaj jak vytahaný,odřený křápy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Upřímně řečeno, tři roky zpět mi Baťa vyhovoval, protože přeci jen v okolí nic s tak širokým výběrem není, a cena je jednoduše významně jinde než např. u zmiňovaných Loake. Faktem je, že s růstem výdělku na sobě pociťuju tužbu dopřát si něco víc, když jsem se na to nadřel, a Baťa mi přestává vyhovovat. V souběhu s tím, že služebně cestuju po celé republice je potom nákup bot jinde v pohodě a realizovatelný. Takže díky za tip, nejspíš ještě tento týden se zajdu podívat i na Újezd. A co se týče mé podpory místních podnikatelů, tak to není o patriotismu, ale prostém uvědomění si toho, že vzhledem k výše uvedenému je na mě, vrátit ty peníze do oběhu adekvátním způsobem. Takže mnohdy za cenu pošklebků nebo nepochopení ze strany mého okolí nakupuju především u lokálních prodejců, případně alespoň u společností odvádějících daně v ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Martens 1460. Po Timberlandech další boty co jsem poprvé obul a pocitově jako bych je už roky nosil, krásně sedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 patriknapr-Baťa je tragickej,koupil jsem si dvoje na jaře-jedny barvěj ponožky jak prase a druhý po tejdnu nošení vypadaj jak vytahaný,odřený křápy. já o Baťovi neřekl ani slovo ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 já o Baťovi neřekl ani slovo ))) a jo,tak někdo jinej no,to je jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Tak právě jsem si domů přinesl svoje první boty Loake Bedale. Musím říct, že zpracování je perfektní. Akorát se už těším, až trošku změknou a chytnou patinku. Foto z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 k džínám styl alá mokasíny od Riekra na léto dřeváky a pantofle od Berkemanna a zimáky Josef Seibel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 (upraveno) aneb naprosto jsem ukončil nákupy adidasek, nike a sraček, co šijou děti v Číně a kupuju boty z EU z materiálů z EU...co mi nekurvěj nohu a něco vydržej...kupuju produkt a ne marketing Upraveno 10. října 2012 uživatelem Kazaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 ja ted pres tyden uz jenom bezpecnostni polobotky s ocelovou spickou. k obleku a v mem pracovnim prostredi je to celkem dobra volba, fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 ja ted pres tyden uz jenom bezpecnostni polobotky s ocelovou spickou. k obleku a v mem pracovnim prostredi je to celkem dobra volba, fakt Základní škola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Her Majesty Prison Wayland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Již druhým rokem mám tyto a jsou super: Caterpillar Warren Boot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Včera jsem si pod vlivem objednal tyhle střevíčky. Naštěstí se mi líběj i za střízliva. Moc pěkný kousek, co je to za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) Už se nezměním, formální oblek nenosím a k tomu co provozuji, potřebuji sportovní boty a tak jsem si právě dokoupil do sbírky svých sportovních bot Saucony Xodus 3.0GTX tedy s Gore-Texovou membránou. Brzy přijdou na řadu vysoké Meindly a Garmonty. Edit - už pomalu začíná sněžit Upraveno 12. října 2012 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Edit - už pomalu začíná sněžit Nestraš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) Jo, jo, ráno už bylo trochu bílo. Ovšem je pravdou, že i já byl poněkud šokovaný. Edit - to nemluvím o mé manželce , ta se málem zhroutila. Zimu nenávidí. Upraveno 12. října 2012 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 (upraveno) Moc pěkný kousek, co je to za model? Gofor LifeAkorát jiná barva a velikost Upraveno 13. října 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Nejak nemuzu narazit na trochu funkcni boty v mestskym designu (ála sneakery).Pripada mi, ze bud to jsou modni boty na par mesicu nebo trekovy boty v tom svym specifickym designu.Dobry jsou Keeny, ake nenarazil jsem na boty i s kozenym vnitrkem, latku nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Gofor LifeAkorát jiná barva a velikost Kdybys měl fotku na noze pod riflema,byl bych ti nesmírně vděčen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se