Bells Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Nejvic boostu ze vsech modelu a za polovinu ve Footlockeru,tj 2600Kc?Yes A já si pořád stěžuju, že NMD, EQT a další snad nikdy nejdou pod trojku Super kup! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) 93/17...pohodli za jedna, ale nemuzu si pomoct jsou strasne hnusnyIniki...(uz se vlastne nejmenuji iniki ale n-5923)...moje nejoblibenejsi boty loni v lete...vypadaji super skoro v kazde barve, pohodlny jsou tak akorat tzn vic nez kterekoli jine boty bez boostu...nekomu muze vadit ze nemaji vlozkyNMD...dobry ale uz trochu ohrany a jeste navic to nosi hlavne holky...vlastne ani nechapu proc. Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem efreeti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 IMG_7542.JPGpodrazky mas novy? nebo puvodni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Fuck. Footlocker nás nenapadl. Drahá polovička je (přesně ty samé) teď koupila ve Footshoopu asi o litr dražší... Mají tam i Iniki? Edit: doplněna otázka.Damsky Iniki mely naky modely ve sleve,pansky ne. efreeti-ja jsem prave tenhle model mel vyhlidnutej uz dlouho.Posledni dobou jediny Adidasky,ktery se mi fest libej:-) Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Nevšiml sis jestli měli Jordny 1 Gatorade? ( ne v doprodeji, ale v normal prodeji) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Nevšiml sis jestli měli Jordny 1 Gatorade? ( ne v doprodeji, ale v normal prodeji)Nevsiml,ale myslim ze ne.Ja tam po Jordanech nekoukam moc,protoze 1 Retro High tam nevedou:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 v palladiu ve footlockeru 1 retra se objevujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 v palladiu ve footlockeru 1 retra se objevujouTak to cumim,pro me nejhezci a nejkultovnejsi boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Teď sem byl kouknout u nás na chodove a mají v doprodeji bredy flyknitove za 3,5 . Ale Gatorade nemají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 podrazky mas novy? nebo puvodni..Furt starý, ale včera jsem jsem se objednával na výměnu v DH. Po více jak 3 letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Další Herring shoes doma. foto nic moc ale boty super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Nový nepohodlný křusky do fabriky :-)RW Rover 2950 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Tak už jsou doma sněžnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Nový nepohodlný křusky do fabriky :-)RW Rover 2950Jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 tejden jsem se do nich přesvědčoval, mezitím jsem tam koupil malý troje boty a stihl tam před koncem roku dotáhnout i docenta_tečku, aby obul všechny svoje ratolesti, nakonec se povedlo a jsou doma...fakt jsem je tam za ty peníze nemohl nechat"tam" je outlet na zahraďáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 AM1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Tak už jsou doma sněžnice Tak na tohle bych gule nemel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Na hory budou tvrdit muziku Jinak asi do Prahy nebudou nooo to je jasný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Panedge - AM1 sú super fajnové ! Idem sa po nich poobzerať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Na hory budou tvrdit muziku Jinak asi do Prahy nebudou nooo to je jasný....Pěkný psí dečky. Mě čeká rozchodit tuhle klasiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se