baza Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července A to nejsou papuče? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července @ivan_989 i když budou určitě pohodlné počkal bych tak na +/- 60 let. Do té doby budou jistě lepší volby 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 54 minutami, baza napsal: A to nejsou papuče? Kristušát , Bottega Veneta, myslel som ze to je teraz módne a idem na istotu, ked to navyše bolo drahé jak šľak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Nenech se rozhodit, to je jejich signifikantní design, nejen u bot... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července To som si všimol ze v tomto štýle mali aj tašky, iné boty atd. Ja súčasnej móde väčšinou nerozumiem , som náchylný súhlasiť s tým ze sú to vlastne predražené papuče Ale také pohodlie pri casual topánkach som už dlho nezažil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 2 hodinami, xcmaniax napsal: Moje první "lepší" kecky. Nic moc jsem od toho nečekal, ale překvapil mě značný rozdíl třeba proti podobně laděným Adistar, které jinak taky nosím. Ten rozdíl v ceně je tam vidět a jsou krásně široký, pohodlný. Jen asi úplně nebudou teď do těch veder. Člověk by si měl dělat radost! Taky jsem občas na ně kouknul. Kde si bral, z ešopu nebo sis je byl někde vyzkoušet, tady bych si to na slepejše asi netrouf. Za kolik byly (jestli to neni tajný teda ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 1 hodinou, Strocek napsal: Člověk by si měl dělat radost! Taky jsem občas na ně kouknul. Kde si bral, z ešopu nebo sis je byl někde vyzkoušet, tady bych si to na slepejše asi netrouf. Za kolik byly (jestli to neni tajný teda ) Normálně Pařížská. Nákup musím říct daleko vyšší úroveň než jakýkoliv hodinky, ale je fakt že prodavač byl srdcař:) Cena klasika podle webu, něco okolo dvacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 38 minutami, xcmaniax napsal: Normálně Pařížská. Nákup musím říct daleko vyšší úroveň než jakýkoliv hodinky, ale je fakt že prodavač byl srdcař:) Cena klasika podle webu, něco okolo dvacky. Hele proč né. Člověk utrácí za jiný kraviny. Uvidíš jestli něco vydrží, ale předpokládám, že to bude lepší než superstárka šitá v Číně. Já ke všem keckám musim mít stejnou značku fuseklí, u kraťasů dycky. Koukal jsem na fusekle a 4500,- jeden pár... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 13 minutami, Strocek napsal: Koukal jsem na fusekle a 4500,- jeden pár... Fusakle za 180€? To je ala značka a aký materiál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července např. https://www.gucci.com/cz/en_gb/pr/women/accessories-for-women/socks-and-tights-for-women/round-interlocking-g-cotton-socks-p-7507054GADU6566 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Bože nechci se nikoho dotknout ale koupit něco a nevědět nic o tý značce kor když to není láce…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Common je předražená bída. Pokud jsi chtěl italský boty najdeš jich milion za půlku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července před 41 minutami, Humanzero napsal: Bože nechci se nikoho dotknout ale koupit něco a nevědět nic o tý značce kor když to není láce…. Vyskúšal som a cítil sa v nich pohodlne. Zrovnavacky na YouTube vypadali dobre. A cena bola "letný vypredaj". Za plnú cenu by som to nekúpil. Ktorých milión iných znaciek uprednostnis s takýmto minimal dizajnom? Rad si nechám poradiť. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Reagoval jsem že si koupíš Bottegu a nevíš co je to za značku?? Neznáš jejich ikonický design?To je fakt úlet sorry ale musel jsem to napsat. Přece tímhle se člověk nechlubí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Nevím za kolik jsi common pořídil ale z patra mě napadá Doucals z těch lepších a když půjdeš na italský weby tak obyč jednobarevný sneakers mají všude. I na obyč YOOX jejich 8kolekce není průser. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Ja bych v botach s hodnocenim "neni pruser" uplne chodit nechtel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července před 21 minutami, Humanzero napsal: Reagoval jsem že si koupíš Bottegu a nevíš co je to za značku?? Neznáš jejich ikonický design?To je fakt úlet sorry ale musel jsem to napsat. V pohode Som myslel ze narazas na CP, o tej znacke som fakt doteraz nevedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července před 1 minutou, ivan_989 napsal: V pohode Som myslel ze narazas na CP, o tej znacke som fakt doteraz nevedel. CP je navoněná značka, nic nového, nic čím by zaujali. Jedině koupit ve slevě min 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července před 20 hodinami, Strocek napsal: Hele proč né. Člověk utrácí za jiný kraviny. Uvidíš jestli něco vydrží, ale předpokládám, že to bude lepší než superstárka šitá v Číně. Já ke všem keckám musim mít stejnou značku fuseklí, u kraťasů dycky. Koukal jsem na fusekle a 4500,- jeden pár... sorry ale proč k těm sneakersům nosíš podkolenky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července před 21 minutami, Humanzero napsal: CP je navoněná značka, nic nového, nic čím by zaujali. Jedině koupit ve slevě min 50% Az tak sa nezadarilo, hm, ale 40% a bota vypada byt ušitá kvalitne, no. Ja som o CP fakt veľa nepočul, myslel som ze to je niečo okrajové ale vcelku kvalitné, vyzorovo minimalistické, pohodlné a farba tohto páru ne uplne bežná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se