Jehlan Odesláno 22. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2024 před 5 hodinami, Humanzero napsal: Je to kombinace závisti a komunismu. Nikdo by neměl určovat Někdo má prostě rád věci, lidi, jejich myšlení, návyky a vkus pod kontrolou. (These Are North Korea’s 28 State-Approved Hairstyles | TIME.com) A neumí si představit, že určitý výrobek může nést něco jiného než "užitnou" hodnotu. Třeba filozofii, nebo myšlenku. Za mě, už jen ta samotná diskuze je přínosem. To, že se pár lidí zamyslelo a projevilo. Přemýšlení je fajn, tak buďme rádi za každou inspiraci k evoluci vlastního myšlení 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 23. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2024 Ja som mal tiez raz tenisky prelepene izolepou . Na tripe do Turecka a Syrie, lebo sa mi cestou rozpadli. 500USD som mal vtedy budget na cely trip na 3 tyzdne, takze to bolo jedine dostupne riesenie . Pamatam si, ze to boli cierne kozene tenisky Head, ale uz neviem, ci sa mi len odlepila podrazka, ci sa roztrhli naboku. Malo to ale aj jednu vyhodu, ked nas v Rumunsku vo vlaku v spanku okradli, mne tenisky zostali 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 23. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2024 Tenisky jsou ještě cajk. Ale když se ti na přechodu hřebene rozpadnou pohorky (protože hydrolýza polyuretanové tlumící mezivrstvy)... Gaffa je Gaffa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 23. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2024 před 37 minutami, bluman napsal: Ja som mal tiez raz tenisky prelepene izolepou . Na tripe do Turecka a Syrie, lebo sa mi cestou rozpadli. 500USD som mal vtedy budget na cely trip na 3 tyzdne, takze to bolo jedine dostupne riesenie . Pamatam si, ze to boli cierne kozene tenisky Head, ale uz neviem, ci sa mi len odlepila podrazka, ci sa roztrhli naboku. Malo to ale aj jednu vyhodu, ked nas v Rumunsku vo vlaku v spanku okradli, mne tenisky zostali Preventivně jsem s tím na procházku přelepoval Haix, vydržely déle. Fasovaný Prabos se tehdy nosit nedaly, třeba už se zlepšily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2024 před 2 hodinami, Jehlan napsal: Preventivně jsem s tím na procházku přelepoval Haix, vydržely déle. Fasovaný Prabos se tehdy nosit nedaly, třeba už se zlepšily. Prabos myslím že dneska cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 23. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2024 před 3 hodinami, Jehlan napsal: Preventivně jsem s tím na procházku přelepoval Haix, vydržely déle. Fasovaný Prabos se tehdy nosit nedaly, třeba už se zlepšily. Haix? Do těch jsem nedostal nohu, takže jsem nafasoval Jolly, který byly mnohem lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 V 20. 9. 2024 v 10:30, špelda66 napsal: díky, koukni, já teda s mondopint 273mm asi ty 43,5 objednal si? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 (upraveno) Ano, verzi SD (super deluxe) velikost 43,5 https://www.zalando.cz/onitsuka-tiger-tenisky-birchpeacoat-ti315o03f-a11.html něco na čtení https://shopcanoeclub.com/blogs/editorial/onitsuka-tiger-brand https://www.goat.com/en-nl/editorial/beginners-guide-to-onitsuka-tiger-mexico-66 Upraveno 24. září 2024 uživatelem špelda66 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 (upraveno) 3 hours ago, špelda66 said: https://shopcanoeclub.com/blogs/editorial/onitsuka-tiger-brand +1 , to som aj ja nasiel, ked som hladal suvislost Onitsuka - Asics. Moc zaujimave citanie, vlastne o celej historii tenisiek, nie len znacky Onitsuka/Asics. Vrelo odporucam precitat si Upraveno 24. září 2024 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 V 22. 9. 2024 v 8:08, Nick06 napsal: A přitom je to výsměch rozumu. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Koukám, že ta husa bude pěknej vykuk! Bota, která kvalitou nestojí za nic se prodává velmi dobře za 500+ USD vočí! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 Vypadají fakt výborně, lehký, kvalitně provedený, tak by měly něco vydržet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 uz dosli? super, tak a ako sedia na nohe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 (upraveno) velikost sedí, takže size chart https://www.onitsukatiger.com/gb/en-gb/size-guide odpovídá: 43,5 - 275mm = mondopoind rozměr = obkreslená haxna (moje 273mm) stélka má cca 280mm Edit: verze SD je sice dražší, ale myslím, že se vyplatí připlatit Upraveno 25. září 2024 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 (upraveno) tak mas SD, nemozes si stazovat;))) tiez by som dokupil, ale ani za svet neviem najst nic s dorucenim na SK Upraveno 25. září 2024 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 aky je rozdiel medzi SD a nie SD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 google vyhledávač ..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 před 35 minutami, špelda66 napsal: 43,5 - 275mm = mondopoind rozměr = obkreslená haxna (moje 273mm) EU 43,5 = UK 8,5 ? Vždy som bral ze EU 43 = UK 9. Tie brandy furt musia vymýšľať aby doplietli zákazníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 před 2 minutami, ivan_989 napsal: EU 43,5 = UK 8,5 ? Vždy som bral ze EU 43 = UK 9. Tie brandy furt musia vymýšľať aby doplietli zákazníka. ano, viz foto krabice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 před 2 hodinami, ivan_989 napsal: EU 43,5 = UK 8,5 ? Vždy som bral ze EU 43 = UK 9. Tie brandy furt musia vymýšľať aby doplietli zákazníka. Je to v pořádku. Ne všechny brandy všechny velikosti půlí. Pak to nesedi. Třeba Nike má 43 EU UK 8,5 protože většinou 43,5 UK nedělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 Nejde o tie pol cisla, ale vacsinou 8,5 UK = 42,5 nie 43,5 (42=8, 43=9). Asics ma to EU cislovanie vacsinou takto divne posunute: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se