Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, Humanzero napsal:

Je to kombinace závisti a komunismu. Nikdo by neměl určovat

Někdo má prostě rád věci, lidi, jejich myšlení, návyky a vkus pod kontrolou. (These Are North Korea’s 28 State-Approved Hairstyles | TIME.com) A neumí si představit, že určitý výrobek může nést něco jiného než "užitnou" hodnotu. Třeba filozofii, nebo myšlenku. Za mě, už jen ta samotná diskuze je přínosem. To, že se pár lidí zamyslelo a projevilo. Přemýšlení je fajn, tak buďme rádi za každou inspiraci k evoluci vlastního myšlení 🖖

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som mal tiez raz tenisky prelepene izolepou 😁. Na tripe do Turecka a Syrie, lebo sa mi cestou rozpadli. 500USD som mal vtedy budget na cely trip na 3 tyzdne, takze to bolo jedine dostupne riesenie 🤭.  Pamatam si, ze to boli cierne kozene tenisky Head, ale uz neviem, ci sa mi len odlepila podrazka, ci sa roztrhli naboku. Malo to ale aj jednu vyhodu, ked nas v Rumunsku vo vlaku v spanku okradli, mne tenisky zostali 🤣🤣

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, bluman napsal:

Ja som mal tiez raz tenisky prelepene izolepou 😁. Na tripe do Turecka a Syrie, lebo sa mi cestou rozpadli. 500USD som mal vtedy budget na cely trip na 3 tyzdne, takze to bolo jedine dostupne riesenie 🤭.  Pamatam si, ze to boli cierne kozene tenisky Head, ale uz neviem, ci sa mi len odlepila podrazka, ci sa roztrhli naboku. Malo to ale aj jednu vyhodu, ked nas v Rumunsku vo vlaku v spanku okradli, mne tenisky zostali 🤣🤣

Preventivně jsem s tím na procházku přelepoval Haix, vydržely déle. Fasovaný Prabos se tehdy nosit nedaly, třeba už se zlepšily.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Jehlan napsal:

Preventivně jsem s tím na procházku přelepoval Haix, vydržely déle. Fasovaný Prabos se tehdy nosit nedaly, třeba už se zlepšily.

Haix? Do těch jsem nedostal nohu, takže jsem nafasoval Jolly, který byly mnohem lepší. 

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

3 hours ago, špelda66 said:

+1 👍, to som aj ja nasiel, ked som hladal suvislost Onitsuka - Asics. Moc zaujimave citanie, vlastne o celej historii tenisiek, nie len znacky Onitsuka/Asics. Vrelo odporucam precitat si 👍

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

V 22. 9. 2024 v 8:08, Nick06 napsal:

A přitom je to výsměch rozumu.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Koukám, že ta husa bude pěknej vykuk! Bota, která kvalitou nestojí za nic se prodává velmi dobře za 500+ USD vočí!

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

velikost sedí, takže size chart https://www.onitsukatiger.com/gb/en-gb/size-guide odpovídá:

43,5 - 275mm = mondopoind rozměr = obkreslená haxna (moje 273mm)

stélka má cca 280mm

Edit: verze SD je sice dražší, ale myslím, že se vyplatí připlatit

Upraveno uživatelem špelda66
Odkaz ke komentáři

před 35 minutami, špelda66 napsal:

43,5 - 275mm = mondopoind rozměr = obkreslená haxna (moje 273mm)

EU 43,5 = UK 8,5 ?

Vždy som bral ze EU 43 = UK 9. Tie brandy furt musia vymýšľať aby doplietli zákazníka.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, ivan_989 napsal:

EU 43,5 = UK 8,5 ?

Vždy som bral ze EU 43 = UK 9. Tie brandy furt musia vymýšľať aby doplietli zákazníka.

Je to v pořádku. Ne všechny brandy všechny velikosti půlí. Pak to nesedi. Třeba Nike má 43 EU UK 8,5 protože většinou 43,5 UK nedělá.   

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...