filo-boxer Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září A co teprve v eurech. Za tašku hrušek, jak praví jeden místní klasik. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
koveras Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září Zvláštna cenotvorba pre krajiny, kde sa neplatí eurom.
warann Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září To je teda celkem hustý. Po pravdě i za tu cenu v CZK mi to přijde fajn, ale tohle je dost výmluvný 1
Prochy68 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září (upraveno) Doprdele, skoda že jsem si to neprepnul, a to jedu přes Rakousko , no možná udělám free returns a objednám v eurech.... Upraveno 25. září uživatelem Prochy68
lamizol Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. září uživatelem lamizol 1
warann Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září V 25. 9. 2026 v 14:10, Prochy68 napsal: Mam je na ceste tak pak poreferuju Tak co uz dorazily? Ja teda, az prekvapive velka spokojenost. Sedi super. Dokonce se podarilo trefit, ze do nich muzu vzit tenky ponozky a boty pritom sedi v pohode anebo tlustsi a bota netlaci. Zatim na noze skoro kazdej den, nejdal v patek cca 3km z hospody (vedly si dobre, nezabloudil jsem). Ted je ceka krest ohnem, prodlouzeny vikend v Londyne. Tam je doplnim touhle novinkou. Nebejt toho, kolik stoji, uz bych asi jiny ponozky vyhazel. Takhle je prikupuju postupne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září @warann teď jsem koukal, mají dorazit ve čtvrtek. Jinak když vidím ponožky DT, jedny už mě řídnou, tak jsem zvedavej na výměnu.
warann Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září (upraveno) před 7 minutami, Prochy68 napsal: @warann teď jsem koukal, mají dorazit ve čtvrtek. Jinak když vidím ponožky DT, jedny už mě řídnou, tak jsem zvedavej na výměnu. Dneska, kdyz jsem je vyzvedaval - tyhle s coklem jsem proste musel mit - tak jsem se opetovne ujistoval a opetovne byl ujisten, ze kazdy ofiko prodejce je MUSI vzit i bez dokladu. Realnou zkusenost jeste taky nemam, ale budi to na me dojem, ze napr v tom 4Camping to problem nebude. Upraveno 29. září uživatelem warann 1
lamizol Odesláno středa v 06:22 Nahlásit Odesláno středa v 06:22 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno čtvrtek v 13:15 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 13:15 @warann tak jsou doma, myslim ze to pujde za ty prachy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
bluman Odesláno čtvrtek v 23:46 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 23:46 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno čtvrtek v 23:49 uživatelem bluman 2 3
lamizol Odesláno pátek v 17:10 Nahlásit Odesláno pátek v 17:10 u mě za ty prachy taky dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno pátek v 17:34 Nahlásit Odesláno pátek v 17:34 No ta kombinacia s maskacmi, ee. nuz ale ked sa to paci tebe.
lamizol Odesláno pátek v 17:41 Nahlásit Odesláno pátek v 17:41 Mě to kombo přijde v cajku a hlavně mi to vyhovuje. Prostě volnočasovej vohoz na lítačku .
Humanzero Odesláno pátek v 21:49 Nahlásit Odesláno pátek v 21:49 před 22 hodinami, bluman napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Goldman 1
lamizol Odesláno neděle v 12:05 Nahlásit Odesláno neděle v 12:05 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se