xlaque Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 IWC Schaffhausen dnes predstavil sadu dvoch hodiniek odvodenych od modelu Big Pilot. Prekvapenim však je,že sa jedna o supravu pre otca a syna. Väčši model ma priemer 46 mm a pohana ho kaliber 5111,menši 38 mm s kalibrom 3100. Vyrobene z ocele alebo platiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 No to mě teda podrž. Hodnotím to jako nepraktické až mírně ulítlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 perfektní! synátorovi bych nic jiného než platinu nekupoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2008 Spis bych si to umel predstavit pro manzele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Myslim ze z Platiny jsou jen Big Pilot, Mk XVI jsou ocel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 A mě se to líbí, kdybych měl prachy, tak bych to sobě a synovi pořídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Já mám dceru, smůla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Já mám dceru, smůla. Dalsi pokus..bude syn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Nejsem si jistý, že jsou to hodinky vhodné pro děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Já mám dceru, smůla.Já taky, ale bohužel to neznamená že nechce hodinky. Do Speedmasterů mne uvrtala proto, že chtěla ty Reduced a v současné době se pro ni renovují v Primu Igen vínové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Souhlasím s kubsonem - když s mladým provětráváme náš jet, platina nazápěstí nám sluší K té fotce - to je v letadle fakt takovejhle volant? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 K té fotce - to je v letadle fakt takovejhle volant? To sú tuším v tom Junkers - JU 52, čo majú v reklame na pilotky. Tam taký "volant" bol. Je to nemecké dopravné lietadlo z WW II. Paradoxne, teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 No přijde mi to trochu vzrácené,ale když se někdo topí v prachách tak proč ne...... Spíš se mě ekluje přístup IWC k reklamě na pilotky,za války dodávali Němcum a teď proháněj v reklamě Spitfire místo Messerschmittú,asi maj krátkou paměť a nedělalo by to pěkný mediální obraz firmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Kdepak - ani Big Pilot už nejsou, co bývaly. A i u těchhle nějak "zapomněli" na devítku. Zvrácenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Ještě jsem mohl tyhle. Novější už bych ani nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 No přijde mi to trochu vzrácené,ale když se někdo topí v prachách tak proč ne...... Spíš se mě ekluje přístup IWC k reklamě na pilotky,za války dodávali Němcum a teď proháněj v reklamě Spitfire místo Messerschmittú,asi maj krátkou paměť a nedělalo by to pěkný mediální obraz firmě pokud vim odberatelem IWC za WW2 byla krome Luftwaffe i RAF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2008 Ještě jsem mohl tyhle. Novější už bych ani nechtěl. Naprosto přesně! Ty mi přijdou skvělý, ale od té doby nic, nic, nic.. Maximálně bych ještě vzal na milost pár modelů z Portuguese. Ale za ty prachy radši Panerai :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2008 Ještě jsem mohl tyhle. Novější už bych ani nechtěl. Tak s tim souhlasim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2008 podla mna uplna pohroma..........tie male a este s takymto cifernikom........normal asi zvazim nazor o IWC.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se