Přejít na obsah

bastlení

Doporučené příspěvky

Co říkáte tomuto? Z čeho je ta luneta?

Posted Image

Zdroj:

http://aukro.cz/pans...1646362341.html

Já myslím, že prodávajícího "dědu" jsme tady už v minulosti probírali tuším v souvislosti s leteckýma od pracovníka Eltonu, nenošenýma s nízkým číslem ...215, jo děda je šikula, ještě že má tolik známých v Eltonu, jinak by ty skvosty a limitky svět vůbec neznal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo deda to je sibal, taky s nim mam zkusenost. Jednou jsem mu skocil na lep ponevadz mel inzerat se zavadejicim textem na reminek ale ja si to vylozil tak ze jde o hodinky protoze v textu inzeratu bylo velkym pismem Prim sport a az za timto nápisem byl mensí text reminek no a ja si toho nevsimnul a odklepnul jsem kup ted. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Co říkáte tomuto? Z čeho je ta luneta?

Zdroj:

http://aukro.cz/pans...1646362341.html

Nejen luneta, ale ani pouzdro podle mě vůbec není Prim, jak je patrné z dalších fotek, jen vnitřnosti bych viděl na PS2, takže bastl jak Brno. Musím ale uznat, že to vůbec nevypadá špatně a při pohledu na tu lunetu mě jen napadá, proč to takhle Prim nemohl dělat taky, namísto toho umělohmotnýho kroužku...no a dědovy povídačky o hodinkách od pracovníků Eltonu jsou už ohranou písničkou :guitar:

Upraveno uživatelem Mirek24
Odkaz ke komentáři

Nejen luneta, ale ani pouzdro podle mě vůbec není Prim, jak je patrné z dalších fotek, jen vnitřnosti bych viděl na PS2, takže bastl jak Brno. Musím ale uznat, že to vůbec nevypadá špatně a při pohledu na tu lunetu mě jen napadá, proč to takhle Prim nemohl dělat taky, namísto toho umělohmotnýho kroužku...no a dědovy povídačky o hodinkách od pracovníků Eltonu jsou už ohranou písničkou :guitar:

Víš, jak to je, kdyby to Elton dělal takhle, tak by se řešilo, proč to nedělá s tou krásnou plastovou lunetou...

Odkaz ke komentáři

Trochu se mi nezdá ta číslice 10 na datumovce, není tam i jinej strojek ?

potápky mají na datumovce jinej font než ostatní sporty, ono už by toho asi bylo moc, kdyby ještě pod tím cifrem měl být jinej kalibr než 68.4 s datumovým kolem na pozici 6 :wacko: on je děda machr, ale zas až takovej asi né :D

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Zdravím z BB,

Zaujímalo by ma čo si myslíte, je už toto bastlenie:

post-3644-006073000 1312635971.jpg

Alebo je to len "neautorizovaná individuálna úprava" ......?

Na každý pád je zaujímavé ako môže nepatrná úprava farby /ciferníka alebo remienka, nehovoriac o púzdre/ zmeniť

celkový dojem z hodiniek...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...