Honza.manta Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Hodinek podobné velikosti a tvaru se v té době dělala spousta, takže kdo ví z čeho je luneta a dýnko. Každopádně to je vývozní model asi stajně jako je nám prospěšná naše vláda. Je to jen bastl jako prase, i když ta luneta na tom vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Co říkáte tomuto? Z čeho je ta luneta? Zdroj: http://aukro.cz/pans...1646362341.html Já myslím, že prodávajícího "dědu" jsme tady už v minulosti probírali tuším v souvislosti s leteckýma od pracovníka Eltonu, nenošenýma s nízkým číslem ...215, jo děda je šikula, ještě že má tolik známých v Eltonu, jinak by ty skvosty a limitky svět vůbec neznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Jo deda to je sibal, taky s nim mam zkusenost. Jednou jsem mu skocil na lep ponevadz mel inzerat se zavadejicim textem na reminek ale ja si to vylozil tak ze jde o hodinky protoze v textu inzeratu bylo velkym pismem Prim sport a az za timto nápisem byl mensí text reminek no a ja si toho nevsimnul a odklepnul jsem kup ted. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 (upraveno) Co říkáte tomuto? Z čeho je ta luneta? Zdroj: http://aukro.cz/pans...1646362341.html Nejen luneta, ale ani pouzdro podle mě vůbec není Prim, jak je patrné z dalších fotek, jen vnitřnosti bych viděl na PS2, takže bastl jak Brno. Musím ale uznat, že to vůbec nevypadá špatně a při pohledu na tu lunetu mě jen napadá, proč to takhle Prim nemohl dělat taky, namísto toho umělohmotnýho kroužku...no a dědovy povídačky o hodinkách od pracovníků Eltonu jsou už ohranou písničkou Upraveno 2. června 2011 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Nejen luneta, ale ani pouzdro podle mě vůbec není Prim, jak je patrné z dalších fotek, jen vnitřnosti bych viděl na PS2, takže bastl jak Brno. Musím ale uznat, že to vůbec nevypadá špatně a při pohledu na tu lunetu mě jen napadá, proč to takhle Prim nemohl dělat taky, namísto toho umělohmotnýho kroužku...no a dědovy povídačky o hodinkách od pracovníků Eltonu jsou už ohranou písničkou Víš, jak to je, kdyby to Elton dělal takhle, tak by se řešilo, proč to nedělá s tou krásnou plastovou lunetou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 (upraveno) Trochu se mi nezdá ta číslice 10 na datumovce, není tam i jinej strojek ? Upraveno 2. června 2011 uživatelem kutilprim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Trochu se mi nezdá ta číslice 10 na datumovce, není tam i jinej strojek ? já si myslím, že to je zrovna v pořádku, podle mně to je originál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 (upraveno) To je pravda, to jsem přehlíd, ono to pouzdro je celé jiné. Edit: onrázky Upraveno 2. června 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Trochu se mi nezdá ta číslice 10 na datumovce, není tam i jinej strojek ? potápky mají na datumovce jinej font než ostatní sporty, ono už by toho asi bylo moc, kdyby ještě pod tím cifrem měl být jinej kalibr než 68.4 s datumovým kolem na pozici 6 on je děda machr, ale zas až takovej asi né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 (upraveno) Moje nejnovější. Škoda, že neumím lépe fotit. Upraveno 26. června 2011 uživatelem orlando1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Ty ručky se ti fakt povedly, hodně to zvedají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Kdysi jsem něco takového viděl na Aukru, původně jsem tam dal svítící indexy a ručky, ale takhle je to dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2011 Kdysi jsem něco takového viděl na Aukru, původně jsem tam dal svítící indexy a ručky, ale takhle je to dokonalé Vypadá to zajímavě a je to hezký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alomoh Odesláno 6. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2011 Zdravím z BB, Zaujímalo by ma čo si myslíte, je už toto bastlenie: Alebo je to len "neautorizovaná individuálna úprava" ......? Na každý pád je zaujímavé ako môže nepatrná úprava farby /ciferníka alebo remienka, nehovoriac o púzdre/ zmeniť celkový dojem z hodiniek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 11. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2011 Podla mna velmi dobre! Pekna alternativa k tym prisernym silikonovym "hodinkam" co sa teraz rozmohli po Bratislave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Test vodotěsnosti proskleného dýnka vlastní výroby. Dopadlo to dobře, vevnitř zůstalo sucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Jeste by to chtelo natlakovat aspon na 0,4MPa coz je sloupec 40m H2O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Jeste by to chtelo natlakovat aspon na 0,4MPa coz je sloupec 40m H2O A bude stačit dopustit tu vanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 (upraveno) sloupec 40m H2O O jakém průměru? Upraveno 10. října 2011 uživatelem orlando1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2011 Podle mě šířka (průměr) vodního sloupce nemá na tlak pod ním žádný vliv. Ale tohle asi mělo nějaký jiný význam, který mi unikl, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se