Mikefux Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 nemůžeš tu dát záběr na index, jak to kolem něj dopadlo? Nemám teď foťák, ale zkusil jsem to mobilem. Ten zrnitý povrch je od barvy, použil jsem špatný sprej, obtisk se podle toho vytvaroval. Ale jestli fakt čekáš ciferník jak z výroby, tak to opravdu ne. Ale na druhou stranu...svoje využití to má. Něco chystám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 ty kraaaso.... radsi si ten navod nech pro sebe, nebo davej jen proverenym clenum. Uz vidim to plne Aukro NOS raritek..... Ale jinak se ti to fakt povedlo a tesim se az se nam pochlubis temi sporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Coming soon...! Strojek je ještě u hodináře a chybí pouzdro s černým chromem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Vypadá to dobře,jen potřebuju nějakou lumi,no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Lumi leda na ručky, nemám tak pevnou ruku. Na nošení to moc nebude, předpokládám, že to nebude moc trvanlivé. Takže až to bude ve finále, párkrát je ponosím, udělám fotky a dám na poličku... Spíš jsem myslel, že když mě to chytne a líbilo by se to, že by se někdo nechal zlomit na limitku na příští rok. Ale nedávno jsem zjistil, že limitka s tímto barevným provedením cifru existuje. Nevěděl jsem to, nemá to být kopie, celý nápad jsem založil na tom, že mám doma jen černobílou laserovku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Spíše jsem myslel lumi na cifr+ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Lumi leda na ručky, nemám tak pevnou ruku. Na nošení to moc nebude, předpokládám, že to nebude moc trvanlivé. Takže až to bude ve finále, párkrát je ponosím, udělám fotky a dám na poličku... Spíš jsem myslel, že když mě to chytne a líbilo by se to, že by se někdo nechal zlomit na limitku na příští rok. Ale nedávno jsem zjistil, že limitka s tímto barevným provedením cifru existuje. Nevěděl jsem to, nemá to být kopie, celý nápad jsem založil na tom, že mám doma jen černobílou laserovku ...Nojo, připouštím že takové tady jsou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 safra, kdy se to realizovalo, kluci vy musíte mít doma super kousky, kterých tady na fóru není jediná fotka ani zmínka. Škoda, že se nikdo nepochlubí. I těch Igen limitek muselo být mraky. Jinak jestli chceš barevný laser, tak si řekni, klidně ti cokoliv vytisknu a pošlu poštou. Ten papír asi koupím i v Brně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 V knize Hodinky PRIM 1954 - 1994 je fotka hodinek č. 167 s popisem: Technický unikát - dvě funkční sekundové ručky na jednom číselníku. Protože takový unikát nemám a v inzerci lezou ceny do závratných výšek a protože mě zajímalo jak ho vyrobit a protože mám doma spoustu vraků, nezbylo než se o to pokusit. Podařilo se mi zhotovit hned dva unikáty unikátů, protože mám strojky nejen se dvěma sekundovýma ručkama na jednom ciferníku, ale i s datumovkou. Celá operace je velmi jednoduchá takže návod pro vás kdyby jste se do toho taky chtěli pustit. Vyzkoušel jsem dva způsoby: Na první jsem použil strojek TYP 015, který jsem rozebral a v základně jsem vyměnil ložisko vteřinového kola a taky samotné vteřinové kolo ( z vraku strojku TYP 121). Celé poskládal zpět a je hotovo. Na druhý způsob jsem využil základnu strojku TYP 52.1 kde je potřeba zvětšit díru pro hodinové kolo ze strojku TYP 015, vyměnit mezilehlé kolo a osadit můstky a nástavbou taky z TYPu 015. Nic složitého a vše do sebe perfektně pasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Ahoj, začátečnícky dotaz. Je rozdíl v uchycení ciferniku u kal. 68 vs. 64? Půjde přehodit cifernik z na 68 na 64? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Uchycení je totožné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happycz Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 trochu jsem si zabastlil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Nevím kam s tím a nechci zakládat nové vlákno, asi to nejvíc patří to bastlení. Zkoušel někdo někdy u 68.4 upravit můstky? Třeba ženevské pruhy?Už několikrát jsem o tom uvažoval, ale nevím jestli by to oslabení materiálu sneslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Nevím kam s tím a nechci zakládat nové vlákno, asi to nejvíc patří to bastlení. Zkoušel někdo někdy u 68.4 upravit můstky? Třeba ženevské pruhy?Už několikrát jsem o tom uvažoval, ale nevím jestli by to oslabení materiálu sneslo...Taky o tom uvažuju, asi by šlo udělat nějaké gravírování nebo leštění či perličky.... ale pak jsem si položil otázku PROČ ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Protože ne 68.3 :-D A hlavně, protože by to hezky vypadalo pod průhledem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Na 68.4 můžeš dát můstky z 68.3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 to mě taky napadlo, spíš mi šlo o to, jestli někdo nezkusil to zdobení udělat svépomocí a třeba i trochu jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Tak na aukru jsem našel bastl narvaný do pouzdra od PS2.Možná, že je to něčí rozdělaný projekt, který nejde dokončit kvůli hřídelky natahování.Jen by mne zajímalo z čeho je ten strojek ? Nevíte někdo ?Možná, že by to nemuselo vypadat špatně s humberťáckým cifrem. Udělat do niěj díru pro mimostředku nebude takový problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Je to normální Prim kal. 50. Akorát nechápu, jak drží v tom vymezovacím kroužku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se