Lamiczka Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Bude to klasika kalibr .50, dle čísla odhadem typ 011, ale ten je fuk, stačí jakákoliv padesátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Bude to klasika kalibr .50, dle čísla odhadem typ 011, ale ten je fuk, stačí jakákoliv padesátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Musíš ten rámeček upravit. Už jsem to dělal, není to nijak těžké, dokonce ho asi ještě mám doma, neb jsem domrvil ciferník a bastl se tehdá nakonec nekonal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Já tam vidím datumové okno, takže bych řekl, že je to kal.52. Ale to je v podstatě jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Cifr z Humbert doma mam, z hodne hnusnych ale funkcnich Traktoru bych vzal strojek, pouzdro PS2 v zachovalem stavu by se taky naslo. A trochu improvizace s uchycenim strojku snad taky dam. Mam vsechny planovane ingredience spravne nebo je treba pocitat jeste s necim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Nebude ti sedět uchycení cifru na strojek, jestli se nepletu, tak cifr z humbert (68.) má jinak nožky než kalibr 52 - měl bys vzít ten a ne jen 50, protože na PS2 cifru bude datumka. Tam bude další možný problém a to je, že nevím jestli budou sedět datový věnce, takže jestli ti bude vycházet datum do okýnka. Dirka na hřídelku vteřinovky je už jen detail... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Už jsem nad tím přemýšlel, osobně bych se zabýval "potiskem" toho loupacího cifru z renovovaných padesátek. V jednom vlákně o kapsáčích si někdo nechal dělat elastickou samolepku, to by mohla být správná cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 taky mě to napadlo, případně si tu někdo hrává s modelářskýma potiskama - to byl ten bastlík BW sportů 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 jj, ty sporty jsem dělal já, ale bojím se trvanlivosti toho stříknutého cifru a i obtisku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 pak bude asi nejlepší ta nálepka, navíc tím můžeš zakrýt datumový okýnko na cifru a neřešit jestli sedí nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 O vikendu si zkusim pohrat.Doufam, ze to bude tento vikend. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 O vikendu si zkusim pohrat.Doufam, ze to bude tento vikend.Tak co? pustil ses do toho? Já už mám na stole a na ruce první vlaštovku! Nejdřív jsem musel vybrat vhodného kandidáta na ciferník, jelikož nemám doma žádný tzv. "loupák", vzal jsem obyč cifr na kal. 52. No ale co s ním, do pouzdra se nevejde. No nebudu napínat. Použil jsem upínák na kotoučky do ruční frézky a ciferník jsem takto obrousil. pak už jen vybrousit vložku strojku, aby se do ní vešel samotný stroj no a takhle to vypadá v kupě. No a naposled jsem přidal ručky, zalisoval sklo a vypadá to takhle. Je to jen pracovní verze, abych si zkusil jestli to půjde. použil jsem vrakové komponenty, aby nebylo ničeho škoda. Neuděláme limitku? (nadsázka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Pustil jsem se do toho maximalne tak na hube. :-(Musim uznat, ze se ti to povedlo.Ja to zatim odlozil na neurcito.Prace je ted prednejsi a abych se priznal, tak prijdu domu vyplivnuty a nic se mi nechce.Tobe davam palec nahoru. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 No já v podstatě taky nemám čas a teď ve zkouškovém už vůbec...ale prostě jsem si udělal volný den a tohle se tam vlezlo. Těch úprav Primek mám v hlavě za pár měsíců už docela dost, ale neni čas a neni materiál. Takže asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Dobrá práce. Já když jsem tohle dělal, tak jsem cifr ostříhal nůžkami na nehty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Dobrá práce. Já když jsem tohle dělal, tak jsem cifr ostříhal nůžkami na nehty.Já to kdysi koupil na Aukru už hotové- evidentně cifr líznutý pilníkem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Zdar chlapi,chtěl bych se zeptat,Sejdou se mi Diplomatky a tzv.Ala diplomatky.Diplomatky mají vydřený nožky,Ala je mají dobrý.Pouzdra vypadají pohledově stejně,měření šuplerou taky žádný odchylky nevykázalo.Myslíte,že půjde stroj,sklíčko a kroužek kolem sklíčka předělat do pouzdra Ala diplomatek?Díky za případnou odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Nepůjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Tak jsem to dal dneska trochu do "vůně". Udělal jsem si k tomu bílý armovák a nový obtiskový ciferník.Výsledek mě mile překvapil. Mít to na armováku indexy, tak to klidně nosím. Akorát ten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 Michale ty jsi fakt šikovnej. Moc se mi to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se