orol Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 A cos dělal se šroubkama? Nebyly chromované? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 To nejde, tepelně lze ocel, mosaz asi nebude spoluparcovat stejně.Myslel som casti strojku, ci tie su z mosadzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Tak jsem dokončil projekt "Primex". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Pěkný to máš. Za mně palec nahoru. Nejvíc nejlepší je ta vteřinovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Ahoj chtěl bych si upravit jedny Primky dá se někde sehnat nějaké ocelové pouzdro ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Něco jsem na zkoušku objednal, 36 a39mm, budu reportovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 A odkud to máš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 (upraveno) Klasika, ebay. Upraveno 22. června 2017 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 A v ČR se nedá sehnat nějaké kulaté nerez pouzdro za nějakou slušnou cenu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Dá, nějaké vintage, jako moje dva bastly, buď tady, nebo blešáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Dobře díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Nerezové pouzdro se dá pořídit i nové. Jako přídavek získáš funkční kvarc strojek.Např. toto: https://www.amazon.com/Casio-MDV106-1AV-Analog-Watch-Black/dp/B009KYJAJY Já sám mám v Casio pouzdře mechanický stroj LIP R-25(http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100801-lip-r25-v-titanov%C3%A9m-pouzdru/) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Zajímavé mě by stačilo nějaké obyč pouzdro co se hodí ke starým Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 orol: Klasický ciferník s lunetou nejdou moc dohromady, ale jinak dobrá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 Zajímavé mě by stačilo nějaké obyč pouzdro co se hodí ke starým Prim Doporučila bych ti HMT Janata, HMT Pilot anebo možná i HMT Sona. To jsou hodinky z indické provenience, ten podnik (Hindustan Machine Tools Limited) už myslím zanikl, ale indičtí bastlíři pořád vesele produkují pro všechny zájemce za pár korun. Někdy ta jejich produkce vypadá hrozně, ale tebe zajímá hlavně pouzdro a ta mají pěkná, z kvalitní oceli: Ještě zajímavější na těch hodinkách je kalibr, který ti asi bude povědomý: a právě ten kalibr mě vede k domněnce, že strojek z Primek by do toho pouzdra docela dobře zapadl. Ale musel bys to samozřejmě vyzkoušet. Ty hodinky stojí cca 300,- Kč, poštovné většinou zdarma, cesta sem trvá 3-4 týdny. Akorát musíš přes ebay. Zahlédla jsem je občas na aukru, ale s dost nataženými cenami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 To vypadá jako kompletně okopnuté primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 22. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2017 (upraveno) HMT kopíroval od Citizen: http://17jewels.info/movements-en/movements-h-en/movements-h-hmt-en/562-hmt-020.html Ke kalibrům Prim na wikipedii píšou, že kalibr 68 je odvozený od kalibru 66 a kalibr 66 zase od kalibru ETA 1080. Kde kopíroval Citizen nevím, ale řekla bych, že taky od Švýcarů. (Mimochodem, HMT prý zase kopíroval naše Zetory ) Upraveno 22. června 2017 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Doporučila bych ti HMT Janata, HMT Pilot anebo možná i HMT Sona. To jsou hodinky z indické provenience, ten podnik (Hindustan Machine Tools Limited) už myslím zanikl, ale indičtí bastlíři pořád vesele produkují pro všechny zájemce za pár korun. Někdy ta jejich produkce vypadá hrozně, ale tebe zajímá hlavně pouzdro a ta mají pěkná, z kvalitní oceli: janata_pouzdro.jpg Ještě zajímavější na těch hodinkách je kalibr, který ti asi bude povědomý: s-l1600.jpg a právě ten kalibr mě vede k domněnce, že strojek z Primek by do toho pouzdra docela dobře zapadl. Ale musel bys to samozřejmě vyzkoušet. Ty hodinky stojí cca 300,- Kč, poštovné většinou zdarma, cesta sem trvá 3-4 týdny. Akorát musíš přes ebay. Zahlédla jsem je občas na aukru, ale s dost nataženými cenami. díky moc tohle jsem si přesně představoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 No tak jestli do toho půjdeš, tak sem hlavně napiš výsledek, jsem na to opravdu hrozně zvědavá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se