01axel01 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Čo poviete na Bastlskeleton ?Alebo polofialky? Hybou se ty kola ? Jinak kdybys tomu dal ještě trošku lesku (přebrousil a vyleštil) vypadalo by to moderně a zajímavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Kola se nehýbou ale punk je to dobrý.Lepší, než olezlý cifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Kola sú dekoračné, boli vyleštené, ale zachádzajú .Lepší, než olezlý cifr - to bola motivácia . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 (upraveno) Kola sú dekoračné, boli vyleštené, ale zachádzajú .Lepší, než olezlý cifr - to bola motivácia . Ten skele kdyby byl naleštěnej a měl pekné sklo tak by se mi fakt aji líbil. Ale nevím proč jsou tak divny až jsou pěkny Upraveno 19. ledna 2018 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Můj první projekt. Prim televize military Tak to je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Orlíky ze 100% neoriginálních dílů. Není na nich skutečně ani jedna součástka originální. Dělal je můj kamarád a stály ho cca 1000 Kč + práce. Jsou funkční, vodotěsný nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Orlíky ze 100% neoriginálních dílů. Není na nich skutečně ani jedna součástka originální. Dělal je můj kamarád a stály ho cca 1000 Kč + práce. Jsou funkční, vodotěsný nejsou.Ať žije 3D tisk a parexo. To muselo dát celkem práci, vytvořit model. Při troše fantazie se to orlíkům podobá. jako kuriozita a rarita super. Myslím, že touto technologii se o to ještě nikdo nepokoušel. Až to bude ze slitiny titanu, tak to bude zajímavější Jinak chválím a gratuluji. Moc pěkné!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 I když, teď jsem se na to podíval trochu blíže a o 3D tisku si nejsem jist. Spíše ruční práce???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Je to ruční práce, také jsem je viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Orlíky ze 100% neoriginálních dílů. Není na nich skutečně ani jedna součástka originální. Dělal je můj kamarád a stály ho cca 1000 Kč + práce. Jsou funkční, vodotěsný nejsou.Mohl by jsi specifikovat trochu blíž postup výroby a materiály? Jak je řešené dynko? Z čeho je ciferník a jak vznikl? přijde mi to z technického hlediska zajímavé předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Mně jeden zdejší člen vyrobil ručně tenhle ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1roman Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Jedna otázka sú to bastlíky alebo nie sú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Mně jeden zdejší člen vyrobil ručně tenhle ciferník. P1000213.jpgáá už jsem doma. Růčo nakreslené, jsem hodně zblblej 3Dtiskem:) díky Honzo!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Byl jsem zvědavý, jakv reálu vypadají díly z Parexa. Číselník mi dorazil výrazně rozmazaný hned na třech místech :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Byl jsem zvědavý, jakv reálu vypadají díly z Parexa. Číselník mi dorazil výrazně rozmazaný hned na třech místech :-/Tak na bastlení dobrý :-)Jinak podobné mám taky, jen s černým origo cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Pro porovnání dva nápadité Bastlíky (podle mne lepší než originál) s Prim roládami v originále s bíle natřeným ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Pravdu máš Mipo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Humberto Black & White Automatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Pěkné. Ale první nejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 A kurňa! Díky. U mě to není NEVÍDANÝ SKVOST!, ale za to je to až na Kovotex všechno echt Elton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se