Jan_Jan_2006 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Známý mi donesl rozpadlé autohodiny,a chtěl jestli bych něco s nima nevyymyslel,aby je mohl nosit,tak jsem trochu zabastlil...je to starší pán,a že je mněl ve staré škodovce,a mněl z nich radost.. Krásné rolexy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Dal bych to spise do pouzdra PS2. Ale jinak, proc ne? Kdyz se mu to libi....Skoušel jsem je i do pouzdra PS2,ale ciferník se tam bouhžel nevešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Mne sa to páči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Pro veldu a ostatní: Na stolní Primky, se zlomenými a začištěnými nožičkami, jsem jako stojánek použil zkrácený tužší řemínek, který se lehce neohýbá, zkrátil jsem jej. Když se pouzdro pootočí, tak se zadní hranou opře o ten tužší řemínek a v šikmé stabilní poloze jsou z toho ty stolní Primky. Širší řemínek jsem zastřihl na větší šířku (světlejší místa střihu jsem dobarvil řídkou barvou "Na kůži a semiš") než je mezera pro osičku (stěžejku) aby "nacpáním" na místo se hodinky otáčely s třením.Když se mi ulomila nožička, a pak začistí nožičky na druhé straně, u hodinkové šestky, tak jsem z toho udělal, přidáním již jakéhokoliv zkráceného a vytvarovaného řemínku, letní košilové kapsičkové hodinky, a ruka se mi nepotí v horku pod těmi obtěžujícími náramkovými hodinkami (pozor ! košilová kapsička by měla být s klopou a zapínací, jinak při větším předklonu hrozí vypadnutí a ztráta letních kapsičkových hodinek). Doma pak, pověšením za otvor, mi vzniknou závěsné Primky (když se mi doma velké závěsné pendlovky na zeď nevejdou ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 No vida:zlepšovák Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Jak jsem nedávno bastlil autohodiny,tak jsem koupil od jednoho pána který pracoval v Eltonu pár drobností(lunety na sporty 2,ručičky,ciferníky,a byly nezi nima 2 zajimavé kousky,ciferníky z autohodin přispůsobené (zmenšené)do pouzdra na PS2,i s otvorem na kalendář,myslím že to bylo udělané ve fabrice a ne koleně doma,má to přispůsobené kolíčky na uchycení na strojek,(originál ciferník z autohodin má korunku na 6)a i okraj je perforován přesně jak na originálu PS2,myšlenka dát ciferník z autohodin do hodinek na ruku není jenom moje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Ještě i zadní část ciferníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 (upraveno) Ten postup je opačný- tisklo se matricemi na autohodiny na plackuz PS2 . Pár kousků se tu kdysi objevilo, myslím že Manťák měl výstavní.. Upraveno 26. února 2019 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Bolo prázdne púzdro, ciferník a strojček a pasovalo to do seba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Taky se přidám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Posunul jsem své bastlení o level výš. Zadarmo to nebylo a ani ne hned, ale stálo to za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Tyjo, to vypadá dobře... Tohle snad už není bastlení, ale regulérně nové hodinky připravené do prodeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Tyjo, to vypadá dobře... Tohle snad už není bastlení, ale regulérně nové hodinky připravené do prodeje Nic se prodávat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Posunul jsem své bastlení o level výš. Zadarmo to nebylo a ani ne hned, ale stálo to za to. DSC_0601_edited.jpg DSC_0602_edited.jpg DSC_0605_edited.jpg DSC_0606_edited.jpg DSC_0608_edited.jpg DSC_0609_edited.jpg DSC_0619_edited.jpgTy vogo, fakt paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Kdo je Stanly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Velká paráda!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 (upraveno) Nic se prodávat nebude. Kdo je Stanly? Nic bebude. :-D Upraveno 24. května 2019 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Lumi umíš krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Kdo je Stanly? Jsem to já Dělal jsem vizualizaci podle přání Dušana, programování, výkresy, část výroby a finální povrchovku. Tady je malá ochutnávka návrhu:) Tož, je to celkem povedený bastl:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Jsem to já Dělal jsem vizualizaci podle přání Dušana, programování, výkresy, část výroby a finální povrchovku. Tady je malá ochutnávka návrhu:) Tož, je to celkem povedený bastl:) Pošli to PRIM vč. faktury, at vidí jak se dělají hodinky . Toto fakt jiný level, moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se