petanprim Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Vodotěstnost myslím tak na umytí rukou,hlubší ponory skoušet radši nebudu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 No, pockej.....zkusils to dat nekomu na tlakovku? Ponevadz, pokud to je nove pouzdro za trojec, tak bych od nej ocekaval jiste sportovni vlastnosti. Zkus udelat tlakovku a urcite i ty budes rad, ze se o ne pri kontaktu s vodou nemusis strachovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Zdravím,snad to nikoho neurazí,na burze jsem koupil Sport 1 v Polském pouzdře(za 3tis)už několikrát jsem mněl pěkné sporty 1,ale bylo mně líto je nosit,většinou jsem je prodal,koukal jsem po nerezovém pouzdře,x tisíc se mi nechnělo dávat z Eltonu,a ani bouhžel nezvládnu si ho sám udělat,tak že jsem pokukoval po levnější variantě,Sporty co jsem koupil byl jen strojek originál,jinak vše novovýroba,tak že pouzdro jsem u známe zlatnice nechal zmatovatět,lesklé se mně vůbec nelíbilo,dal jsem originál ciferník,ručičky,originál korunku i dýnko jsem vymněnil,strojek jsem tam dal 681 incabloc,lunetu jsem skusil dopasovat co mi zbyla z jiných hodinek,možná dam zpátky původní,mně se to docela líbí,vím že to není uplně originál,ale myslím že parádu udělaj Pěkné...A co to máš za lunetu? Myslím tu "z jiných hodinek". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Lunetu jsem mněl delší dobu,tak že ani nevím z jakých hodinek byla,někdy koupím na burze i vrak na díly,asi to bude i tenhle případ,ale docela tam i rozmněrově pasovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Jedny bastlíci se mnou ve Lvově https://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Díky beemanovidalší dílky do skládačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Pro synátora trochu bastlení . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Moc mu sluší !Mezi ruku a řemínek může dát rohlík a bude mít jídlo vždy poruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Super foto, to malej bude muset sníst ještě hodně kašiček a polívčiček, než mu přestanou padat z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Blíží se Silvestr a k němu patří legrace.Moderátoři v rozhlae a v televizi zveřejňují své legrační přebrepty a tak si myslím, že také mezi hodináři se za uplynulý rok objevilo mnoho humorných chvil.Zde je můj příspěvek: PRIM SPORT I se strojkem Miyota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Super, zatím jasná první příčka! V hezkém stavu to mohou být pěkné hodinky.... až na tu vteřinovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Takto jsem je pořídil. Není to můj výtvor. Ale svého času asi dělaly majiteli velkou radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 (upraveno) Já dnes vzal strojek s číselníkem ze škaredého zlaceného pouzdra, Spodní chrom. díl sem měl nový i lunetu žlutou včetně skla z jiných Primek a tohle je výsledek :-) Upraveno 30. prosince 2019 uživatelem DavidC3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 No paráda. Pěkně to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Já dnes vzal strojek s číselníkem ze škaredého zlaceného pouzdra, Spodní chrom. díl sem měl nový i lunetu žlutou včetně skla z jiných Primek a tohle je výsledek :-) Hmmm... Pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Hmm moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 DavidC3 fajnovka - dobrý návod jak je možné vykouzlit z mála maximum, fakt paráda, , jojo, jen kdyby to šlo takto hladce v Eltonu v ceně lidovééé, to by se to hodinkovalo pod stromek . Autor - PF20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Tak by tě to nebavilo, natož abys to dával někomu pod stromeček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Nejsem fanda bastlení, ale mám dost různých dílů takže dnes odpoledne sem si vzal do hlavy když sem viděl to pouzdro co mě tam leží, že bych si mohl něco složit :-) Rondu novou 715 sem měl, vložku taky, číselník sem vybral takový neutral a černé ručky? Co vy na to? Dá se na to dívat nebo sem mám na to vys.... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se