Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, hlásím dnešní krádež Glycine Airman 18, ref. 3866, ( 12 hodinovky s přidanou červenou GMT 24 hodinovou ručkou) průměr 38mm bez korunky,  výrobní číslo : 427238. Kdybyste na ně někdo někde narazil, dejte mi prosím vědět. Díky moc.

wa-gly-0006.jpg  glycine-front.jpg

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Protože po Airmanech pasu i když o větším průměru budu také sledovat

Odesláno

Nejde jen o poučení, ale taky o zvýšení pravděpodobnosti jejich objevení, jak z hlediska lokace, tak kvůli odhadu, jaký "distribuční kanál" asi pachatel zvolí.

Jinak teda cigi soustrast, tohle jsou hodinky, které přirostou k srdci :( Protože prodejci často zakrývají sériová čísla, nestalo by za to uvést nějaké jizvy či mateřská znaménka?

Odesláno (upraveno)

Byla to moje neopatrnost. Místo činu "pohraničí" Nuslí, Michle a Pankráce -  očekával bych jako prvotní distributory zástavárny a bazary v této oblasti a pak dál .........

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Ajaj, to je pražskej Bermudskej trojúhelník. Teda jeden z mnoha. Ob?hnul bych si zastavárníky od Synkáče po Kloboučnickou a zkusil se s nima dohodnout, že dají echo. Otázkou je, jak přesně je motivovat...

Odesláno

Co vlastně dělat v bazaru, když tam člověk uvidí kradený zboží?

Počítám, že bazarník to nijak nadšeně nevydá... když člověk zavolá policii, tak přijedou a zajistí to?

Odesláno

na Synkáči a kolem to nehledej....spíše Vršovice, či Zahraďák. Mám v Čestmírce kancl a dvakrát mi tu vybrali montážní auto.....vždy mě bazarníci posílali do Vršovic

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...