Joskas Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Já jsem nic o švestkách nepsal a každý si může prodávat za kolik chce. Taky nevím kde je problém.A to s těma fotkama radši nekomentuju. Upraveno 13. července 2015 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Poklad je na Aukru za 25 I cenu pokladu určuje trh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Ahoj. Chápu, že pro tebe mají cenu možná pár švestek, ale co je moje si můžu prodávat za kolik chci a jestli s tím má někdo problém, tak sem už nedám jedinou fotku zajímavých Primek a věř, že mám co ukazovat. Pak tady ale k vidění kromě běžných věcí nebude už skoro nic a fotky si bude možné stáhnout jen z Aukra, tam nejsou navždy a hodinky nikdo nový v budoucnu už neuvidí.je k hodinkám i ten věnovací papír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 I cenu pokladu určuje trh A reklama ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 je k hodinkám i ten věnovací papír?Vaše starosti bych chtěl mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Pěkně se ti tvá sbírka rozrůstá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Nečteš :-)Accutron ji má v knížce, str. 14 (to jsem se musel podívat) Knihu jsem četl celou jedním dechem, ale skleróza a ten Němec, co mi občas schovává věci, jsou silnější . Ale děkuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Knihu jsem četl celou jedním dechem, ale skleróza a ten Němec, co mi občas schovává věci, jsou silnější . Ale děkuji...Jojo, to znám... to dobře znám...vodkuď já to vlastně tak dobře znám...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Sportovní zátiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Sportovní zátiší Konečně normální fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Sportovní zátiší PS2.JPGMoc pěkné!!!A jsou tam i hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2015 malý a velký bráška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Červené NO DATE na jadranském pobřeží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Tak jsem se nechal zlákat do Provence kavárny :-) Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Červené NO DATE na jadranském pobřeží. DSC_0021 ? kopie.JPGDSC_0025 ? kopie.JPGAle ale, kdepak se to touláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 plná výbava musí bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Pěkný to MASH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 plná výbava musí bejt ty igeny jsou nadějnější než orlíky :-) aspoň nachvilku před obědem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se