Fajkus Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Ta luneta na černých je boží. Už nechci žít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Jedny místní změnily majitele a řemínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Jsou nadherne, ale reminek bych osobne dal jiny - ale to je veci kazdeho soudruha, co si nakonec vezme domu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Hmm,pěkně klasik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Výhoda NATO strapu je, že si tam nahodím ráno, na jaký mám zrovna chuť, jako kravata (kterou nenosím) Nevýhoda Sportů je, že to omezuji na 18mm a těch málo 19mm strapů, které lze sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 výhoda NATO strapu je aj tá, že dokáže zachrániť hodinky v prípade blbej stěžejky ako mne minule zachránil quartz dvojdátum... a ten by to už asi po páde na zem nerozchodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 kvartzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Jo jo Cortes, klobouček za jejich seřízení před fotem,Já do práce nosím only Q. Například Seika nemusím seřizovat skoro vůbec, jdou na vteřinu přesně - jako ty tvoje krásný Primky. Je to skvělý pocit mít na ruce přesný stroj. Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Přesný stroj na ruce v práci asi ano, v běžném životě je to tak plus-minus. Ještě donedávna jsem nosil asi patnáct let výhradně Q hodinky, nejčko je tomu už jinak a na vteřiny (do minuty) za den nehraju. Asi jsem zlenivěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Zdravím pánové.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 To je foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Zdravím pánové..Kde si sa to vtesnal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Sevas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Traktory hýkají štěstím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 To je foto Dík. Kde si sa to vtesnal?Dieta zabrala. Sevas! Nazdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Mikrocephallus...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Mikrocephallus...? Jsem první myslel, že je to nějaká narážka na velikost mého přirození, ale pak jsem to musel hodit do googlu abych to pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Zdravím pánové.. Dej si tu korunku jako profilovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2018 Dej si tu korunku jako profilovku Myslíš tu levou nebo pravou? Ta pravá,je teda betelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Dej si tu korunku jako profilovku Až se mi bude chtít, tak to zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se