Honza.manta Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Jedna náladovka - členové elitních jednotek většinou měly nějaké ty fasovací hodinky a skoro všchni ve filmech mají buď sporťák nebo motorku - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 No, já jsem ani tak nereagoval na tu gramatiku, chyba se občas přihodí každému, jen jsem nepochopil, jak ten výkřik patří do tohoto vlákna... No vždyť já taky. Gramatika tu absurditu jen povýšila o další stupeň výš. Mám stejně pocit, že dotyčný si z nás udělal trošičku prdelky. A povedlo se mu to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Jedna náladovka - členové elitních jednotek většinou měly nějaké ty fasovací hodinky a skoro všchni ve filmech mají buď sporťák nebo motorku - Honzo ty jsi opravdu Manťák . Hezké foto takhle při pátku. Díky ti za podívanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 20. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2012 Jedna náladovka - členové elitních jednotek většinou měly nějaké ty fasovací hodinky a skoro všchni ve filmech mají buď sporťák nebo motorku - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Dovolím si oživit toto vlákno zaměřené na "náladové" fotografie Primek. Jsem ale mizerný fotograf, tak to berte spíš jako pobídku k oživení tohoto pěkného vlákna. Zátiší s hodinkami a bezinkovým likérem (model Elegant z novodobé produkce) Dost dobrý a inspirativní nápad, zátiší hodinek Prima rozevřená kniha s verši. Klobouk dolů, ukláním se. Zátiší s hodinkami a básní (historický model 66-183-1) Druhé zátiší s hodinkami a básní (historický model 68-361-1) Zátiší s hodinkami, slaninou, chlebem a česnekem (Igen 38 z novodobé produkce; tento snímek už jsem před časem vkládal do vlákna "Jaké Primky máte právě na ruce?", ale patří spíše sem, tak mi snad moderátoři tuto drobnou duplicitu odpustí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 [Zátiší s hodinkami a básní (historický model 66-183-1) Ten celkem opomijeny a nedoceneny model se mi moc libi a mam tez v peknem stavu obe verze s 68 (chrom/zlaté) bohuzel asi je u nich choulostivy cifernik jako u diplomatu a casem se zacina olupovat aspon u mych chromovych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Zátiší na poličce. Nebo je to jenom nelad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 [Zátiší s hodinkami a básní (historický model 66-183-1) Ten celkem opomijeny a nedoceneny model se mi moc libi a mam tez v peknem stavu obe verze s 68 (chrom/zlaté) bohuzel asi je u nich choulostivy cifernik jako u diplomatu a casem se zacina olupovat aspon u mych chromovych. Také považuji tento model za velmi povedený. S číselníkem zatím naštěstí problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 K řadě zajímavých snímků, které se tu objevily, přidávám náladovku za svitu luny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Ciferníky zatím bez problému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Československá krása pohromadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Tak asi dva roky zpátky jsme si udělali takový minisraz ve vinárničce s Mischou a Bigesem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 (upraveno) Tak asi dva roky zpátky jsme si udělali takový minisraz ve vinárničce s Mischou a Bigesem: A ten Biges to je kdo?Už jsem ho tu neviděl sto roků,snad se probere z mrákot. /Alexandře,Alexandře / Sorry za OT. Upraveno 23. ledna 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Tak asi dva roky zpátky jsme si udělali takový minisraz ve vinárničce s Mischou a Bigesem: Jojo, jste dobří pacienti, jen co je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Jojo, jste dobří pacienti, jen co je pravda Taky to poctivě uvádím v nicku v avataru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Pěkné, pěkné a kam vrchní položil láhev vína a skleničky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 ŠťouroNa spodní části obrázku je vidět kousek stopky od jedné skleničky a láhev stála na servírovacím stolečku. Teď jsme byli nedávno opět s Mischou a Strašpolem a obshluha měla z našeho stolu druhé vánoce - a to jsme seděli u většího a stejně nám nestačil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2012 Tak když je ten víkend ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzuska Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Sraz Prim Sport s mým kamarádem, také členem fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2012 Nebylo to někde v Ostravě a blízkém okolí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se